Dickmanns Rent a Car - Alquiler de coches Dickmanns Rent a Car. Alquiler de coches baratos desde 8€ al dia, estamos en los Aeropuertos de Alicante y Murcia. Oficinas en Torrevieja, Moraira y Los Alcazares.

Dickmanns Rent a Car Reviews

  • Oplichters! Er is mij nooit gevraagd om een premium cover van 150 euro. Blijkbaar heb ik er wel voor getekend? Heb dat echt niet zien staan.
    Voor een auto (peugot besteld, maar kreeg een oude ford) van 76 euro dus 226 euro betaald. Daarnaast zijn ze nog eens zeer onvriendelijk.

    Sterke punten
    kan ze niet verzinnen

    Door M. Boschloo op 9 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees alleen maar slechte reviews over Dickmans. Ik heb die ervaring niet.
    Ik heb via ryanair een auto gehuurd bij Dickmans , ook de verzekering afgesloten via Ryanair. Er werd inderdaad 82 euro voor brandstof ingehouden op mijn creditcard, maar die kreeg ik een dag nadat ik de auto had ingeleverd weer terug geboekt. Verder werd er 950 euro geblokkeerd op mijn creditcard, er werd bij verteld dat dit een maand zou worden geblokkeerd. En inderdaad na een maand werd het weer ongedaan gemaakt. Kortom geen problemen.

    Sterke punten
    lage prijs, eigenlijk te laag naar mijn mening

    Zwakke punten
    Ze zouden aan de balie wat vriendelijker kunnen zijn

    Door A ten Napel op 7 december 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur NOOIT een auto bij dickmanns. Ze vragen een waarborg voor de brandstof, maar vertikken het om die terug te betalen. Zelfs na tiental mails, en de belofte dit direct in orde te brengen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Arrogante onthaal aan de luchthaven in hun afgedankte bus.

    Door Serge op 19 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • NIET DOEN !!!!!
    Dit zijn de meest onvriendelijke autoverhuur oplichters die er bestaan. Ik heb Bij Car del Mar geboekt en via hen ook alles verzekerd daarna bij Dickmanns terechtgekomen heel jammer. Dickmanns zegt je hebt niets verzekerd dus er komt 150,- bij dan nog even 40 liter benzine voor 116,- en een waarborg van 950,- en de meest sjagerijnige kop die er bestaat. Dus ik heb op voorhand bedankt. Na het lezen van alle recensies ben ik dus heel gelukkig. Dus daarna fijn een auto gehuurd bij EuropeCar. Heel goed geregeld zoals het hoort.

    Sterke punten
    Dickmanns heeft geen sterke punten

    Zwakke punten
    Dickmanns heeft teveel slechte punten om op te noemen

    Door Gj op 28 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Had to wait more than 20 minutes to be helped at the counter.
    Tried to sell you all kind of extra's
    Car was full of scratches and dirty (took me another 20 minutes to write down all the scratches)
    Made promise to refund everything and still held in 34 Euro when I got back home

    Sterke punten
    None at all

    Zwakke punten
    Almost everything - DON'T FALL FOR THEIR CHEAP PRICES !!!!

    Door PissedOff op 5 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Neem geen auto van dickmanss ZE zetten je echt Dick in de zak.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Onvriendelijk, niet betrouwbaar

    Door Monsieurs op 30 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Men zoekt en vind de kleinste krasjes en stone chips in de ruit, die met het blote oog bijna niet zichtbaar zijn. Auto had al enorm veel krassen en dents. Bijna 10 minuten bezig geweest om alle niet geregistreerde krassen te laten registreren. Een minuscuul chipje in de ruit over het hoofd gezien. Tsjakka. Kassa. Deze ruit moet vervangen worden meneer.
    Mensen, VERMIJDEN deze verhuurder!!
    Oplichterij van de bovenste plank. Daarbij wordt de 950€ borg niet gereserveerd, maar afgeschreven en moet je lang wachten en hopen dat men het terugstort.
    Het verdienmodel is niet de verhuur van auto's, maar het oplichten van mensen!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie hiervoor.

    Door Jacco Fontei op 12 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur hier NOOIT een wagen!!! De auto gehuurd/betaald samen met Ryanair ticket! Bij ophalen moesten we 122€ betalen voor zogezegde verzekering, tanken enzzz!! Als je dat niet wou doen rekende ze 950€. + extras aan en zou je die 950€ later terugkrijgen wat jammer genoeg een aantal mensen gedaan hebben en hun geld nooit meer terug gezien!! Ligt aantal Km van de vlieghaven dus als je zoals wij s'nachts toekomt kan je geen kant meer uit! Grootste onbeschofte oplichters ooit!!!

    Sterke punten
    Niets!!

    Zwakke punten
    Alles!!!

    Door Sabine op 10 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Huur hier niet! Dit zijn bandieten, ik ben enorm veel geld kwijt! Borg pas na 6md teruggekregen en driedubbele huur moeten bijbetalen om een wagen mee te krijgen. These are bandits do not rent a car from these criminals! They lock you up until you pay double on top of what you paid already!!!

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    Alles! Everything!!

    Door Alicante op 8 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We wrote several times and phoned several times and they still do not give our money back, the money that we have payed in january.

    Zwakke punten
    very bad company

    Door Bernardo op 10 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb in januari een wagen gehuurd bij Dickmanns en 950€ borg betaald plus 94€ benzine.
    Ik kreeg een wagen met veel schade. Toen ik hem terug inleverde vroeg men mij 60€ te betalen omdat er een kras was op de spiegel. Tussen al die schade had ik die kras bij afhalen niet aangestipt.
    Nu wacht ik sedert januari op mijn waarborg. Na veel aandringen nog steeds niets terug gezien.
    Andere maatschapijen halen de waarborg niet effectief af van de rekening. Dickmanns wel en houd die lang bij dus.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    oneerlijke firma

    Door Bernardo op 24 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De maand februari een auto gehuurd. €950 borg betaald. Ben nu al weken bezig dit terug te krijgen. Ik ga nu ook maar contact opnemen met ICS in de hoop hier iets te bereiken. NOOIT MEER DICKMANNS

    Sterke punten
    N.v.t.

