Top Autoverhuur, autohuur voor Nederlanders door Nederlanders De website van TopAutoverhuur is makkelijk en overzichtelijk. Via het 3-stappen online boekings systeem kunt u zoeken, vergelijken en boeken bij ruim 20.000 locaties wereldwijd bij de meeste grote auto verhuur bedrijven. Bovendien zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via onze gratis online chat service. Onze klantenservice maakt het verschil.

Top Autoverhuur Reviews

  • Ik was op zoek naar een huurauto op de luchthaven van Kreta, via Google ben ik bij deze verhuurder terecht gekomen. Zij verhuren cq bemiddelen en vergelijken blijkbaar voor vele autoverhuurders. Dat was een groot gemak. De website laat je zeer snel de mogelijkheden zien en kan precies kiezen wat je wil (prijs, model etc). Via de verhuurvoorwaarden wordt alles snel duidelijk mbt borg, verzekering etc. Ik heb wel een extra verzekering via hun genomen, ook duidelijk, en mijns inziens niet echt duur. Ik nam de meest voordelige huurauto die verkrijgbaar was nl. nog geen €70,- voor een hele week. Wij kregen een Skoda Citigo, in prima staat. Met ophalen en wegbrengen geen problemen gehad.

    Sterke punten
    Eénvoudige website, overzichtelijk en zij zijn prima bereikbaar via hun chat en email.

    Zwakke punten
    Geen, wellicht op de website iets meer informatie over de luchthaven geven?!!

    Door Frans op 4 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wellicht beetje ongewoon dat een verhuurder een review schrijft over de verhuur ervaring van zijn eigen website maar toch wil ik graag mijn ervaring weergeven. De afgelopen paar maanden 2 keer een auto gehuurd via mijn eigen website. 1 x Keer in Alicante en 1 x keer in Quito. Meest opvallend: de wachttijd ivm alle papieren. Alicante ging redelijk snel maar had dan ook maar 1 client voor me. Ik had auto gehuurd met een zo laag mogelijke borg (€300, lager vind je geen huurauto). Zoals ik al wist wilden ze mij, ondanks via de website afgesloten extra verzekering, toch nog een verzekering aan te praten. Anders zou ik, bij schade, alles moeten voorschieten, dat zou ben hen niet het geval zijn. verzekering wel bijna 1,5 keer zo duur en minder uitgebreid. Voet bij stuk gehouden en ik kreeg de auto mee onder de voorwaarden waaronder ik hem ook gereserveerd had. Verder mooie nieuwe Corsa en geen problemen gehad. In Quito Ecuador eigenlijk hetzelfde verhaal, wat langer wachten door de paperassen en een wat langzame balie medewerker. Over de verzekering en andere extra's wilden ze maar door blijven gaan maar heb gewoon gemeld dat ik dat wil wat ik heb gereserveerd. Ze wilden mij nog een hogere borg dan besproken laten betalen. Ik had al mijn papierwerk, wat wij ook altijd ten zeerste aanraden, uitgeprint. Had zelfs een screenshot van de borg in de algemene voorwaarden gemaakt dus dat heb ik getoond en kreeg eindelijk de huurauto mee. Prima auto, een RAV4. Wat wil ik hiermee zeggen. Bereidt je goed voor en hou bij de balie voet bij stuk mbt de voorwaarden waaronder je de auto hebt gereserveerd!!!

    Sterke punten
    Onze website geeft transparant aan hoe je, voordelig, een auto kunt huren.

    Zwakke punten
    Langzame afwikkeling bij de verhuurbalie maar dit ligt aan de inefficiënte afwikkeling van de verhuurpapieren.....dit zou veel meer geautomatiseerd moeten gaan.

