Drive On Holidays Car Hire Portugal

Drive On Holidays Reviews

  oplichters


  Dit is een criminele organisatie! Boek hier niet! Allereerst verplichten ze je min of meer om een extra verzekeringspakket te nemen. Als je dit niet doet (omdat je al goed verzekerd bent) dan zeggen ze, bij het blokkeren van de borgsom, dat je creditcard (bij mij VISA en overal geaccepteerd, ook voor borg) niet te gebruiken is en ben je verplicht om E 182 bij te betalen. Goedkoop is duurkoop! Ook de afspraak voor de benzine: vol halen, vol terugbrengen is een loze toezegging. Reclameren heeft geen zin, ze lachen je gewoon uit. Nog nooit zo'n slechte ervaring meegemaakt!

  Sterke punten
  die zijn er niet.

  Zwakke punten
  oplichters

  BLIJF HIER WEG

  BLIJF HIER WEG !
  Eerst een uur wachten tot je aan hun kantoor geraakt. Hun busje neemt maar 6 personen per keer (per kwartier dus) mee.
  Ze hebben op mijn kredietkaart 414 euro afgehaald voor een verzekering die ik expliciet had geweigerd.
  Je moet de documenten tekenen zonder je ze kan controleren. De desk is covid-gewijs afgeschermd met een plexi en je moet je hand eronder schuiven om te tekenen. Ze zeggen dan : teken hier, hier en hier.
  Achteraf bij een klacht reageren ze niet op je argumentatie maar zeggen ze alleen dat je getekend hebt. Het zijn oplichters en de medewerkers krijgen waarschijnlijk een dikke commissie op het geld dat ze kunnen aftroggelen.
  Als je mij niet gelooft kijk dan ook eens naar de reviews op hun FB-pagina, die staat vol met dezelfde oplichterij !

  Sterke punten
  Enkel de prijs

  Zwakke punten
  het zijn oplichters

  Slecht

  Een rij met zeker 60 mensen en 1 shuttle bus, betaalde en bevestigde upgrade bleek niet aanwezig. Onbeschofte dame van hoofdkantoor. Vooraf alles ingevuld voor snelle check in maar er is helemaal geen fast lane ! auto wordt schoon gespoten, twijfelachtig of hier wel goed wordt schoongemaakt vanwege Corona. Slechtste verhuurmaatschappij terwijl we jaarlijks 4 tot 5 over hele wereld reizen. Nog nooit zo slecht meegemaakt.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Onbeschoft, lange rijen, slechte shuttle (1 voor 60 personen dus rijen), schoonmaak slecht, simpele goedkoopste uitvoering van auto, niet op airport

  Wat een oplichters

  Wij huurden afgelopen twee weken een auto via Drive On Holidays. Als ik u ern advies mag geven: huur NIET via dit bedrijf!

  -Ik had het eigen risico afgekocht, tenminste dat dacht ik, ik kreeg de keus: of een extra afkoop of €2.100 deposit op mijn creditcard. Schande..

  -het personeel is ronduit onbeschoft. De man die klaarblijkelijk de manager is zit aan de desk naast onze desk en instrueert zijn collega in het Portugees en zonder onze kant op te kijken. Waarschijnlijk waren zijn adviezen niet erg in ons voordeel..

  -wij moesten een extra ‘kastje’ kopen om op de snelwegen te mogen rijden. Wat achteraf een extra aftroggelmethode bleek.

  Al met al zeeeer ontevreden. Doe het niet adviseer ik je. Een gewaarschuwd mens...

  Groet

  Sterke punten
  Nieuwe auto

  Zwakke punten
  Oplichting
  Ver van luchthaven
  Lang wachten
  Verborgen kosten
  Onvriendelijk
  Slecht Engels
  Weinig personeel, veel huurders, dus lang wachten

  Ik kan nog wel even doorgaan eventueel..

  Deposit niet van creditcard gehaald bij inleveren.
  Piepen over een kras wat geen kras was.

  Wees eerlijk over de prijs!

  We hadden een auto gehuurd bij drive on holidays. Hadden het eigen risico afgekocht, en dachten, dit is het!
  Nee dus! Bij het ophalen an de auto, moest je nog eens 132 Euro betalen, voor carjacking en diefstal! Daarbij kwam nog dat je extra moest betalen om op snelweg te rijden A12,50 om af te kopen! Toen we auto terug gingen brengen, moesten we nog eens 6 euro betalen, omdat die dag er niet bij zat! Voelen ons zwaar belazerd!!! Al met al rotgevoel aan over gehouden!! Nooit meer!!

  Sterke punten
  Auto was goed!

  Zwakke punten
  Verborgen kosten!
  Geen duidelijkheid !
  Smeren je van alles aan!
  Auto staat niet op vliegveld, je wordt er naar toe gebracht!
  Moet lang wachten, voordat je auto krijgt!
  Auto wordt van buiten gewassen geleverd, ramen binnen niet, supervuil met zon erop niet doorheen te kijken!

Bezoek Drive On Holidays

Schrijf je eigen review