EuropCar - 74 Reviews

Last updated: 11 juli 2018
EuropCar Logo

5.6% aanbevolen, 74 Reviews

  1. EuropCar
  2. Algemeen
  3. Leeftijd bestuurders
  4. Betrouwbaarheid
  5. Luchthaven/ treinstation toeslag
  6. Geldig rijbewijs
  7. Annulering- en wijzigingskosten
  8. Contactgegevens
  9. EuropCar
  10. EuropCar Reviews
  11. Schrijf ook een review over EuropCar

Niet tevreden over EuropCar? Probeer dan eens SunnyCars.

EuropCar

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Het hoofdkantoor is in Den Haag gevestigd. Europcar heeft vestigingen in alle grote steden en op de luchthavens maar ook kunt u ons vinden in kleinere plaatsen in Nederland. Bij Europcar kunt u terecht voor compacte personenauto's, maar ook voor ruime MPV's en personenbussen. Daarnaast biedt Europcar een breed scala aan bestelauto's, verhuisauto's, vrachtauto's en trekkers. Europcar biedt een uitstekende kwaliteit en service aan haar klanten.

Sommige mensen schrijven EuropeCar of EuropaCar, maar dat is niet goed :)

Wanneer je via VergelijkAutoverhuurders je auto boekt, ontvang je 15% korting!

EuropCar Details

Hits: 4786

URL: http://www.europcar.nl/

Categorieën: Internationale Autoverhuurders

Reviews: 74

Algemeen

Europcar is een franchisenemer van Europcar International en is één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Dit autoverhuurbedrijf heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. Klanten kunnen bij Europcar terecht voor het huren of leasen van auto's, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark met diverse personenauto's, bestelauto's, verhuisauto's en vrachtauto's. Daarnaast is het ook mogelijk om een cabrio of een andere luxe auto te huren. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend hybride auto's vallen.

Leeftijd bestuurders

Klanten kunnen al vanaf 19 jaar een auto huren op stadsvestigingen van Europcar. De klant moet wel minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. De volgende personenauto categorieën kunnen klanten onder de 21 jaar huren: MCMN, MCMR, ECMR, ECAR, EWMR, CDMR, ECMD, CCAR, CWMR, CDMD, CZAH. Voor klanten beneden de 21 jaar worden de bedragen voor het Eigen Risico en de bijbehorende premies om het Eigen Risico te kunnen verlagen verdubbeld.

Voor luchthavenvestigingen dient men minimaal 21 jaar oud te zijn. Vanaf de grote huurauto categorie moeten klanten minimaal 25 jaar oud te zijn.

Betrouwbaarheid

Europcar is lid van de brancheorganisatie BOVAG en kan op basis daarvan gezien worden als een zeer betrouwbare autoverhuurder. Om lid te kunnen worden van BOVAG moet er aan bepaalde kwaliteitseisen worden voldaan. Een bij BOVAG aangesloten verhuurbedrijf geeft klanten de garantie dat wordt gewerkt volgens de hoogste kwaliteitseisen en met juridisch correcte verhuurcontracten. Europcar wordt regelmatig gecontroleerd op deze punten en heeft hiermee de BOVAG 5 sterren kwalificatie behaald. Dit is de maximale score die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf.

Luchthaven/ treinstation toeslag

De luchthaven/ treinstation toeslag is alleen van toepassing op locaties waar operationele kosten hoger uitvallen dan de operationele kosten op overige locaties.

Geldig rijbewijs

Om bij Europcar een auto te kunnen huren, moeten klanten minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Originele rijbewijzen welke voorzien zijn van een niet-Westers schrift dienen in combinatie met een internationaal rijbewijs in Westers schrift getoond te worden.

Annulering- en wijzigingskosten

Klanten die online een reservering hebben gemaakt kunnen uitsluitend online via hun persoonlijke account een boeking annuleren of wijzigen. Om reserveringen te annuleren of te wijzigen, die gemaakt zijn via de vestiging of het Call Center, kunnen klanten contact opnemen met de betreffende vestiging of met het Call Center via telefoonnummer +31 (0)88 - 900 55 55.

