Top Autoverhuur - 40 Reviews

Last updated: 29 april 2019
Top Autoverhuur Logo

89.7% aanbevolen, 40 Reviews

  1. Top Autoverhuur
  2. Top Autoverhuur Reviews
  3. Schrijf ook een review over Top Autoverhuur

Niet tevreden over Top Autoverhuur? Probeer dan eens CarDelMar.

Top Autoverhuur

Top Autoverhuur, autohuur voor Nederlanders door Nederlanders

De website van TopAutoverhuur is makkelijk en overzichtelijk. Via het 3-stappen online boekings systeem kunt u zoeken, vergelijken en boeken bij ruim 20.000 locaties wereldwijd bij de meeste grote auto verhuur bedrijven. Bovendien zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar via onze gratis online chat service.

Onze klantenservice maakt het verschil.

Deze website is niet meer actief!

Top Autoverhuur Details

Hits: 2661

URL: http://topautoverhuur.com/

CategorieŽn: Tussenpersonen

Reviews: 40


Top Autoverhuur reviews (40):

Top Autoverhuur - Prima ervaring bij het autohuren op Kreta

0

Review:
Ik was op zoek naar een huurauto op de luchthaven van Kreta, via Google ben ik bij deze verhuurder terecht gekomen. Zij verhuren cq bemiddelen en vergelijken blijkbaar voor vele autoverhuurders. Dat was een groot gemak.
De website laat je zeer snel de mogelijkheden zien en kan precies kiezen wat je wil (prijs, model etc). Via de verhuurvoorwaarden wordt alles snel duidelijk mbt borg, verzekering etc. Ik heb wel een extra verzekering via hun genomen, ook duidelijk, en mijns inziens niet echt duur. Ik nam de meest voordelige huurauto die verkrijgbaar was nl. nog geen Ä70,- voor een hele week. Wij kregen een Skoda Citigo, in prima staat. Met ophalen en wegbrengen geen problemen gehad.

Sterke punten:
Eénvoudige website, overzichtelijk en zij zijn prima bereikbaar via hun chat en email.

Zwakke punten:
Geen, wellicht op de website iets meer informatie over de luchthaven geven?!!

Frans beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Eigen ervaring

0

Review:
Wellicht beetje ongewoon dat een verhuurder een review schrijft over de verhuur ervaring van zijn eigen website maar toch wil ik graag mijn ervaring weergeven.
De afgelopen paar maanden 2 keer een auto gehuurd via mijn eigen website. 1 x Keer in Alicante en 1 x keer in Quito. Meest opvallend: de wachttijd ivm alle papieren. Alicante ging redelijk snel maar had dan ook maar 1 client voor me. Ik had auto gehuurd met een zo laag mogelijke borg (Ä300, lager vind je geen huurauto). Zoals ik al wist wilden ze mij, ondanks via de website afgesloten extra verzekering, toch nog een verzekering aan te praten. Anders zou ik, bij schade, alles moeten voorschieten, dat zou ben hen niet het geval zijn. verzekering wel bijna 1,5 keer zo duur en minder uitgebreid. Voet bij stuk gehouden en ik kreeg de auto mee onder de voorwaarden waaronder ik hem ook gereserveerd had. Verder mooie nieuwe Corsa en geen problemen gehad.
In Quito Ecuador eigenlijk hetzelfde verhaal, wat langer wachten door de paperassen en een wat langzame balie medewerker. Over de verzekering en andere extra's wilden ze maar door blijven gaan maar heb gewoon gemeld dat ik dat wil wat ik heb gereserveerd. Ze wilden mij nog een hogere borg dan besproken laten betalen. Ik had al mijn papierwerk, wat wij ook altijd ten zeerste aanraden, uitgeprint. Had zelfs een screenshot van de borg in de algemene voorwaarden gemaakt dus dat heb ik getoond en kreeg eindelijk de huurauto mee. Prima auto, een RAV4.
Wat wil ik hiermee zeggen. Bereidt je goed voor en hou bij de balie voet bij stuk mbt de voorwaarden waaronder je de auto hebt gereserveerd!!!

Sterke punten:
Onze website geeft transparant aan hoe je, voordelig, een auto kunt huren.

Zwakke punten:
Langzame afwikkeling bij de verhuurbalie maar dit ligt aan de inefficiënte afwikkeling
van de verhuurpapieren.....dit zou veel meer geautomatiseerd moeten gaan.