    Door Richard op 12 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kwam via mijn broer terecht bij Top autoverhuur. Hij heeft afgelopen februari een auto gehuurd bij deze Nederlandse verhuurder. Omdat hij ook al diverse eerdere goede er-varingen heeft met het huren van een auto bij hun besloot ik ook eens te gaan kijken op hun site. Ik had een auto nodig voor onze vakantie op Aruba voor de komende mei-vakantie met ons gezin. Je krijgt vrij snel een goed overzicht van alle verhuurders op het eiland. Eigenlijk was het lastig kiezen door het grote aanbod en besloot contact op te nemen met hun chat. Ik werd eerst geholpen door een Engels sprekende operator maar werd snel doorverwezen met een Nederlander, gelukkig want ik spreek niet goed Engels. Ik zocht een gezinsauto waar ik niet teveel borg voor hoefde te betalen. Ik werd geadviseerd om de verhuurvoorwaarden te bekijken waar de borg wordt vermeld. Zo vond ik een geschikte huur auto voor mijn gezin en hoef ik niet teveel borg te laten inhouden. Ik ben erg tevreden over hun klantenservice, ze vertellen ook duidelijk waar je wel en niet op moet letten.

    Sterke punten
    Nederlandse chat, ze zijn heel duidelijk en geven direct antwoord

    Zwakke punten
    In eerste instantie lastig om informatie zoals borg te ontdekken.

    Door Mario op 10 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De verhuurprijzen via deze website zijn erg scherp. Ik was verrast over de prijzen voor een bestel bus. Wij doen regelmatig het vervoer voor en met muziek bandjes naar evenementen. Voorheen huurde ik direct via een verhuurder maar ik kom via deze verhuur website voordeliger uit. Wel even goed uitzoeken waar ze wel en niet transporters aanbieden want ze hebben ze niet op iedere locatie. Bovendien vond ik de persoonlijke service via de chat erg prettig. Vragen die ik had werden snel beantwoord.

    Sterke punten
    Bereikbaarheid, gunstige prijzen

    Zwakke punten
    Transporters niet overal beschikbaar

    Door Matias op 4 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb inmiddels een aantal keren een auto gehuurd, met name voor vakanties in Spanje en Italië bij Topautoverhuur en naar alle tevredenheid. Had nu een huurauto nodig in de VS voor een zakenreis. Was een beetje in de veronderstelling dat zij alleen auto's verhuren in Europa maar door deze zakenreis werd ik me bewust dat zij ook redelijk voordelig zijn in de VS. Ik heb in San Francisco geboekt met inleveren in Los Angeles. Alles makkelijk en redelijk voordelig geregeld. Goede service en meer dan voldoende informatie zoals ik inmiddels van hun gewend ben.

    Sterke punten
    Bereikbaarheid, heldere informatie verschaffing

    Zwakke punten
    Wellicht meer promoten dat jullie ook buiten Europa verhuren!

    Door Fer op 5 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb na veel vergelijken en informeren een auto gehuurd voor de komende vakantie in Spanje in Moraira. We gaan heerlijk 3 weken naar de zon wanneer het bij ons kouder is, we wonen in Canada. Na enig zoeken kwam ik bij Topautoverhuur terecht. Buiten dat de huurprijzen erg gunstig zijn werden wij via hun chat ook nog eens zeer goed te woord gestaan en goed geïnformeerd, vooral over de verzekering wat altijd voor problemen zorgt, zo lees ik ook in veel commentaren en weet we uit ervaring. De contact persoon bij Topauto heeft ons precies uitgelegd wat te doen en wat niet. We hebben, denk ik, nu een goede gezinsauto met een goed verzekering en als het goed is komen we niet voor verrassingen te staan. Voor mij is de goede service één van de belangrijkste dingen.

    Sterke punten
    Goede service en advies

    Zwakke punten
    Ze zouden misschien wel even kunnen kijken naar enige zaken waar kosten aan verbonden zitten die je niet terugvindt op website. Deze informatie kon gelukkig wel per chat worden gegeven.

    Door Albert op 17 februari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij zijn van het weekend terug gekomen van vakantie op Curacao. We hadden bij Topautoverhuur een huurauto greserveerd en wil via deze weg mijn mening laten horen over mijn ervaring met deze Nederlandse verhuur site. Hun informatie van de luchthaven is erg bruikbaar. Ten eerste zou ik willen zeggen dat hun prijzen zeer scherp zijn, we hadden van tevoren alles goed vergeleken. Via deze site zijn we naar de verschillende autoverhuurders gegaan en natuurlijk ook commentaren gelezen over verscheidene ervaringen van klante. Wat dat betreft vind ik de vergelijkings website ook zeer nuttig. Bij de jongens van Topautoverhuur hebben we uiteindelijk de beste combinatie gevonden, qua prijs voor de verhuur maar ook de algemene voorwaarden waren gunstig en bovendien hadden we een extra verzekering genomen. Gelukkig trouwens want we zijn in één van de hotels de sleutels kwijt geraakt. Via de extra verzekering zijn deze gedekt. Ook vinden wij de service erg goed bij Topautoverhuur. We kregen op al onze vragen steeds snel en goed een antwoord, zelfs ’s avonds laat. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker voor een volgende vakantie weer een auto huren bij Topauto.

