Autohopper is het autoverhuurbedrijf voor mensen die van gemak en een scherpe prijs houden. Bij Autohopper hoef je niet ver een industrieterrein op om een auto te huren. De verhuur vestigingen bevinden zich in de kernen en aan de randen van de steden en dorpen. Voorheen was het alleen mogelijk om in de grote steden een auto te huren. Autohopper brengt daar verandering in door ook vestigingen te openen in de kleinere plaatsen en dorpen. auto accessoires vergelijken

AutoHopper.nl


AutoHopper.nl Reviews

  Autohopper Zwolle

  Inmiddels meerdere malen zaken gedaan met locatie Zwolle ! Deze jongeman die hier zit laat je bedrijf niet stikken als je mobiliteit problemen hebt ! Zwolle ga zo door en prijs kwaliteit niks aan doen

  Sterke punten
  Snel , prijs is goed , no-nonsense heerlijk

  Autohopper Zwolle - Perfect geregeld

  Voor 3 dagen een busje gehuurd om onze zoon te verhuizen naar Zweden. Perfect: Het busje was nog maar een half jaar oud. Reed geweldig. Prijs / kwaliteit t.o.v. andere verhuurders viel erg mee. We kregen een navigatie erbij geleverd en spanbanden om alles goed vast te zetten. Ook de beide medewerkers van Autohopper Zwolle gaven ons een zeer goed en vertrouwd gevoel.

  Sterke punten
  zie hierboven

  Zwakke punten
  niet

  slechte ervaring in Amersfoort

  Gisteren een busje gehoord (9 m3) bij autohopper in Amersfoort. Dat was eenmalig, nooit weer! Het busje zou om 16 uur klaar staan, maar was nog bij de vorige huurder, die 17 uur had doorgekregen. Na aandringen van onze kant werd de huur om deze reden iets verlaagd. Wel werd de verlaging van het eigen risico voor 5 euro ineens 9 euro. Navraag leerde dat dit een groter voertuig is (dan wat?) en dus 9 euro was. Hiervan staat op de site niets vermeld en dit was ook niet van tevoren vermeld. Tevens werd gepoogd de huur van een dag om te zetten naar een weekeinde (tegen weekeinde tarief) omdat ze op zondag niet open waren om hem weer in te leveren. Op de website staat vermeld dat een dag van 8 uur tot 8 uur loopt. Bij onze bestemming aangekomen blijken de kasten van 236 cm niet in de bus van 251 laadruimte te passen. Daar was de bus speciaal op uitgezocht en dit had ik telefonisch nog gecontroleerd ook. Kortom: erg slechte ervaring bij Autohopper in Amersfoort. Ik hoop dat dit alleen bij deze vestiging was, maar ik ga nooit meer bij dit bedrijf huren.

  Zwakke punten
  Busje stond niet op tijd klaar. Kosten hoger dan aangegeven. Laadruimte aanzienlijk kleiner dan aangegeven.

  Autohopper 9 personenbus

  9 Personenbus gehuurd, bus valt tegen uit jaar 2010. Standaard uitrusting met airco en radio. Afspraken niet overeen met de afrekening. Moet 8 werkdagen wachten totdat ik mijn borg terug heb.

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  zie review

Bezoek AutoHopper.nl

Schrijf je eigen review