Richard beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Snel en duidelijk

0

Review:
Ik kwam via mijn broer terecht bij Top autoverhuur. Hij heeft afgelopen februari een auto gehuurd bij deze Nederlandse verhuurder. Omdat hij ook al diverse eerdere goede er-varingen heeft met het huren van een auto bij hun besloot ik ook eens te gaan kijken op hun site.
Ik had een auto nodig voor onze vakantie op Aruba voor de komende mei-vakantie met ons gezin. Je krijgt vrij snel een goed overzicht van
alle verhuurders op het eiland. Eigenlijk was het lastig kiezen door het grote aanbod en besloot contact op te nemen met hun chat. Ik werd
eerst geholpen door een Engels sprekende operator maar werd snel doorverwezen met een Nederlander, gelukkig want ik spreek niet goed
Engels. Ik zocht een gezinsauto waar ik niet teveel borg voor hoefde te betalen. Ik werd geadviseerd om de verhuurvoorwaarden te bekijken waar de borg wordt vermeld. Zo vond ik een geschikte huur auto voor mijn gezin en hoef ik niet teveel borg te laten inhouden. Ik ben erg tevreden over hun klantenservice, ze vertellen ook duidelijk waar je wel en niet
op moet letten.

Sterke punten:
Nederlandse chat, ze zijn heel duidelijk en geven direct antwoord

Zwakke punten:
In eerste instantie lastig om informatie zoals borg te ontdekken.

Mario beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Bus gehuurd voor evenement

0

Review:
De verhuurprijzen via deze website zijn erg scherp. Ik was verrast over de prijzen voor een bestel bus. Wij doen regelmatig het vervoer voor en met muziek bandjes naar evenementen. Voorheen huurde ik direct via een verhuurder maar ik kom via deze verhuur website voordeliger uit. Wel even goed uitzoeken waar ze wel en niet transporters aanbieden want ze hebben ze niet op iedere locatie.
Bovendien vond ik de persoonlijke service via de chat erg prettig. Vragen die ik had werden snel beantwoord.

Sterke punten:
Bereikbaarheid, gunstige prijzen

Zwakke punten:
Transporters niet overal beschikbaar

Matias beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Zakenreis Verenigde Staten

0

Review:
Ik heb inmiddels een aantal keren een auto gehuurd, met name voor vakanties in Spanje en Italië bij Topautoverhuur en naar alle tevredenheid.
Had nu een huurauto nodig in de VS voor een zakenreis. Was een beetje in de veronderstelling dat zij alleen auto's verhuren in Europa maar door deze zakenreis werd ik me bewust dat zij ook redelijk voordelig zijn in de VS. Ik heb in San Francisco geboekt met inleveren in Los Angeles. Alles makkelijk en redelijk voordelig geregeld.
Goede service en meer dan voldoende informatie zoals ik inmiddels van hun gewend ben.

Sterke punten:
Bereikbaarheid, heldere informatie verschaffing

Zwakke punten:
Wellicht meer promoten dat jullie ook buiten Europa verhuren!

Fer beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Verhuur auto voor de zomervakantie

0

Review:
Heb na veel vergelijken en informeren een auto gehuurd voor de komende vakantie in Spanje in Moraira. We gaan heerlijk 3 weken naar de zon wanneer het bij ons kouder is, we wonen in Canada.
Na enig zoeken kwam ik bij Topautoverhuur terecht. Buiten dat de huurprijzen erg gunstig zijn werden wij via hun chat ook nog eens zeer goed te woord gestaan en goed geïnformeerd, vooral over de verzekering wat altijd voor problemen zorgt, zo lees ik ook in veel commentaren en weet we uit ervaring.
De contact persoon bij Topauto heeft ons precies uitgelegd wat te doen en wat niet. We hebben, denk ik, nu een goede gezinsauto met een goed verzekering en als het goed is komen we niet voor verrassingen te staan.
Voor mij is de goede service één van de belangrijkste dingen.

Sterke punten:
Goede service en advies

Zwakke punten:
Ze zouden misschien wel even kunnen kijken naar enige zaken waar kosten aan verbonden zitten die je niet terugvindt op website.
Deze informatie kon gelukkig wel per chat worden gegeven.

Albert beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Vakantie Curacao

0

Review:
Wij zijn van het weekend terug gekomen van vakantie op Curacao. We hadden bij Topautoverhuur een huurauto greserveerd en wil via deze weg mijn mening laten horen over mijn ervaring met deze Nederlandse verhuur site. Hun informatie van de luchthaven is erg bruikbaar.