    Sterke punten
    Service, prijs en informatie over luchthaven

    Zwakke punten
    Kan nog geen negatief punt bedenken

    Door Michel op 10 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Graag wil ik mijn ervaring delen met mensen die van plan zijn om een auto te huren bij een auto verhuur bedrijf zoals Topautoverhuur, een zogenaamde autoverhuur broker. Ik had mijn vooroordeel en huurde altijd het liefst rechtstreeks bij een bekend en verhuur bedrijf die zelf auto's heeft. Omdat ik een huurauto nodig had helemaal in Zuid Afrika voor komend voorjaar, we gaan voor 2 weken met het gezin op rondreis, had ik besloten om me even goed te verdiepen hierin. Na een paar uur surfen, prijzen vergelijken en info lezen bleef ik toch steken bij de website van topautoverhuur. Vooral vanwege de voordelige huurtarieven (vaak voordeliger dan bij eerder genoemde verhuurders zelf) ben ik de reservering gaan doen. Ik had wel wat onduidelijkheden moet ik zeggen in verband met de verzekering vooral. Ik heb contact opgenomen met hun chat en toen hebben ze alles precies uitgelegd wat ik moest doen. Ook de borg was me eerst onduidelijk. Ik heb de auto uiteindelijk geboekt voor op de luchthaven van East London. Ik hoefde niet alles meteen te betalen wat ik wel prettig vond maar heb wel de prijs nu bevestigd. Al met al een goede service en een aantrekkelijk huur bedrag, nog geen €35 per dag voor een Mitshubishi ASX alhoewel het merk niet gegarandeerd wordt. Daar komt dan nog wel de verzekering bij.

    Sterke punten
    Goed bereikbaar voor vragen en advies (wat de zwakke punten weer opheft) en zeer gunstige huur prijzen

    Zwakke punten
    Op sommige punten onduidelijk zoals de verzekering en borg

    Door Philip op 22 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb deze week een huur auto geboekt bij Topautoverhuur voor een weekje vakantie in Cancun in Mexico. We gaan van 7 t/m 14 december. Ik was aan het zoeken op de website en kwam op een bedrag van €70 voor de hele week. Toen ik bij de tweede fase van de boeking het land veranderde in USA kreeg ik tot mijn verbazing een prijs van €17 voor de hele week te zien. Ik heb meteen contact opgenomen via hun chat service en vroeg of dit klopt en of ik die boeking gewoon kon doen. Ze vertelden mij dat dat geen probleem was. Het veranderen van land van herkomst is alleen maar een technisch iets. Ik heb dus de boeking gedaan en heb alles direct bevestigd gekregen. Ik ben in alle opzichten tevreden en zeker met hun advies.

    Sterke punten
    Eerlijk advies en snelle chat service

    Zwakke punten
    Niet alles is geheel duidelijk op de website

    Door Kees op 2 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een auto bij topautoverhuur gehuurd op de luchthaven van Alicante. Prijzen via hun website erg gunstig. Wat mij erg opviel tijdens het boeken is de uitgebreide informatie die wordt verstrekt wat mij erg goed uitkwam want ik weet toch vaak niet wat ik moet doen met verzekeringen e.d. Ik heb contact gehad via hun chat en mij werd duidelijk uitgelegd wat ik moest doen in dit geval. Heb de auto 3 weken gehad en ben erg tevreden en kom zeker terug voor mijn volgende huurauto.

    Sterke punten
    Uitgebreide en snelle informatie verstrekking

    Door Inma op 18 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • “Ik heb van deze dienst al een keer eerder gebruik gemaakt en opnieuw moet ik zeggen dat ik onder de indruk ben van de geleverde klantenservice. Zij waren erg behulpzaam en ze hebben mij op de hoogte gebracht van de veel voorkomende fouten die zijn gemaakt, wanneer je aankomt bij de verhuur balie. De video’s op ‘Vimeo’ waren ook nuttig.”

