Global Car Rent: wij vergelijken de autoverhuur tarieven van de belangrijkste autoverhuurbedrijven. Aan de hand van uw gegevens maken wij een overzichtelijke selectie van alle beschikbare huurauto’s in de stad, het vliegveld of op het treinstation. Met onze informatie kunt u veilig en makkelijk een huurauto selecteren en online de auto huren voor uw vakantie of zakenreis.

Global Car Rent Reviews

  • They charge you so much extra money! First of all they say you need a valid creditcard. Well I had a valid creditcard because with the booking it was okay. Then arrived in Krakow they they they can’t accept it because it doesn’t have my full first name on it, bullshit!! So that’s why we needed to pay so much extra money for the insurance. Then when we came back to charge again extra money for the fact that we didn’t get the parking ticket, while the employee at the desk at the airport told us it was fine like this. So another bill. Trust me people you don’t want to book a car with this company.. they steal from you

    Zwakke punten
    Niet betrouwbaar

    Door Marcel Koelma op 13 februari 2020 Reageer
  • They charge you so much extra money! First of all they say you need a valid creditcard. Well I had a valid creditcard because with the booking it was okay. Then arrived in Krakow they they they can’t accept it because it doesn’t have my full first name on it, bullshit!! So that’s why we needed to pay so much extra money for the insurance. Then when we came back to charge again extra money for the fact that we didn’t get the parking ticket, while the employee at the desk at the airport told us it was fine like this. So another bill. Trust me people you don’t want to book a car with this company.. they steal from you

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    - they steal from you - you need a creditcard with full name, they only tell you this when you are at the airport not in the booking so this cost a lot of extra money - a lot of extra money

    Door Marloes op 13 februari 2020 Reageer
  • We hadden voor 3 weken een auto gehuurd op Lefkas. Nergens het verhuurbedrijf te vinden, tot we van het terrein af gingen, en toen zagen we het. Je moet het maar weten. Op zich geen verkeerde auto meegekregen, maar er was geen (eiland) kaart in de auto aanwezig. Bij het terug brengen werd er rond de auto gelopen, en daarna een snauw "alles is goed". Geen goedemorgen, geen oogcontact, niets. Zeer vervelend om door een medewerker geholpen die (lijkt) zijn werk zeer vervelend te vinden. Voor ons geen Global Car meer.

    Sterke punten
    Goede auto

    Zwakke punten
    Geen wegenkaart aanwezig Geen enkele vriendelijkheid van de medewerker Jammer, zo haal je het gemiddelde van je klantvriendelijkheid flink omlaag.

    Door H. Klein op 26 september 2019 Reageer
  • Bad experience. Rented a car via Car del Mar at the island of Corfu. When we arrived, had to call 3x times for shuttle pick up (waited for over an hour with my family), and it was nearly around the corner. The car they gave us, was badly damaged, it looked like some guys joyrided and crashed several times. When we returned, the reservation on our creditcard, should the released in max 1 day. It's 14 days further now, and my credit card is still blocked. What a terrible company. Stay far away from this shit.

    Sterke punten
    None

    Zwakke punten
    All

    Door Vijverberg op 10 augustus 2019 Reageer
  • auto gehuurd via internet bij luchthaven Katowice in Polen. bij aankomst heel verhaal dat het niet klopt maar zij zouden dit wel even regelen. dus op goed vertrouwen alles geannuleerd en een nieuwe verzekering met auto gehuurd. bij thuiskomst blijkt er toch 2x autohuur en verzekering afgeschreven te zijn.

    Sterke punten
    ze zijn goed in jou om te praten en daarmee op te lichten

    Door Vincent op 12 juli 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Auto gehuurd in Verona. Geen problemen bij het ophalen, geen gezeur over extra verzekeringen, geen gezeur dat ze je nog van alles willen aansmeren. Vrij nieuwe onbeschadigde auto mee gekregen. Inleveren snel en makkelijk.

    Sterke punten
    Binnen 24 uur de borg terug. Geen gezeur over extra verzekeringen

    Zwakke punten
    Niets

    Door Karin op 30 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Cassablanca, Marokko. Toen we aankwamen, ontvingen we een oude auto met veel schade. We hebben de schade op het verhuurformulier genoteerd, maar toen we de auto terugbrachten, wezen ze op een kleine (bestaande) schade die niet op het formulier stond aangegeven. We moesten €200,- extra betalen. De agent van Global rent a car dreigde ons de borg van €400,- niet terug te betalen als we de €200,- niet betaalden. We hebben geen schade aan de auto veroorzaakt en we hadden deze "truc" niet verwacht omdat we Full insurance hadden betaald. Je moet lang wachten voor het ophalen en terugbrengen van de auto, Global rent a car heeft geen officieel kantoor op de luchthaven. Ze runnen hun bedrijf vanaf een openbare parkeerplaats.

    Sterke punten
    Geen technische mankementen aan de auto.

    Zwakke punten
    Opgelicht door te moeten betalen voor schade die we niet hebben gemaakt. Auto vol schade meegekregen. Onvriendelijk behandeld door personeel Global rent a car. Lange wachttijden voor ophalen en terugbrengen auto. Er is geen fysiek kantoor, personeel handelt via openbare parkeerplek.

    Door Lya op 5 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij aankomst in Katowice kreeg ik een auto met 12(!) schades. Zeer slechte staat. Stond allemaal wel keurig vermeld maar zo'n auto verhuur je niet aan een klant. Bij inlevering kreeg ik 2 extra facturen. 1 voor inlevering buiten openingstijd en 1 voor het parkeren waarin ik het kaartje niet achter had gelaten in de auto. Heb veel ervaringen met auto verhuurbedrijven maar nooit meer Global Rent

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte staat auto. Extra kosten parkeren en extra kosten buiten openingstijd

    Door Geert op 29 april 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoop gezeur gehad met deze partij. In Warschau een auto gehuurd, maar bij aankomst zouden we worden opgewacht, maar dat was dus niet zo. Na een erg trage procedure een auto meegekregen die naar Wiet rook en waarbij geweigerd werd om samen een check van de auto te doen en het was erg zoeken waar we de auto konden vinden. Het ergste nu is dat twee weken na thuiskomst er bedragen van de creditcard af en bijgeschreven blijven worden, zonder enige verklaring. Niet aan beginnen dus!

    Sterke punten
    auto zelf was prima

    Zwakke punten
    Blijven bedragen van creditcard afschrijven, weken na thuiskomst, zonder enige verklaring.

    Door R Hiemstra op 24 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zeer goede overzichtelijke keuze Snel selecteren van de auto en makkelijk reserveren. Meteen na reservering een bevestiging ontvangen. Nadien hadden wij nog vragen en de helpdesk hielp ons perfect. Zeker een aanrader deze autoverhuurder

    Sterke punten
    keuze, prijzen, veilig en snel online reserveren

    Zwakke punten
    geen

    Door Gert op 16 september 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Global Car Rent

Schrijf je eigen review