Enterprise Rent-a-Car

Enterprise Rent-A-Car staat bekend om een consistente persoonlijke, professionele service, samen met uitzonderlijke lage prijzen voor particuliere klanten, zakelijke reizigers en vakantiegangers. Voor korte- of lange termijn. We hebben een wereldwijd netwerk van meer dan 8.000 vestigingen in Nederland, Europa, de Verenigde Staten, Canada en, via ons Drive Alliance partnership, Latijns-Amerika en het Caribische gebied, en China.

Enterprise Rent-a-Car Reviews

  Enterprise foefelt

  Ik boek regelmatig een auto in Pisa . Dit doe ik via Autoeurope en meestal verloopt alles ok . Ik betaalde 25% van het totaalbedrag bij de boeking maar aan de balie bleek de gereserveerde wagen niet beschikbaar . Ik kreeg een 'free' upgrade en een nieuw contract dat geen melding maakt van de reeds betaalde som . Ik opteerde voor vol-vol tank , bij het nieuwe contract bestond die keuze niet en betaalde ik extra voor brandstof , er wordt niet gezegd of vermeld dat wat je reeds betaalde daar bovenop komt en dat ben je dus kwijt .

  Sterke punten
  propere auto in goede staat

  Zwakke punten
  Slechte service , de wagen die ik boekte was niet aanwezig en ik kreeg een 'gratis' upgrade . Er wordt een nieuw contract opgesteld en de betaalde som bij de reservatie wordt niet vermeld en 'vergeten' .

  Least Customer Friendly Experience in years

  Travel quite frequently and am a happy customer in 99 out of 100 experiences.
  First time renting a car with Enterprise and this is the one which is by far the most annoying one. The staff at Schiphol is quite stubborn, unfriendly and rigidly just repeating what they think is in their confirmation.
  The lady and station manager on duty just parroting all sorts of commercial web texts like they're robots.

  Sterke punten
  Renting cabrios

  Zwakke punten
  Unfriendly
  Rigid robots
  Act like they don't care
  Chained to their systems

Bezoek Enterprise Rent-a-Car

Schrijf een review