    Sterke punten
    Zij waren erg behulpzaam

    Door Julia op 26 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd op Madrid van 15/7 tot 30/7. Vriendelijk personeel, allen de engelse taal goed machtig. Efficiente afhandeling bij afhalen en terugbrengen. Nette goed verzorgde auto. Type auto conform aanvraag.

    Door Alex op 17 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kan weinig slechts zeggen over TopAutoverhuur.com Zij hebben de grootste aanbod die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ik zou het iedereen aanraden als je een auto zoekt op elke locatie wereldwijd en voor de meest gunstig prijs.

    Sterke punten
    Super groot aanbod

    Door Satine v op 12 augustus 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb al 2 x via TopAutoverhuur gehuurd, 1 x op Faro en 1 x in Corfu Griekenland. Beide keren geen probleem.

    Door Ronald op 7 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kortgeleden huurauto geboekt bij topautoverhuur voor 11 dagen in Faro. Prettige website, zeer scherpe prijzen, ik betaalde maar € 115 en wat mij opviel en wat bij veel verhuurders niet zo is, is de snelle klantenservice. Vragen worden bijna direct beantwoord. Ik boek zeker weer bij hun.

    Sterke punten
    Simpel te volgen stappen system en snel antwoord op vragen

    Door Ab op 28 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb net een boeking bij deze website gedaan voor een huurauto die ik wil ophalen bij het treinstation van Salamanca. Ik ga na mijn verblijf terug met het vliegtuig vanaf de luchthaven van Madrid. Deze voor mij ongewone boeking was uiteindelijk makkelijk te doen. De website is erg eenvoudig om te gebruiken. Wat ook prettig is dat ik niet hoefde niet te betalen vóór oktober maar dat de auto wel gereserveerd is. Door zo vroeg van te voren te boeken kreeg ik een echte goede aanbieding.

    Sterke punten
    Overzichtelijke en makkelijke website

    Door Chris M op 31 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als een "Directeur" van een bedrijf zulke onzin berichten plaatst is het wel duidelijk met wat voor een soort bedrijf je te maken hebt.

    Door Toby op 26 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Van te voeren had ik me niet gerealiseerd dat: - Bevestiging komen van Cartrawler - Op die bevestiging staat doodleuk een andere auto op als voorbeeld klasse dan vermeld bij Top autoverhuur - Eerste aanbetaling gaat naar een 3-de partij Car Hire Online - Uiteindelijke huur in Portugal bij Yor-Car hire, Yor betaal je uiteindelijk ook. Top autoverhuur is dus niet eens een volwaardige tussenpersoon, want betalingen gaan naar 2 andere partijen. Bij Yor car hire had ik problemen. - Auto had mankement, dat kan voorkomen en werd echter na wat heen en weer gepraat/mails/sms omgeruild, goede service - Bij afhalen werd €2500 borg gevraagd en gereserveerd op mijn credit card. Dat is wel normaal ter dekking van eigen risico etc. - Maar bovendien zou ik nog een blanco papieren credit card slip betaling moeten ondertekenen. Dat is dubbelop en blanco teken ik gewoon niet. - Men wilde de auto niet meegeven, uiteindelijk telefonisch onderhandeld met 'de baas' en een 2-de €2500 op de papieren credit card betaling ingevuld en ondertekend. - Bij terugkomst werd de papieren credit card slip NIET teruggegeven. Deze zouden ze na 2 dagen op kantoor verscheuren. Man sprak alleen Portugees en had naast het huur formulier niets bij zich. (er is geen Yor kantoor op de airport: 'meet and greet' systeem zoals Top ook aangeeft) - Totaal overeengekomen huur bedrag werd verhoogd met airport tax €15, voor kantoortijd (om 8 uur) terugbrengen €20, tolweg €30 waarvan €20 wel gespecificeerd op ritten-rekening - Geen verklaring gekregen dat ik de auto in goede staat heb ingeleverd en er dud geen schade meer geclaimd kan worden. Vorige jaar kreeg ik zo'n verklaring bij een andere verhuurder wel. Ook al lijkt het dat alles goed gekomen is, ik doe het niet weer op deze manier. Te onduidelijk, te veel gedoe en te groot risico.

