Luzcar is een bedrijf dat al meer dan 20 jaar gevestigd is in Lagos, Algarve. Omdat wij een familiebedrijf zijn, zijn wij in staat om altijd klaar te staan om onze klanten en vrienden te helpen en te informeren. Luzcar kijkt naar de toekomst door nieuwe IT-technieken te verenigen met de trouwe steun van haar klanten en vrienden om een geweldige samenwerking en wederzijds respect te creëren.

Luzcar Reviews

  Helemaal Top!

  Prima auto's voor een prima prijs. Auto 's morgens gebracht bij onze receptie, ff tekenen en op de laatste dag denk je: zullen de auto wel voor een bepaalde tijd wel in moeten leveren ergens? Nee hoor, gewoon eind van de avond sleutel afgeven bij onze receptie, waar de auto de volgende morgen wordt opgehaald. Lekker hoor.

  Sterke punten
  Geen gedoe! Alles perfect.

  Zwakke punten
  Prettiger zou het zijn als je de auto afgetankt krijgt en volgetankt weer terug zet ( nu met beetje benzine gekregen en met halve tank ingeleverd)

  Betrouwbare club

  Fijne betrouwbare club, huur al jaren een auto bij hun, ongeveer 5 a 6 x per jaar, nooit problemen. 1 x een lekke band gehad onderweg kon daar niet stoppen moesten een stukje doorrijden toen ff het reservewiel eronder gezet dus oude band was helemaal stuk aan de zijkant, volgende dag naar het kantoor in Lagos zij namen me mee naar een garage en daar werd onder het genot van een bicca alles opgelost en in orde gemaakt. Nooit een rekening gehad hiervan, super.

  Sterke punten
  Betrouwbaar, service, vlotte afhandeling. Schone auto’s ,

  Zwakke punten
  Jammer dat je vooraf op hun side wanneer je een reservering doet niet een inlog voor vaste klanten hebt en elke keer weer alles moet in vullen en op de AirPort ook nog eens, maar het is Portugal dus hoort dat er een beetje bij.

  Geweldig bedrijf

  Wat een geweldige club. Mensen die je helpen zijn buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig. Bij andere verhuurders beginnen ze altijd over afkopen van allerlei verzekeringen en eigen risico's, extra betalen voor extra bestuurders etc. etc. Je voel je dan steeds toch wat bedrogen. Bij Luzcar niets van dat alles. Instappen en wegwezen, wel ff tanken want hij is bijna altijd praktisch leeg. Zo breng je hem dan ook terug. Gewoon neerzetten met parkeerkaart en sleutel achter de klep en je vliegtuig in. Nog nooit een naheffing of iets gehad en heb al meerdere keren een auto gehuurd bij Luzcar. Aanrader !!

  Sterke punten
  Helderheid Betrouwbaarheid Eerlijkheid Vriendelijk

  Zwakke punten
  Je moet wel gelijk tanken. Op zich vind ik het handiger als de tank bij begin vol zit en je hem vol terug brengt

  Vriendelijk geen verborgen kosten

  We huren hier al 10 jaar auto's we hebben nog nooit problemen gehad geen extra verkoop verzekering of kastje voor de tol. Prijs op de website dat is het. Vriendelijk personeel nooit te veel moeite voor extra tips of uitleg Een echte aanrader. Een keer auto met spiegel die kapot was gehad maar auto werd zonder problemen omgeruild en heel veel excuus

  Sterke punten
  geen verborgen kosten misschien niet de nieuwste modellen maar goed schone technisch staat allemaal in orde huren hier al 10 jaar auto's nog nooit problemen gehad

  Zwakke punten
  geen

Bezoek Luzcar

Schrijf je eigen review