Voor het annuleren van een boeking gelden de volgende regels:
• Klanten kunnen tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren.
• Annuleert een klant binnen 24 uur voor vertrek, dan wordt er max. € 50,- aan annuleringskosten doorbelast.
• Annuleringen als gevolg van ‘no show’ resulteert in betaling van het gehele huurbedrag.
• Indien klanten vooruit hebben betaald en tot uiterlijk 24 uur voor vertrek annuleren, dan wordt het volledig vooruitbetaalde bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort de opgegeven rekeningnummer.
• Wanneer een auto eerder wordt ingeleverd vindt in geval van vooruitbetaling geen restitutie plaats voor niet gebruikte huurdagen

Contactgegevens

Voor het reserveren van een auto of een prijsopgave kunnen klanten telefonisch contact opnemen met Europcar via het nummer: 085 - 029 2320

Voor particuliere en zakelijke telefonische reserveringen is Europcar bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 t/m 20.00 uur. In het weekend kan men tijdens openingstijden bij de vestiging reserveren.

EuropCar

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YbYMxF6-DnY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


EuropCar Acties & Nieuws

  • 5 februari 2017 Auto huren bij Europcar
    Europcar is een autoverhuurbedrijf van de Franse investeringsmaatschappij Eurazeo. Europcar bestaat al sinds 1949 en is één van de grootste en bekendste bedrijven in deze branche ter wereld. Dit autoverhuurbedrijf heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 143 verschillende landen. Tevens heeft het bedrijf meer dan 200.000 huurauto's op 2825 locaties beschikbaar, waaronder in Azi&eu Lees verder
  • 11 november 2015 Europcar kortingscode november
    Europcar heeft voor deze maand weer een kortingscode beschikbaar gesteld! Code: 20151155 Korting: 4% korting op het dan geldige tarief Periode: Te boeken van 10 nov t/m 29 nov Vertrekperiode: 10 nov t/m 28 februari Geldig op: Alle stadsvesting boekingen Lees verder

EuropCar reviews (74):

