Huur voordelig een auto bij Krent Carrent in Groningen!

Krent Carrent Reviews

  Gebreken en afhandeling

  Verhuisbus gehuurd met gebreken aan de klepbediening. Afgesproken prijs niet overeenkomstig met daadwerkelijke factuurbedrag. Kosten aanzienlijk hoger uiteindelijk. Geen prettige samenwerking.
  Ga in het vervolg wel naar een ander.

  Sterke punten
  Ontvangst en parkeerruimte.

  Zwakke punten
  Hoge kosten en geen klantvriendelijkheid achteraf. Oud materieel.

  Fijne mensen, fijne bus!

  Mede door de flexibele inzet en mogelijkheden van Krent Carrent is onze uitdaging (grote complexe verhuizing met kwetsbare apparatuur) perfect verlopen.
  Reserveren was simpel
  De bus is perfect schoon
  Rijdt prima
  Grote elektrische laadklep
  Absoluut een aanrader!

  Top autoverhuurbedrijf

  Keurige 9-persoons busje gehuurd.
  Heeft tijdens onze wintersport geen misslag gemaakt.
  Wij zijn erg blij met de vriendelijke benadering van het personeel. Bedankt!

  Sterke punten
  Nieuwe bus, zeer schoon, airco.

  Zwakke punten
  Geen

  Krent Carrent

  Korte samenvatting van onderstaand verhaal

  + Busje was schoon
  + Bracht ons zonder problemen op plaats bestemming
  + Niet aftanken bij inleveren

  - "Oud" Busje
  - Geen centrale deur vergrendeling
  - Dubieuze afhandeling schade

  2 Week terug een 9 persoons Busje gehuurd bij Krent Carrent. De keuze is gevallen op Krent omdat andere verhuurders (Century&Pouw) geen busje beschikbaar hadden. Mede omdat ik pas de dag van tevoren nog probeerde te reserveren. Krent kon echter nog wel voorzien

  We kregen een Ford Transit uit 2006 mee. Een voor verhuurbegrippen een oudje. Nadelen hiervan waren dat er onder andere geen centrale deur vergrendeling aanwezig was, en je dus elke keer iedere deur afzonderlijk op slot moest doen. Verder voelde de versnellingspook wat losjes aan, en waren de remmen merkbaar wat minder. Pluspunten waren dat het busje van binnen mooi schoon was, en het had genoeg ruimte. Het bracht ons verder prima op de plaats van bestemming.

  Vooraf betaal je €250 euro borg (Contant, geen pinautomaat), en na inleveren krijg je een factuur thuisgestuurd. Deze dien je binnen 2 week te betalen. Je hoeft ook niet af te tanken bij inleveren

  Nu komen we bij het punt waarom ik maar 2 sterren geef. Onderweg hebben we iets geraakt met de rechter buitenspiegel. Hierdoor was er schade ontstaan aan de plastic kap, en het spiegeltje zelf. Deze moest dus vervangen worden. Voor deze schade is er een bedrag in rekening gebracht op de factuur. Echter niet gespecificeerd. Omdat ik niet weet wat een spiegel tegenwoordig kost, heb ik gevraagd om een factuur van het herstel van deze schade. Echter kreeg ik alleen de factuur van de aanschaf van de spiegel. In de mail bij deze factuur werd verteld dat de rest van de kosten in het ophalen van de spiegel, en de montage hiervan zat.

  Hieruit ontstaat bij mij het vermoeden dat ze de montage zelf op zich hebben genomen. En daarvoor een mooi bedrag hebben verzonnen, waarmee de totale schade op een rond bedrag ex btw uitkomt. Zelf heb ik ook nog contact gehad met de dealer waar ze de spiegel hebben aangeschaft. Deze dealer rekent voor de aanschaf + montage van de spiegel inclusief btw hetzelfde als Krent Carrent exclusief btw.

  Voor deze schade moet op deze manier dus 21% meer betaald worden, dan als de schade bij een officiële dealer werd gerepareerd. Wegens het oudere materiaal dat ze verhuren, en de gang van zaken met de afhandeling van de schade 2 sterren

Bezoek Krent Carrent

Schrijf een review