Ten eerste zou ik willen zeggen dat hun prijzen zeer scherp zijn, we hadden van tevoren alles goed vergeleken. Via deze site zijn we naar de verschillende autoverhuurders gegaan en natuurlijk ook commentaren gelezen over verscheidene ervaringen van klante. Wat dat betreft vind ik de vergelijkings website ook zeer nuttig. Bij de jongens van Topautoverhuur hebben we uiteindelijk de beste combinatie gevonden, qua prijs voor de verhuur maar ook de algemene voorwaarden waren gunstig en bovendien hadden we een extra verzekering genomen. Gelukkig trouwens want we zijn in één van de hotels de sleutels kwijt geraakt. Via de extra verzekering zijn deze gedekt.
Ook vinden wij de service erg goed bij Topautoverhuur. We kregen op al onze vragen steeds snel en goed een antwoord, zelfs ís avonds laat. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker voor een volgende vakantie weer een auto huren bij Topauto.

Sterke punten:
Service, prijs en informatie over luchthaven

Zwakke punten:
Kan nog geen negatief punt bedenken

Michel beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Auto gehuurd in Zuid Afrika

0

Review:
Graag wil ik mijn ervaring delen met mensen die van plan zijn om een auto te huren bij een auto verhuur bedrijf zoals Topautoverhuur, een zogenaamde autoverhuur broker. Ik had mijn vooroordeel en huurde altijd het liefst rechtstreeks bij een bekend en verhuur bedrijf die zelf auto's heeft.

Omdat ik een huurauto nodig had helemaal in Zuid Afrika voor komend voorjaar, we gaan voor 2 weken met het gezin op rondreis, had ik besloten om me even goed te verdiepen hierin. Na een paar uur surfen, prijzen vergelijken en info lezen bleef ik toch steken bij de website van topautoverhuur. Vooral vanwege de voordelige huurtarieven (vaak voordeliger dan bij eerder genoemde verhuurders zelf) ben ik de reservering gaan doen. Ik had wel wat onduidelijkheden moet ik zeggen in verband met de verzekering vooral. Ik heb contact opgenomen met hun chat en toen hebben ze alles precies uitgelegd wat ik moest doen. Ook de borg was me eerst onduidelijk.

Ik heb de auto uiteindelijk geboekt voor op de luchthaven van East London. Ik hoefde niet alles meteen te betalen wat ik wel prettig vond maar heb wel de prijs nu bevestigd. Al met al een goede service en een aantrekkelijk huur bedrag, nog geen Ä35 per dag voor een Mitshubishi ASX alhoewel het merk niet gegarandeerd wordt. Daar komt dan nog wel de verzekering bij.

Sterke punten:
Goed bereikbaar voor vragen en advies (wat de zwakke punten weer opheft) en zeer gunstige huur prijzen

Zwakke punten:
Op sommige punten onduidelijk zoals de verzekering en borg

Philip beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Huurauto nog voordeliger dan ik dacht in Mexico

0

Review:
Ik heb deze week een huur auto geboekt bij Topautoverhuur voor een weekje vakantie in Cancun in Mexico. We gaan van 7 t/m 14 december.

Ik was aan het zoeken op de website en kwam op een bedrag van Ä70 voor de hele week. Toen ik bij de tweede fase van de boeking het land veranderde in USA kreeg ik tot mijn verbazing een prijs van Ä17 voor de hele week te zien.

Ik heb meteen contact opgenomen via hun chat service en vroeg of dit klopt en of ik die boeking gewoon kon doen. Ze vertelden mij dat dat geen probleem was. Het veranderen van land van herkomst is alleen maar een technisch iets. Ik heb dus de boeking gedaan en heb alles direct bevestigd gekregen. Ik ben in alle opzichten tevreden en zeker met hun advies.

Sterke punten:
Eerlijk advies en snelle chat service

Zwakke punten:
Niet alles is geheel duidelijk op de website

Kees beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden

Top Autoverhuur - Veel informatie

0

Review:
Heb een auto bij topautoverhuur gehuurd op de luchthaven van Alicante. Prijzen via hun website erg gunstig.

Wat mij erg opviel tijdens het boeken is de uitgebreide informatie die wordt verstrekt wat mij erg goed uitkwam want ik weet toch vaak niet wat ik moet doen met verzekeringen e.d. Ik heb contact gehad via hun chat en mij werd duidelijk uitgelegd wat ik moest doen in dit geval.

Heb de auto 3 weken gehad en ben erg tevreden en kom zeker terug voor mijn volgende huurauto.

Sterke punten:
Uitgebreide en snelle informatie verstrekking

Inma beveelt Top Autoverhuur aan bij vrienden/bekenden


Home Ľ Tussenpersonen Ľ Top Autoverhuur
DMCA.com Protection Status