EuropCar - Auto gekregen met probleem, daardoor een platte ba

0

Review:
Op 18 december 2012 huurde ik een auto bij Europcar Ibiza. De pick-up locatie was het vliegveld van Ibiza, Spanje. Als gevolg van een aantal negatieve gebeurtenissen in de eerste uren van de Autohuur ben ik helemaal niet tevreden. Ik wil graag deze gebeurtenissen samenvatten.
Op de reservering met Car Trawler, onze tussenpersoon, stond duidelijk vermeld dat de benzinetank van de auto leeg werd opgehaald en ook zo weer werd ingeleverd.(Aangezien ik maar 6 dagen op Ibiza was) De lokale beheerder van Europcar vertelde eenvoudig: Dit is niet ons beleid, wij berekenen een volle tank. Zelfs na het tonen van de boekingsgegevens en laten zien van het contract weigerde hij nog steeds de auto te leveren zoals overeengekomen. Als ik de auto mee wilde nemen was de enige oplossing om te betalen voor een volle tank voor het bedrag van Euro 87. De manager hield mijn boekingsbevestiging en weigerde om het terug te geven, dus ik was niet in staat om direct te bellen met Car Trawler.(onze tussenpersoon) Dus ik had geen andere optie dan te betalen of vast komen te zitten op de luchthaven. Verder heb ik gevraagd om een &#8203;&#8203;kopie van de huurvoorwaarden in het Engels, omdat ik geen Spaans spreek, hij vertelde eenvoudig dat ze er geen enkele in het Engels hadden en liep weg om iemand anders te helpen.
Tijdens het rijden de eerste kilometers voelde ik een afwijking van de auto. Het wiel trok de hele tijd naar rechts. Na slechts 12 kilometer merkte ik dat mijn rechter voorband plat was. Dus langs de kant van de weg moest ik de band vervangen.
Na een snelle terugkeer naar het lokale kantoor en meteen aangegeven dat de auto een afwijking naar rechts had en dat dit de oorzaak van de lekke band geweest kon zijn, werd ik onmiddellijk belast met 172,46 euro voor een nieuwe band. Er was absoluut geen mededogen, behulpzaamheid of gastvrijheid van de medewerkers.Ze hebben nooit zelfs maar in overweging genomen dat er wel eens iets mis kon zijn geweest met de auto, wat uiteraard kan gebeuren en ook helemaal niet erg zou zijn geweest. Ze waren erg onbeleefd en kortaf. Toen ik thuiskwam en mijn creditcard zag was er nog eens 52 Euro afgeschreven wegens extra belasting, waarvan ik niet op de hoogte was gesteld. De bewering van Europcar was dat ik niet de extra verzekering had genomen, pech voor mij, betalen en tot ziens!
Zoals u zich kunt voorstellen gaven deze gebeurtenissen hierboven mijn korte verblijf op Ibiza een valse start. In de eerste plaats kostte het mij me een aantal waardevolle uren van mijn korte (werk)verblijf. Ten tweede is dat ik belast ben met een extra hoeveelheid geld die ongeveer 6,5 keer de huursom is. (Terwijl ik dezelfde band zelf had kunnen laten maken bij een locale garage voor 25 Euro, wat ik niet gedaan heb omdat ik dat niet correct vond) Ten derde, en misschien wel het belangrijkste, ik werd behandeld op een manier die ik alleen maar kan omschrijven als zeer grof respectloos.
Sinds december 2012 probeer ik contact te krijgen met Europcar Spanje, ze bellen niet terug, ondanks de, in gebrekkig Engels gedane belofte want niemand spreekt Engels op hun Spaanse hoofdkantoor. Tevens komt er geen enkele reactie op mijn e-mails.(Dit zijn er inmiddels al 14)
Voor mij is het duidelijk dat Europcar een bedrijf is dat alleen maar geeft om het verdienen van geld en geen enkele compassie heeft met de klant of het klantgevoel,Voor mij een schoolvoorbeeld van een bedrijf oude stijl dat waarschijnlijk/ hopelijk niet veel langer getolereerd zal worden.Ik zal in ieder geval nooit meer teruggaan en ik zal al mijn studenten op Ibiza, meer dan duizend per jaar, aanraden om nooit te huren bij Europcar.

Car trawler heeft inmiddels, ook na lang aandringen, wel besloten het bedrag voor de volle tank terug te betalen. Wel ben ik de kosten voor het vullen van de tank kwijt, die ik anders ook niet had gehad.

Gewenste oplossing
Om te beginnen excuses voor de manier waarop ik behandeld ben en vervolgens ongedaan maken van de door mij betaalde, crimineel hoge rekening voor de band.

Zwakke punten:
Zie complete beschrijving hierboven, boevenbende is het!

J.P.Treffe beveelt EuropCar NIET aan bij vrienden/bekenden

EuropCar - Europcar Las Palmas - onbetrouwbaar

0

Review:
Eind vorig jaar huur ik via een touroperator een auto bij Europcar. Bij aankomst in de vroeg ochtend confronteerd een zekere Carlos Rodriques mij dat ik bij inlevering een extra dag moet betalen omdat ik vroeg aankom en 7 dagen later de auto pas eind van middag ga inleveren ivm terugvlucht in de avond, dat is dus een dag extra. Vreemd genoeg staat erop mijn voucher 8 dagen autohuur. Ik lever de auto met een volle tank en onbeschadigd in. De Europcar medewerker zegt dat er niks wordt afgeschreven en dat ik ook die extra dag niet hoef te betalen omdat mijn voucher 8 dagen zegt. Vorige week wordt er doodleuk € 198,- van mijn creditcard afgeschreven door Europcar zonder opgaaf van reden. Ik informeer mijn creditcard maatschappij over deze transactie en laat het uitzoeken. Verbazingwekkend dat Señor Carlos Rodriques glashard durft te beweren dat mijn creditcard niet belast zal worden.