    Zwakke punten
    Financieel onbetrouwbaar.

    Door Mary Verheij op 10 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De maand februari een auto gehuurd. €950 borg betaald. Ben nu al weken bezig dit terug te krijgen. Ik ga nu ook maar contact opnemen met ICS in de hoop hier iets te bereiken. NOOIT MEER DICKMANNS

    Sterke punten
    N.v.t.

    Zwakke punten
    Financieel onbetrouwbaar.

    Door Mary Verheij op 10 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit zijn pure oplichters. Ik wist dat ik geen verzekering ging nemen en dat ik daarom een borgsom van 950 euro via mijn Visa-kaart moest afgeven. Dat doe ik bij andere verhuurders ook, zonder problemen te ondervinden.
    Bij Dickmanns gaat het heel anders. Allereerst zeggen ze dat je borgsom pas na 4 weken terugkomt, zonder een reden te willen geven.
    Verder moet je de borgsom daadwerkelijk betalen, dus niet laten reserveren op je creditcard wat gebruikelijk is. Dat betekent dat deze 950 euro ook daadwerkelijk van je lopende rekening afgaat.
    Het ergste is echter dat ze deze borgsom simpelweg niet terugbetalen!!!
    Na twee maanden tevergeefs proberen, ook tevergeefs bij Booking Center Online, waar ik de autohuur had geregeld, heb ik de kwestie aan ICS (creditcard service) voorgelegd en na een maand hebben ze het geld op de creditcard (niet op de bankrekening) teruggestort.
    Bij BCO kreeg ik wel te horen dat er meerdere van dergelijke gevallen bij hun speelden maar dat ze geen greep hadden op Dickmanns. Hoezo? Gewoon niet meer aanbieden, lijkt me.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Alles

    Door Jan op 13 maart 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via doyouspain auto en aangeboden verkering geregeld. Bij aankomst bleek dat ze de verzekering van Allianz niet accepteerde. En wij verplicht hun eigen, dure verzekering er boven op moesten nemen!
    Met Allianz en doyouspain gebeld, zeiden dat ik vrij ben om kiezen hoe ik verzekerd wil zijn.
    Vrienden van mij is ze precies hetzelfde overkomen.
    Eerder heb ik via doyouspain en Allianz bij andere bedrijven gehuurd en zonder probleem.

    Nooit maar nooit meer Dickmans!!!

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Misleiding

    Door Margarita op 27 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • even if you have booked with an insurance via a brooker they try to force you to take another insurance with them. If you don't you have to pay 850 euro's by creditcard that you are supposed to get back after returning the car in perfect state.
    And here it comes: When you return the car they find all kinds of millimeter dots of damage that they will try to (over) charge you for.

    Don't sign the paper!

    Long waiting queue, so not very practical if you have to catch a plain.
    Lots of discussions in the office because all clients feel screwed.

    They also told us if the car would break down there wouldn't be any help. Whereas you can hold them responsable for all damage if they don't deliver a proper funcioning car.

    Never again car rental with Dickmanns

    Sterke punten
    they pick you up from the airport with a shutle and bring you to your rental car, only 3 minits from the airport.

    Zwakke punten
    see list above

    Door Smeermans op 6 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • They ripped me off in front if costumers, it’s a scam!
    I hadn’t got the time to argue because i had to catch a plane and they know it so i feel very bad about my trip to la mata.
    i hope they read this then they should kniw who i am because i sent alot of mails to them that i feel ripped off by them.
    They told me every time that they couldn’t help me
    Never ever rent a car with them, that’s my experience

    Sterke punten
    Geen enkel

    Zwakke punten
    Alles

    Door nicolino op 20 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dickmanns leeft puur van oplichting, gemener dan gemeen.
    Via internet geboekt eenmaal aangekomen ben je verplicht een extra verzekering te boeken van € 300.
    Je bent met handen en voeten gebonden, vermoeid aangekomen tja wat doe je?... Juist betalen!

    Mensen huur hier niet je wordt opgelicht!!!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door Peter op 7 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Via Do You Spain huurde ik een auto bij Dickmanns in Alicante. De prijs was inclusief all risk verzekering met een eigen risiko van 950 euro. In het kantoor van Dickmans werd ik verplicht om een extra verzekering te nemen voor 199 euro (10 dagen). Zij erkenden de van DYS ontvangen voorwaarden niet. Indien wij dat niet deden, moest er 2500 euro betaald worden (niet geblokkeerd maar echt betaald), die zouden bij schadevrij, na 21 werkdagen terug gestort worden ( 1 maand afwachten dus). Als wij dat niet wilden, kon het bedrag ook worden geblokkeerd, maar dan moesten wij 82 euro extra kosten betalen. DYS was telefonisch niet bereikbaar en heeft ons later ook in de kou laten staan!!!!
    Wij hebben via email later kontakt met hun gehad maar zij deden helemaal niets voor ons.

    Sterke punten
    niet bestelde ford fiesta, maar wel mooie Hyundai I 10

    Zwakke punten
    arrogante kantoormedewerker. Overeengeekomen voorwaarden worden niet erkend. U sy
    taat met de rug tegen de muur, kantoor is best een eind van het vliegveld dus U hrbt geen andere keus dan akkoord te gaan.

    Door CPJ van Meer op 7 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Dickmanns Rent a Car

Schrijf je eigen review