Verhuur van voordelige auto\'s GOLDCAR luchthaven Alicante Mallorca Malaga Barcelona Ibiza Tenerife Norte Sur Menorca Sevilla Girona Granada.

Rhodium Reviews

  slinkse oplichting

  Leek een aardige dame(belgische?) aan de bali. Na de borg voor de volle tank te hebben betaald kwam ze met nog een bedrag, een soort borg die zou worden teruggestort. Het was een nieuwe auto!! (Die van voor tot achter links en rechts schade had.)

  Het woord VERZEKERING is niet gevallen.! We hadden nl al een extra verzekering afgesloten thuis, waarvan we een polis bij ons hadden.
  De volgende dag zagen we dat er een bedrag van 158 euro was afgeschreven van de creditcart.
  Bleek dat ze ons ongevraagd een(dubbele) verzekering aan aangesmeerd.
  Schandalig. We huren al jaren bij Goldcar, Rhodium, INterrent en dit hebben we nog nooit meegemaakt.

  DUS: MIJDEN deze club!

  Sterke punten
  Geen wachttijd op de luchthaven, snel geholpen

  Zwakke punten
  Zie boven: oplichtingspraktijken!!

  Autobedrijf in malaga. Wat een belazerij met extra benzine kosten

  Wat een oplichterij deze autoverhuur bedrijf Rhodium of Goldcar in Malaga. Ook rentalcar.com waar ik oorspronkelijke heeft gehuurd moet ook wat aan doen. Mijn auto na drie dagen terug geleverd met een volle tank benzine zoals afgesproken en ze zouden me geld terugstorten op mijn creditkaart terug.Maar helaas borg is wel terug gestort minus borg benzine. Ik vind dat de credietkaart maatschappij dat geld ook moeten kunnen blokkeren.
  Je wordt ter plaatse bedonderd. Ik huur nooit meer een auto daar.

  Sterke punten
  auto prima

  Zwakke punten
  Bedonderd waar je bij staat zogenaamd benzine borg terugstorten. Juist betalen.

  Rhodium: een drama, schande

  Wat een vreselijke ervaring bij Rhodium op Malaga. De auto bij Rentalcars gehuurd met volledige verzekering en een voucher met de afspraken afgegeven bij de balie van Rhodium. Vanaf dat moment begon de ellende, men wilde de auto niet meegeven onder deze voorwaarden en we moesten extra verzekeringen bijkopen. Na contact en aanraden van Rentalcars toch de auto gehuurd met extra kosten. tijdens het wachten hebben we nog 3 gelijke gevallen aan de balie gezien. Met valse argumenten worden mensen op extra kosten gejaagd en anders krijg je de auto waarvoor je al betaald hebt niet mee!!! uiteindelijke kregen we nog een extra verrassing met allerlei service kosten die onder het mom van airporttax ineens in het bedrag waren gestopt. Ook hier geen discussie mogelijk. Wat een corrupte bende, ik ben nu 60 en nog nooit zo besodemieterd!! Goldcar en Rhodium niet bij [email protected]

  Sterke punten
  inleveren ging snel maar hier moeten we nog een borg voor brandstof voor terug zien te krijgen.

  Zwakke punten
  de hele serviceverlening aan de balie is dramatisch, volledig ingericht om mensen te besodemieteren, vreselijk.

  Rhodium - achteraf getild

  In Malaga de gereserveerde auto opgehaald bij de Rhodium balie. Na 4 dagen ingeleverd en de sleutels overhandigd aan een medewerker.
  Geen ongelukken gehad, nergens tegenaan gezeten met parkeren of zo.
  Toch 1 dag later een mail gekregen dat er voor 200,00 euro schade is geconstateerd en dat er geld op mijn creditcard wordt ingehouden.
  Weer een dag later blijkt op de creditcard voor 320,00 te zijn afgeschreven. Direkt gebeld en ik kreeg te horen dat er waarschijnlijk nog meer schade was, maar waar en hoe werd niet vermeld.
  Kortom, voor 320,00 het schip in.
  Gewoon niet doen, Rhodium of Goldcar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Pure afzetterij

  Extra bijkomende kosten

  Zeer slechte ervaring met Cartrawler en Rhodium.
  Had thuis al een auto (VW Polo) gereserveerd via internet voor 109 euro inclusief verzekering.
  We kregen na fors te hebben betaald op de airport een Ford Fiesta die nog blauw van de rook was. Het extra betaalde geld zou voor een groot deel achteraf terug betaald worden, een klein deel dus.

  Uiteindelijk hebben we 310 euro betaald en contact gezocht bij Cartrawler voor uitleg die het hebben neergelegd bij Rhodium. Kortom kastje naar muur...... Niets meer gehoord.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Auto waar in gerookt is.
  Andere auto dan beloofd.
  Heel veel extra kosten, prijs wordt 3 keer zo duur dan verwacht.

  dubbel tarief

  op malaga stond ik aan de bali en de receptiedame vertelde mij 30 tax moest betalen maar er meer dan 376,00 van mijn rekening ik heb otaal meer dan 500 euro betaald voor 1 week autorijden en niemand is thuis!!!

  Sterke punten
  prima auto

  Zwakke punten
  waardeloze receptie goldcar en de auto was niet te vinden en een hele hoop geld kwijt!!

Bezoek Rhodium

Schrijf je eigen review