Oplichters

Via rentalcars een Dodge Avenger gehuurd. In Phoenix aangekomen was deze er zgn niet. Wij mochten een Kia of een Chevrolet nemen, veel kleinere auto dan geboekt. Hier passen dus niet 4 volwassen met bagage in. We moesten verplicht een upgrade nemen naar een grote auto, terwijl we deze dus in Nederland al betaald hadden. Met bijbetaling van $ 379,36 kregen we een Chevrolet mee. Stelletje oplichters, nooit boeken bij Dollar. Rentalcars doet ook niets voor je. Die spelen het spelletje mee. Hun reactie is dat je vrijwillig een upgrade hebt genomen en bijbetaald. Hoezo vrijwillig? Kortom oplichtersbende Dollar en Rentalcars.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Niet klantvriendelijk. Liegen over beschikbaarheid auto's. Verplichten je tot een upgrade. OPLICHTERS.

Bezoek Dollar Rent A Car Reviews over Dollar Rent A Car

2 reacties

Ik kan bovenstaande bevestigen. Ik had in maart een auto gehuurd voor het bedrag van 327 euro, op vliegveld vroegen ze of ik akkoord ging met upgrade of ik extra verzekering wilde hebben. Ze hadden het zogenaamd even opnieuw ingevoerd omdat ik nee zei. Kreeg ik bij thuiskomst een naheffing van 387 euro boven het bedrag wat ik al had betaald. Plus ze brachten 40 euro brandstof in rekening terwijl ik hem vol had weggezet. Schoften zijn het en ze reageren nooit op een klacht. Afzetters en criminelen zijn het.

Zelfde ervaring bij Dollar in Bologna Italie, wat gewoon Herz bleek.
Fiat 500L (mini suv) was niet beschikbaar en een Fiat 500X werd aangeboden.
Door de 100 liter kleinere kofferbak paste de bagage niet.
De vrouw bleef maar beweren dat de kofferbak gelijk was maar autoweek.nl toont dit aan en we hadden eerder in de Fiat 500L of de iets kleinere Opel Meriva gereden. Hun enige aanbod was een Fiat 500L Living (=500L+100 liter) waarvoor we 360euro moesten bijbetalen voor 12 dagen.
Dit is net zoveel als het oorspronkelijke bedrag (met super cover).

Ik vermoed dat ze kijken naar je situatie (veel bagage 2 kinderen) en dan de kleinste auto aanbieden uit de categorie. Zodat je moet upgraden onder hun voorwaarden. Die nare vrouw vangt leuk commissie maar heeft wel de eerste dagen van onze vakantie verpest, want we voelden ons echt belazerd.

Bezoek Dollar Rent A Car Reviews over Dollar Rent A Car

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Dollar Rent A Car
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden