Vind de goedkoopste huurauto\'s op Expedia.nl Of je nu op zoek bent naar zakelijke autoverhuur of een goedkope huurautodeal voor je zomervakantie, Expedia maakt het makkelijk om autoverhuur online te regelen tegen een bijzonder scherpe prijs. We bieden een scala aan deals voor zakenreizigers en onze autoverhuurpakketten voor vakanties omvatten flexibele opties voor afhalen en terugbrengen op alle vakantiereisroutes. Wat je bestemming ook is, met ons leveranciersnetwerk vind je snel de oplossing die het beste bij je past. Economy-autoverhuur in Florida? Een compacte huurauto in Spanje of Frankrijk? Wij werken samen met de meest gerenommeerde bedrijven om al je wensen te vervullen. Als je je autoverhuur regelt op Expedia, ben je er zeker van dat je profiteert van de goedkoopste beschikbare tarieven.

Expedia Autoverhuur Reviews

 • Auto gehuurd via Expedia voor trip naar Milaan. Op de print stond Alamo, maar die was nergens te vinden op de borden op vliegveld Malpensa terminal 2. Bleek dat er nog meer huurbedrijven in terminal 1 zaten. Met de bus van 2 naar 1 gegaan en ook daar weer geen bord met Alamo. Wat gezocht en bleek het onderdeel te zijn van Localauto. Nummer genomen, en maar liefst 10 man voor me met een gemiddelde wachttijd van 15(!) minuten. Niet normaal. Eindelijk aan de beurt, moest ik nagenoeg verplicht een extra verzekering afsluiten die nog meer dan de autohuur was. Auto met navi besteld, maar die bleek niet te werken, maar wilde ook niet meer terug de rij in. maar zo gelaten, maar regel het niet meer via expedia. Geef liever iets meer uit aan europcar o.i.d. Deze zitten op elke luchthaven, zijn gemakkelijk te vinden en alles beter geregeld. Dit nooit meer!

  Zwakke punten
  alles waar je graag service voor mag verwachten is niet aanwezig

  Door H. de Groot op 27 oktober 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • We hadden via Expedia een auto gehuurd in Rome. Bij het afhalen werden wij verrast doordat op de papier nergens stond wat het eigen risico was. Volgens de verhuurder was het onbepaald en kon wel oplopen tot ver boven € 2.000,-. Bij voorwaarden Expedia staat dat het eigen risico afhankelijk is van het gehuurde voertuig en kan inderdaad oplopen tot € 2.400,-. Navraag bij Expedia bevestigde dit, waarbij ze niet kunnen (willen) aangeven wat het eigen risico van een Fiat 500 is. Daar sta je dan in Italië met de vraag of je meer dan de huurprijs moet uitgeven aan een aanvullende verzekering of niet. Expedia heeft ons verschrikkelijk in de kou laten staan.

  Sterke punten
  NIET

  Zwakke punten
  ALLES

  Door J. Reitsma op 7 oktober 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Expedia Autoverhuur

Schrijf je eigen review