Welkom bij Blue Rent a Car; hét autoverhuurbedrijf in Alphen aan den Rijn, Den Bosch, Amsterdam. Blue Rent a Car is uw juiste partner voor de huur van een personenauto, bedrijfswagen, verhuisbus, bestelauto, bestelbus etc.

Blue Rent A Car Reviews

  Afzetters

  Begin er niet aan! Locatie Den Bosch werkt met de website van de vorige eigenaren. Je denkt een ruime bus te huren blijkt de categorie aanduiding gewijzigd te zijn en je krijgt een bestelbus mee…. Totaal uitgewoond, allerlei dashboard lampen blijven branden. Geen tegemoetkoming in de kosten (ipv 1 dag nu 2 dagen moeten huren door mini-formaat). Wacht nu al 6 weken op mijn € 350 borg retour. Vrees het ergste aangezien er op geen enkele manier contact gemaakt kan worden; mail, telefoon en gesloten deur. 0 sterren beoordeling!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Afzetters; klantonvriendelijk; slechte kwaliteit wagens; onbereikbaar.

  Goede service , niet duur.

  2 x een bus gehuurd bij bleu rent Alphen Ad Rijn, 1ste bus was om te verhuizen , prijs kwaliteit verhouding oke, kilometer vrij is ook mooie en je hoeft de bus pas om 09.00 uur de volgende dag terug te brengen.
  2de bus was vrij nieuw , ook uitstekend geregeld.

  Een goede service van de verhuurder netjes behandeld ik raad een ieder die een bus wil huren dit bedrijf aan.

  Sterke punten
  Flexibel, geen gezeur over kilometers.

  Zwakke punten
  Dat ze in Alphen maar tot 11.00 uur fysiek aanwezig zijn!

  Super slecht

  Vandaag een auto moeten ophalen, nog contact met ze gehad of ze er waren was allemaal geregeld kom ik daar aan ( best een stukje rijden) is er niemand, ik die man weer opgebeld had hij een spoedje tussen door!!!! dat ik om 13:00 uur terug kan komen nou ze mogen die auto's houden wat een verschrikkelijke slechte service's. NOOIT MEER DAT IK DAAR HEEN GA EN DIT RAAD IK ANDERE MENSEN OOK AAN NIET te DOEN!!!!!!

  Sterke punten
  geen 1

  Zwakke punten
  super slechte services

  Eens maar nooit meer

  EENS MAAR NOOIT MEER!! Gestrand in Frankrijk op de terugweg van een rit naar Spanje met totaal afgesleten remschijven en nog maar drie van de vier (ook zwaar versleten) remblokken aanwezig. En dan nog geen volledige reparatie ter plaatse willen laten uitvoeren. “De auto is helemaal nagekeken en in orde” was ons bij het afhalen en telefonisch onderweg nogmaals verzekerd. De veiligheid van de klant is duidelijk geen overweging voor Blue Rent a Car.

  Blue rent a car is WAARDELOOS!!!

  Er wordt teveel met de prijzen gespeeld, km vrij is niet echt km vrij!!!

  LET OP LET OP !!!

  De vestiging in Amsterdam ligt op wat betreft prijzen en de vrij km's
  Ze willen dat je veeel meer dagen huurt!

  A.U.B kijk uit !

  Hun advertenties op marktplaats klopt voor geen meter!!!

  Huur bij anderen!

  Sterke punten
  Goede leugens !!!

  Zwakke punten
  Waarheid vertellen en service verlenen

Bezoek Blue Rent A Car

Schrijf een review