Your car hire company in the Canary Islands. A modern fleet of new vehicles together with an extensive network of service areas ensure that our customers have a comfortable and safe drive.

Cicar Reviews

  ZEER tevreden

  bij het ophalen EN het terugbrengen een zeer snelle afhandeling (ongeveer 15 minuten).\\r\\nAls klant hoefde ik niet eens een borg te betalen!\\r\\nVolgende keer WEER Cicar!

  Perfect !!

  Mee van de beste auto huur ervaringen ooit (en met veel voorsprong de beste op Tenerife). Snelle service, recente auto in uitstekende staat, niet duur en geen verborgen kosten (enkel een kleine borg voor de brandstof en deze werd volledig terugbetaald bij het terugbrengen). Perfect dus !

  Sterke punten
  Snelle en vriendelijke service, recente auto in uitstekende staat, niet duur en geen verborgen kosten.

  Zwakke punten
  Geen

  Heel lange wachttijd bij ophalen auto

  We hebben een auto gehuurd bij Cicar in Arrecife (Lanzarote) in de haven. Toen we de auto op gingen halen moesten we een uur wachten, omdat er maar 2 mensen de reserveringen in behandeling namen. Daarnaast werd er helemaal geen uitleg gegeven over de auto en de plaatsing van het kinderstoeltje.

  Sterke punten
  Auto was ok

  Zwakke punten
  Lange wachttijd

  punctuele service, goede auto

  Op de Canarische eilanden huurden we al diverse keren bij Cicar. Ze zijn misschien qua prijssetting niet de goedkoopste, maar dit weegt niet op tegen de punctuele service, de hotellevering, de all-in-verzekering, de recente auto's.

  Sterke punten
  punctueel
  degelijk

  Zwakke punten
  jammer dat Cicar geen hotelleveringen voorziet op de Balearen

Bezoek Cicar

Schrijf je eigen review