Payless Car Rental was founded in 1971 in Spokane Washington. Today, Payless Car Rental operates approximately 120 rental locations in the United States, Canada, Europe and South America, including many in major airports. Payless Car Rental serves price-conscious leisure and business travelers and operates with a hybrid model of corporately operated locations along with locations operated by franchisees. Payless Car Rental is a subsidiary of Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR), a leading global provider of vehicle rental services.

Payless Car Rental Reviews

  Boek hier nooit je huurauto!

  Aangekomen in Catania moesten wij meer dan 2 uur wachten bij de reservingsbalie. De klanten van AVIS en Budget werden eerst geholpen en als laatste de klanten van Payless.
  Nadat wij na het lange wachten uiteindelijk om 12 uur ’s-nachts geholpen werden probeerde de baliemedewerkster ons van alles aan te smeren.
  Eerst gaf zij aan dat de huurauto die wij gereserveerd hadden niet meer beschikbaar was en dat ze wel een Mercedes of Audi had. Toen wij daar boos over werden had zij opeens wel een vergelijkbare auto.
  Alles verliep heel chaotisch en zij vroeg mij steeds of ik een extra verzekering wilde afsluiten voor het eigen risico. Alle keren dat zij dit vroeg heb ik haar verteld dat ik al een goede verzekering had afgesloten en dat ik die extra verzekering niet wilde. Uiteindelijk in de chaos hebben ze mij toch die extra autoverzekering berekend (ruim € 300,00)

  HET ZIJN GEWOON OPLICHTERS BIJ PAYLESS RENTAL CAR!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Aanvullende verzekering

  Bij de verhuurbalie werd er door de medewerker gezegd dat onze aanvullende verzekering die we thuis hadden afgesloten niet toereikend was, wat hij wél was, daardoor ging mijn man twijfelen en heeft hij voor 202,60 een verzekering afgesloten op dringend advies van de baliemedewerker. Dat was dus niet nodig geweest en dat vind ik een zeer kwalijke zaak.De verzekering die we thuis hadden afgesloten was nog geen €50,00 en die dekte ALLE schade! Schandalig!

  Sterke punten
  Goede auto

  Zwakke punten
  Behandeling aan loket

Bezoek Payless Car Rental

Schrijf een review