Welkom bij Dollar Rent A Car! Reserveer uw volgende huurauto bij ons gebruiksvriendelijke en veilige verhuurreserveringscentrum. Met handige autoverhuurlocaties wereldwijd kunt u heel gemakkelijk uw volgende vakantie of zakenreis plannen. Bekijk ook onze nieuwste aanbiedingen!

Dollar Rent A Car Reviews

 • Bij afhalen werd ongevraagd en zonder toelichting een klein bonnetje onder mijn neus geduwd met de vraag om die even te tekenen. Het bleek om een bedrag van meer dan 240 Dollar te gaan voor extra verzekeringen en een tolpas. Ik gaf aan deze niet nodig te hebben. De medewerker bleef hardnekkig aandringen, maar ik heb dit geweigerd. Toen sloeg de stemming bij meneer om en schreef hij met een viltstift in het groot op mijn formulier: STANDARD SUV. Vervolgens kreeg ik de door mij betaalde Jeep Grand Cherokee niet mee, maar een auto uit een lagere klasse. Ga NIET in zee met deze oplichters.

  Sterke punten
  terug brengen ging snel en soepel

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande en de auto had 2 gladde voorbanden

  Door Wim Zwolsman op 19 februari 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Via rentalcars een Dodge Avenger gehuurd. In Phoenix aangekomen was deze er zgn niet. Wij mochten een Kia of een Chevrolet nemen, veel kleinere auto dan geboekt. Hier passen dus niet 4 volwassen met bagage in. We moesten verplicht een upgrade nemen naar een grote auto, terwijl we deze dus in Nederland al betaald hadden. Met bijbetaling van $ 379,36 kregen we een Chevrolet mee. Stelletje oplichters, nooit boeken bij Dollar. Rentalcars doet ook niets voor je. Die spelen het spelletje mee. Hun reactie is dat je vrijwillig een upgrade hebt genomen en bijbetaald. Hoezo vrijwillig? Kortom oplichtersbende Dollar en Rentalcars.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Niet klantvriendelijk. Liegen over beschikbaarheid auto's. Verplichten je tot een upgrade. OPLICHTERS.

  Door S. Hoffman op 28 september 2015 Reageer (2 reacties)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Bij dollar een auto gehuurd in de usa, via rentalcar. Bij het netjes op tijd inleveren gaven ze geen receipt mee o.i.d., want het was druk op jfk. Later kreeg ik thuis een dreigbrief dat ik de auto nog steeds in mijn bezit had en pas nadat ze hun eigen administratie op orde hadden werd het contract gesloten. Dat kostte veel tijd en energie. Maar vervolgens werd er 700 dollar van mijn rekening afgeschreven zijnde de tijd die er inmiddels verstreken was, in de vorm van extra dagen autohuur. Weer dure telefoontjes naar usa en ik heb het geld nog steeds niet terug. Een dramatisch slecht bedrijf.

  Sterke punten
  De auto reed.

  Zwakke punten
  Zie boven.

  Door Dietz op 19 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Wij hadden via EBookers bij Dollar Car een auto gehuurd, af te halen bij Newark New York. Bij inchecken aan de balie vertelde de aardige jongen dat er veel tolwegen waren en dat je daar met gepast geld moest betalen. Maar we konden een apparaatje huren dat automatisch de tol betaalde als we de poortjes passeerden. Het kostten 90 dollar. Ik zei dat wij in de twee weken vakantie de grote wegen zo veel mogelijk zouden vermijden om veel van het land te zien. Maar hij zei dat het onvermijdelijk was en dat je zonder tolapparaatje veel meer geld kwijt zou zijn. Het leek een goede deal. Dus gedaan. De 90 dollar bleek excl. BTW te zijn dus het werd 110. Nou ja, nog steeds dikke winst volgens hem. Mijn dochter en ik hebben goed opgelet op hoeveel tol we betaald zouden hebben zonder het apparaat; 6,25 dollar!!! Echt waar! Bij afleveren van de auto stampij gemaakt bij de manager en uiteindelijk 30 dollar teruggekregen. TRAP ER DUS NIET IN maar houdt klein geld in de auto paraat.

  Zwakke punten
  Je wordt opgelicht met het tolapparaatje

  Door van den Brin op 1 september 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik had via autoeurope een auto gehuurd bij Dollar. Het bedrag wat ik bij autoeurope moest betalen was 357 euro. Toen ik thuis in Nederland kwam was er 380 euro extra afgeschreven door Dollar, tevens hadden zij mij een rekening gestuurd omdat de auto niet was afgetankt. Ik had deze 5 mijl voor aankomst afgetankt. Diefstal aan alle kanten en gewoon oplichting door de medewerkers daar. Ben nu via autoeurope bezig maar die doe ook niets voor je. NOOIT daar boeken zijn oplichters en autoeurope weet dit en toch doen ze zaken met hun.

  Sterke punten
  mooie auto,s

  Zwakke punten
  lichten je op, zijn niet eerlijk over de kosten, liegen over de aanwezige brandstof

  Door Martin van H op 16 april 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • ruim een half jaar na het huren van een auto geld afgeschreven van mijn creditcard door dollar rent a car dubai.

  Door johan stolk op 14 juli 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Via Autoeurope een auto in Boston gehuurd bij Dollar rent a car. Bij het ophalen van de auto vonden we de behandeling van de deskmedewerker al zeer klantonvriendelijk. Een week erna auto afgeleverd men gaf aan dat alles in orde was. De volgende dag bleek er 163 euro door Dollar afgeschreven naast de 179 euro die was overeengekomen met Autoeurope. Uiteraard hierover gemaild met Dollar en Autoeurope. Dollar heeft na twee weken nog niet gereageerd en Autoeurope heeft alleen aangegeven dat ze het in behandeling hebben.

  Sterke punten
  ??

  Zwakke punten
  schrijven geld van je creditcard af zonder enige vooraankondiging. Deskmedewerker staat je op een onvriendelijk manier te woord

  Door J Rijpkema op 11 november 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review