Sterke punten:
zijn overal aanwezig en auto's zijn in goed conditie en worden schoon opgeleverd.

Zwakke punten:
Slechte service ter plaatse, onduidelijk waarom er zoveel extra kosten in rekening worden gebracht. Tot op heden nog geen antwoord daarop ontvangen. MIjn creditcard maatschappij heeft het bedrag wel teruggeboekt. Boevenbende is het dat Europcar. Ik had het al uit mijn geheugen verbannen maar jaren gelden in Italië een soortgelijke ervaring voor een lager bedrag ook met Europcar.

JAVD beveelt EuropCar NIET aan bij vrienden/bekenden

EuropCar - oplichters

0

Review:
Een auto gehuurd in Pisa. Een paar weken na inlevering wordt er een bedrag afgeschreven als administratiekosten voor een bekeuring. Die bekeuring komt er vervolgens niet. Het bedrijf probeert achteraf op allerlei manieren geld af te troggelen. Heb het geld overigens wel van de creditcardmaatschappij teruggestort gekregen. Europecar nooit doen!!

j. van Eijk beveelt EuropCar NIET aan bij vrienden/bekenden

EuropCar - slechte service Europcar

0

Review:
augustus 2012 auto gehuurd. Binnen 1 dag liep 1 van de banden steeds leeg. Naar een garage gegaan. Band was verteerd en vol met scheuren. Bleek een remouldband te zijn. We hadden 3 merkbanden (Goodyear) en 1 remouldband. Deze laten vervangen en na afloop vakantie nota ingediend inclusief foto's. Tientallen mailtjes verder blijft Europcar alleen maar aangeven dat banden niet meeverzekerd zijn en we eerst hadden moeten bellen voordat we de band gingen vervangen (ja, het rijdt ook zo lekker met een platte band). Onze vraag waarom 3 merkbanden en 1 versleten remouldband wordt tot op heden niet beantwoord. Dit is ook een manier om je wagenpark te onderhouden....... over de rug van je klanten!

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
in een donkere parkeergarage auto opgehaald. Eerst 10 keer gecontroleerd op schade en dit laten aantekenen. Medewerker kwam na veel zuchten en steunen naar buiten. Helaas niet op de banden gelet! Wie verwacht nou zoiets!?

Jeannette beveelt EuropCar NIET aan bij vrienden/bekenden

EuropCar - Oplichters, blijf hier weg

0

Review:
Na inlevering van de auto op Milan Malpensa met een volle tank werd enige tijd later doodleuk 75 euro afgeschreven van mijn credit card aan brandstof kosten. Hierover uitgebreid gemaild met het Nederlandse hoofdkantoor. Geld wordt simpelweg niet teruggestort. De inlever procedure zit niet goed in elkaar (europ car personeel tekent er niet voor af dat de auto met volle tank ontvangen is en dus kun je niets bewijzen). De man waarbij wij de auto hebben ingeleverd op Malpensa was ongemanierd en houdt er waarschijnlijk een extra handeltje op na (eigen tank auto vullen oid). Wanneer je na deze review nog denkt, ach het valt wel mee. Nou dan klopt dat inderdaad: google op "review Europcar" en verwonder je dat dit bedrijf nog mag bestaan!

Zwakke punten:
Ze schrijven frauduleus berdagen van je credit card af.

EuropCar - Europcar - afrader!

0

Review:
VW Polo gehuurd bij Europcar voor 1 dag. In gereden, en in garage gestald. Opgehaald in donkere garage, waar personeel geen tijd/zin had om te helpen bij inspectie. In beperkte licht, uiterste best gedaan, maar helaas een hele kleine kras niet opgemerkt.
Bij inleveren in vol daglicht viel deze de medewerker van Europcar wel op, echter situatie uitgelegd en was geen probleem. Kras was ook zo klein dat deze alleen te zien is als met oog dicht langs de auto word gekeken.
Helaas later wel eigen risico (550 EUR! voor een minieme kras) in rekening gebracht via credit-card. Niet veroorzaakt, niet meer ter plaatse om te kunnen beargumenteren en volledig buiten proportie.
Wrange na-smaak, geen aanrader!