    Sterke punten
    - Auto met mankement werd na gepraat/SMS/email wel netjes omgewisseld door Yor car hire

    Zwakke punten
    - Tweemaal een credit card garantie afgeven, waarvan eenmaal op een papieren slip, welke zeer fraude gevoelig is (wist niet dat die in Europa nog gebruikt worden) - Te veel (3) betrokken partijen, onduidelijkheid wie je kan aanspreken - 'Meet and greet' (geen kantoor) vindt ik te onduidelijk. - Terugkeer tijdstip moet binnen een uur nauwkeurig worden aangegeven.

    Door Dick op 20 maart 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn aandacht werd gevestigd op dit bericht wat gemaakt is door twee Nederlanders, Karin Ritsema en Toby Eleveld (ex Groningen), die voor TopAutoverhuur.com hebben gewerkt en bedrijfsinformatie hebben gestolen en schade en verliezen hebben veroorzaakt aan het bedrijf, als gevolg van hun acties. Beiden wonen in Spanje en zijn werkloos, maar ontvangen geld van het Nederlandse overheids systeem. De Britse bedrijfs advocaten van Tipoa, Thrings, hebben juridische stappen ondernomen tegen deze twee individuen en blijven dat doen, voor opmerkingen zoals deze, die ze blijven posten op het internet. Wees gerust Tipoa.com en haar Nederlandse zusterbedrijf Topautoverhuur opereren al meer dan 20 jaar in de online autoverhuur-industrie. De heer Richard van Daal is de operationele directeur van dit Nederlands gespecialiseerde merk / service. My attention has been drawn to this post made by two Dutch individuals, Karin Ritsema and Toby Eleveld (ex Groningen), who worked for TopAutoverhuur.com and stole company information and caused damages and losses to the company, as a result of their actions. They both reside in Spain and are both unemployed, but receive funds from the Dutch government benefits system. The Tipoa company UK lawyers, Thrings, have taken legal against these two individuals and continue to do so, for remarks such as these, that they continue to post on the internet. Rest assured Tipoa.com and its Dutch sister company Topautoverhuur have been in the online car hire industry for more than 20 years. Mr Richard van Daal is the operations director of this Dutch speciality brand/service.

    Door Richard op 20 maart 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Scam -

    Topautoverhuur is gewoon een onderdeel van tipoa.com allemaal gerund door een Engels man genaamd Mark Townsend woonend te Denia Alicante Spanje . Deze man werkt onder de vlag van telmex management service. Een bekende cyper squatter zie WIPO Arbitration and Mediation Center amc/en/domains/decisions/html/2002/d2002-0362.html AKA Omniscience (a.k.a. Stealth commerce a.k.a. Lost in space, SA, a.k.a. Telmex management services, Inc. a.k.a. Organized crime,Inc., a.k.a. Bilham solutions). Zeer onbeleefde man totaal niet Nederlands Tevens zijn alle reviews hier geschreven door fake accounts. Een en zelfde persoon. Dit is gedaan om doore SEO zo hoog mogelijk in google te verschijnen. Topautoverhuur gebruikt ongevraagd teksten en beeld materiaal van anderen. Ze zijn reeds aangegeven bij Google.com.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Valse accounts en reviews, Zeer onbeleefd.

    Door Tirza op 19 maart 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeker 1 keer per jaar gaan wij naar Italië. Mijn man heeft daar jaren voor een Nederlands bedrijf gewerkt. Zoekend naar een voordelige huurauto voor onze zomervakantie naar Italië dit jaar en meer duidelijkheid over waar te huren en waar je op moet letten kwam ik op de website van vergelijkautoverhuurders. Uiteindelijk na veel reviews te hebben gelegen, veel handige informatie overigens kwam ik op de website van topautoverhuur. Zij legden uit op hun site waar je op moet letten bij het huren van een auto. We hebben geboekt voor Sicilië en de tips gevolgd van hun. Heb alleen nog even een mailtje gestuurd over de verzekering. Dat was het enige onduidelijke. Ik vond niet direct de voorwaarden. Maar dat werd per mail snel opgelost. Ik denk dat alles goed is geregeld.

