Autohopper is het autoverhuurbedrijf voor mensen die van gemak en een scherpe prijs houden. Bij Autohopper hoef je niet ver een industrieterrein op om een auto te huren. De verhuur vestigingen bevinden zich in de kernen en aan de randen van de steden en dorpen. Voorheen was het alleen mogelijk om in de grote steden een auto te huren. Autohopper brengt daar verandering in door ook vestigingen te openen in de kleinere plaatsen en dorpen. auto accessoires vergelijken

AutoHopper.nl


AutoHopper.nl Reviews

  Amersfoort: zeer aanbevolen!

  Ik kwam met een acuut mobiliteitsprobleem te zitten en na een telefoontje naar Autohopper Amersfoort was duidelijk dat zij me snel uit de brand konden helpen. Volgende dag kon ik een auto ophalen die al stond te wachten. Tijdens het gesprek kwamen ze met een nog betere oplossing en dat werd ter plekke geregeld. Ik heb zelden meegemaakt dat er zo actief werd meegedacht in oplossingen tegen ook nog hele reële tarieven. Ook de service en klantvriendelijkheid heb ik al zeer positief ervaren. Wat mij betreft van harte aanbevolen!!

  Sterke punten
  oplossinggericht
  goede service
  erg klantvriendelijk
  snel en accuraat
  duidelijke communicatie

  Zwakke punten
  ik heb ze niet gevonden

  Dikke onvoldoende: de gereserveerde verhuiswagen was er niet!

  De gereserveerde verhuiswagen was er niet toen we hem 's ochtends kwamen ophalen! Al onze verhuishelpers stonden klaar om te gaan inladen, voor niets. Aan de 'servicebalie' deed men ook niets om het op te lossen. Gelukkig kon Bo-Rent ons wél helpen. Meteen!

  Zwakke punten
  ze hebben niet geleverd wat ze beloofd hebben en deden ook niets om het probleem dat ze veroorzaakt hadden op te lossen.

  Zwolle Top bedrijf

  gezellige jonge man, er werd me verteld dat dit de persoon was voor mobiliteit en daar was geen woord overgelopen, gezellig en snel geleverd en geen gezeur over de factuur.

  Sterke punten
  - duidelijk
  - snelheid
  - service

  Zwakke punten
  niet!!!

  Autohopper Zwolle

  Inmiddels meerdere malen zaken gedaan met locatie Zwolle ! Deze jongeman die hier zit laat je bedrijf niet stikken als je mobiliteit problemen hebt ! Zwolle ga zo door en prijs kwaliteit niks aan doen

  Sterke punten
  Snel , prijs is goed , no-nonsense heerlijk

  Autohopper Zwolle - Perfect geregeld

  Voor 3 dagen een busje gehuurd om onze zoon te verhuizen naar Zweden.
  Perfect: Het busje was nog maar een half jaar oud. Reed geweldig. Prijs / kwaliteit t.o.v. andere verhuurders viel erg mee.
  We kregen een navigatie erbij geleverd en spanbanden om alles goed vast te zetten.
  Ook de beide medewerkers van Autohopper Zwolle gaven ons een zeer goed en vertrouwd gevoel.

  Sterke punten
  zie hierboven

  Zwakke punten
  niet

  slechte ervaring in Amersfoort

  Gisteren een busje gehoord (9 m3) bij autohopper in Amersfoort. Dat was eenmalig, nooit weer!
  Het busje zou om 16 uur klaar staan, maar was nog bij de vorige huurder, die 17 uur had doorgekregen.
  Na aandringen van onze kant werd de huur om deze reden iets verlaagd. Wel werd de verlaging van het eigen risico voor 5 euro ineens 9 euro. Navraag leerde dat dit een groter voertuig is (dan wat?) en dus 9 euro was. Hiervan staat op de site niets vermeld en dit was ook niet van tevoren vermeld.
  Tevens werd gepoogd de huur van een dag om te zetten naar een weekeinde (tegen weekeinde tarief) omdat ze op zondag niet open waren om hem weer in te leveren. Op de website staat vermeld dat een dag van 8 uur tot 8 uur loopt.
  Bij onze bestemming aangekomen blijken de kasten van 236 cm niet in de bus van 251 laadruimte te passen. Daar was de bus speciaal op uitgezocht en dit had ik telefonisch nog gecontroleerd ook.
  Kortom: erg slechte ervaring bij Autohopper in Amersfoort. Ik hoop dat dit alleen bij deze vestiging was, maar ik ga nooit meer bij dit bedrijf huren.

  Zwakke punten
  Busje stond niet op tijd klaar.
  Kosten hoger dan aangegeven.
  Laadruimte aanzienlijk kleiner dan aangegeven.

  Autohopper 9 personenbus

  9 Personenbus gehuurd, bus valt tegen uit jaar 2010. Standaard uitrusting met airco en radio.
  Afspraken niet overeen met de afrekening. Moet 8 werkdagen wachten totdat ik mijn borg terug heb.

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  zie review

Bezoek AutoHopper.nl

Schrijf een review