Zwakke punten:
Exorbitante en unfaire kosten achteraf

Berend beveelt EuropCar NIET aan bij vrienden/bekenden

EuropCar - Europcar = Slechte service en extra kosten!

0

Review:
Huurauto gereserveerd op vliegveld Milaan Malpensa, zou bij aankomst klaarstaan. Toch nog anderhalf uur moeten wachten voor auto er was! Dan heeft reserveren weinig zin... Slechte, ongeïnteresseerde medewerkers. Ze belazeren je bovendien met allerlei achteraf te betalen "extra kosten" die ze na inlevering van de auto nog van je creditcard afhalen. Zo gaf men (met opzet?) een zo vage routebeschrijving naar het dichtstbijzijnde tankstation dat we dat niet konden vinden, zodat we de auto niet volgetankt konden afleveren: Kassa voor Europcar, erg hoge benzineprijs plus ook nog 18 euro "tankservice". Meest bijzar: 75 euro extra als "Overige toeslagen". Huh?? Als je ze vervolgens probeert te bellen, neemt niemand de telefoon op...

Sterke punten:
Overal in Europa te vinden, op zich goede auto's

Zwakke punten:
Slechte service, reserveren betekent niet dat auto klaarstaat, allerlei rare verborgen "extra kosten"

MR beveelt EuropCar NIET aan bij vrienden/bekenden

EuropCar - nooit meer Europcar

0

Review:
De auto was prima. Daarover geen klachten. Maar de naheffing achteraf van € 208,86 (coverage plus, optie volle tank, extra bestuurders) heeft dermate veel irritatie gewekt dat we hebben besloten nooit meer voor europcar te kiezen. Bij het reserveren van de auto denk je te weten waar je aan toe bent, je hebt immers al betaald. Maar sta je eenmaal voor het loket van Europcar, word je voor het blok gezet: verplicht extra verzekering afsluiten à raison van 60 euro en extra betalen voor extra bestuurder (€42,-). Onze irritatie is niet zozeer dat daarvoor betaald moet worden, maar dat de extra kosten pas bij het loket ter sprake komen. Dan kun je natuurlijk niet meer terug. Niet fair dus!
De optie volle tank is ons uberhaupt niet voorgelegd, die keuze heeft de desbetreffende medewerker kennelijk voor ons gemaakt. Een onaangename verrassing op de nagestuurde factuur: nog eens 75 euro! Al met al geen positieve ervaring.

Sterke punten:
goede auto.

Zwakke punten:
Je denkt dat je weet hoeveel het gaat kosten, maar na het boeken komen er bij het loket allemaal belachelijke kosten bij. En het gaat daarbij dus niet om geringe bedragen.

M.S. beveelt EuropCar NIET aan bij vrienden/bekenden

EuropCar - Europcar Barcelona

1

Review:
Vw Touran besteld in november 2011 voor juli 2012,ze beloven de wagen te houden tot vlucht geland is.
Resultaat wagen weg,kleinere in de plaats gekregen,600 km met bagage op schoot = zéér leuk.Extra kosten onterechr aangerekend.
Incompetent en onbeschoft bedrijf!!

Sterke punten:
Géén

Zwakke punten:
Alles

EuropCar - Lang wachten op terugbetaling

0

Review:
Nadat de auto geannuleerd was duurde het nog vier weken en drie telefoons vooraleer er terugbetaald werd.

Sterke punten:
Ze hebben een redelijke prijs, maar als er iets misgaat dan naaien ze je.

Schrijf ook een review over EuropCar

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou EuropCar aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou EuropCar aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek EuropCar


DMCA.com Protection Status