    Sterke punten
    Geven duidelijk advies

    Zwakke punten
    Heb nog geen negatieve ervaring met hun

    Door Heather op 28 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit jaar heb ik voor het eerst voor 4 weken een auto gehuurd via topautoverhuur voor ons verblijf in Orihuela/Spanje in de maand febr/maart. De prijs voor een huurauto was zeer voordelig. Na veel zoeken kwam ik op deze site en de beoordelingen waren gunstig. Alleen kwam ik niet goed uit hoe de verzekering in elkaar zat. Het was voor mij even eerst erg verwarrend. Ik heb per e-mail contact opgenomen.Wat mij niet duidelijk was wat nu uiteindelijk de standaard verzekering inhield. Ik heb nu de extra verzekering (AXA) bijgeboekt omdat ik geen risico wil lopen. Ik hoop dat er bij aankomst een snelle afwikkeling zal plaatsvinden en niet zal worden verrast met onduidelijkheden zoals bij vele andere autoverhuur bedrijven het geval is. Maar gezien de zeer goede beoordelingen heb ik hier wel vertrouwen in. Ik zal mijn ervaringen met Topautoverhuur direct vermelden bij terugkomt in Nederland.

    Sterke punten
    Richard van Topautoverhuur reageerde zeer snel op e-mails die ik hem stuurde.

    Zwakke punten
    Tot nu toe geen.

    Door Faas op 13 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In de winter verblijf ik altijd een paar maanden met mijn vrouw in Javea, Costa Blanca. Vaak zijn wij met de auto gegaan omdat ik graag auto rijdt. Dit jaar gingen we voor het eerst in de winter met het vliegtuig naar Alicante en had een huurauto nodig voor 2 maanden. Ik vond het huren van een auto altijd erg lastig en onduidelijk. Ik ben via Google op de vergelijkings website voor autohuren terechtgekomen en kwam uiteindelijk na veel zoeken uit bij topautoverhuur. Zij hebben mij erop gewezen dat ik het beste 2 periodes van een maand kon huren omdat 2 maanden achter elkaar niet ging. Ze hebben me via de email dat uitgelegd en heb daardoor heel voordelig een auto gehuurd, ik moest alleen even 1 keer op en neer rijden naar het vliegveld van Alicante maar dat was zeker de moeite waard. Ik betaalde nog geen €3,50 per dag!!

    Sterke punten
    Goed advies

    Door Marinus op 10 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het blijkt erg de moeite waard geweest te zijn om screenshots te nemen van bepaalde aanbiedingen waar ik gebruik van heb gemaakt toen ik mijn huurauto in Portugal boekte bij Topautoverhuur. Ik was daar op gewezen. Als ik dat niet had gedaan had ik zeker problemen gehad bij het afhalen van onze huurauto. Bij de verhuurbalie wilden zij ons namelijk nogmaals voor de extra´s berekenen, het zou er niet bij inbegrepen zijn. Na het tonen van de foto´s kon ik het tegendeel bewezen en zonder verdere problemen de auto meenemen.

    Sterke punten
    Geven goed advies, overzichtelijke website

    Zwakke punten
    Nog geen, is pas de tweede keer dat ik hier geboekt heb

    Door Marjon op 2 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Vorige week heb ik voor het eerste een auto gehuurd via topautoverhuur voor de zomervakantie van 2015. De prijs voor een huurauto was zeer voordelig omdat vrienden me er op gewezen hadden dat op tijd boeken veel goedkoper uitvalt. Alleen kwam ik niet goed uit hoe de verzekering in elkaar zat. Voor mij persoonlijk eerst erg verwarrend. Ik heb contact opgenomen via hun chat service die direct beantwoord werd. Wat mij niet duidelijk was, was wat nu uiteindelijk wel en niet inbegrepen was bij de standaard verzekeringen en wat de extra verzekering van AXA inhield. Ik kreeg zeer uitgebreide uitleg via de email. Ik heb nu de extra verzekering bijgeboekt omdat ik geen risico wil lopen.

    Sterke punten
    Zeer snelle reactie op zowel chat als email

    Zwakke punten
    Verzekering op website niet duidelijk beschreven maar in email wel

    Door Paul op 23 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review