Met SternRent blijft u altijd mobiel SternRent is het autoverhuurbedrijf van Stern. SternRent verhuurt landelijk personenauto's, bedrijfswagens en bussen vanuit 23 vestigingen. Gaat u verhuizen of op zakenreis? Of wilt u met een (ruimere) auto een weekend weg of op vakantie? SternRent heeft de huurauto die bij u past, bij u in de buurt tegen scherpe tarieven en heldere voorwaarden.

Leeftijd bestuurders

Klanten die een auto wensen te huren en besturen van SternRent moeten minimaal 21 jaar zijn. Daarnaast moet men ook minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. SternRent brengt een 'Young Driver' toeslag van 3,50 per dag in rekening voor bestuurders tot 23 jaar.


Legitimatie afhalen auto

Bij het ophalen van een auto moeten klanten zich legitimeren. Dit kunnen zij doen middels een geldig paspoort, rijbewijs en een kopie van een recente bankafschrift of salarisstrook (max. 30 dagen oud). Daarnaast moeten extra bestuurders ook geregistreerd worden. Daarnaast moeten zij ook het originele rijbewijs overleggen. Bij de verhuurbalie worden zowel het rijbewijs als de pasoort en of ID gecontroleerd op echtheid en geldigheid. Daarnaast wordt er ook gebeld naar de opgegeven nummers.


Bijkomende kosten

Tijdens de huurperiode kunnen er eventueel kosten bijkomen. In dit geval kan gedacht worden aan tolgelden, kosten voor brandstof, reiniging, verkeersovertredingen en parkeren. Deze kosten zijn voor rekening van de huurder. Bij verkeersovertreding wordt er ook 15,50 aan administratiekosten in rekening gebracht door SternRent. Indien men de auto niet afgetankt retourneert, wordt er ook 15,50 aftankkosten in rekening gebracht naast de gemaakte brandstofkosten.


Borg

Bij SternRent is de borg opgebouwd uit de verwachte huursom van de auto, het eigen risico 80,- voor de brandstof. Dit wordt betaald bij aanvang van de huurperiode bij een van de Stern vestigingen waar de auto opgehaald wordt. Betaling van de borg kan alleen met een creditcard (MasterCard, Visa en American Express) of een pinpas op naam van de huurder. De borg kan alleen betaald worden door de huurder van de auto. De creditcard of pinpas moet namelijk op naam staan van de huurder, zodat de borg op de juiste rekening teruggestort kan worden.


Betaling

Klanten kunnen bij de diverse Stern vestigingen, waar de huurauto opgehaald wordt, betalen met een pinpas of creditcard (MasterCard, Visa, American Express), welke op naam staat van de huurder. Het is niet mogelijk om te betalen met debet cards (prepaid creditcards).


Online reserveren

Klanten kunnen online een auto bij SternRent reserveren. Dit kan men doen door online een reservering te plaatsen op de algemene verhuurpagina. Op deze pagina kan men auto's, personen bussen of bestelwagens bekijken, reserveren alsook de prijs berekenen. Bij het plaatsen van een reservering, komt men op gegeven moment in de reserveringsmodule, waar men kan aangeven waar, wanneer en voor hoe lang men een bepaalde klasse auto wenst te reserveren bij SternRent.


Contact gegevens

Verhuur afdeling T.: 088-2926520 Postbus 92291 1090 AG Amsterdam


SternRent video


SternRent Reviews

  Zware pech Frankrijk Nancy

  Ernstige motorpech, de wagen kon geen meter meer rijden. Geen aanrijding, o.i.d. gewoon pech. Ordinaire pech, die iedereen spontaan kan over komen. Juni 2013, op de 13de ??? F.

  Sterke punten
  Via de Nederlandse avondhulpdienst van Stern-Rent, waren wij binnen 2 1/2 uur met Franse hulp, in ons vaste overnachting hotel. De wagen werd verder verzorgd naar een goede en betrouwbare garage. Absoluut, binnen, 24 uur stond een vervangende wagen, van uit NL gebracht, op het parkeerterrein van ons hotel. Wij weten 5 sterren, is het hoogst. Wij geven er nog een kroontje extra bovenop, uiteraard niet verguld, wel goud. De verdere afhandeling later in NL, 5 gouden duimen omhoog. Op papier kan je alles vermelden. Wij *menen* het! De hulp was fantastisch! F.

  Zwakke punten
  Bij Stern-Rent? Is, en zijn, er niet! F. Bij de ANWB wel. Na 50 jaar lidmaatschap, mogen zij van mij de boom in, liefst de hoogste. Zwaar, en zwaar teleurgesteld! F.

Bezoek SternRent

Schrijf je eigen review