In 1986 Plus Car started a business dedicated to hiring cars without a driver on Lanzarote. In these years of experience Pluscar has gone from being a small family business to become one of the most famous car rental company on the canary islands. From the start we have given quality service to our customers from highly qualified staff and the newest cars, all at the best prices. That`s why PlusCar can guarantee a car for your every need with which you can enjoy your holiday on Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife and La Palma, backed up by a great company.

AutosPlusCar Reviews

  • Al de 6e keer een auto gehuurd bij pluscar. 6x zonder problemen of extra kosten.
    Via internet gereserveerd en goedkoop geregeld
    Klasse!

    Sterke punten
    Goedkoop
    Geen extra kosten
    Doen wat ze beloven

    Zwakke punten
    Geen

    Door Johan op 1 december 2019 Reageer
  • In de maand oktober huurde ik een Mazda MX5 Cabrio in de Costa Teguise vestiging van Pluscar.
    Betaald met pinpas - duidelijke huurovereenkomst - alles inbegrepen , geen extra kost - vrijwel nieuwe wagen - Top !

    Sterke punten
    geen extra kost - duidelijke huurovereenkomst - recente wagens - vlotte afhandeling - vriendelijke medewerkers.

    Zwakke punten
    geen

    Door Patrick C op 31 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • We zijn een weekje op Tenerife geweest en hebben bij AutoPlusCar een auto gehuurd.
    Het was de enige maatschappij die we konden vinden die een huurovereenkomst wilde afsluiten met een debit card.
    We zijn erg tevreden over deze verhuurder.

    Sterke punten
    Scherpe prijs
    Debit card geaccepteerd
    Vriendelijk personeel
    Nette, nieuwe auto's
    Geen verrassingen achteraf

    Zwakke punten
    Helemaal niets

    Door Vincent op 3 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Onlangs voor de vijfde keer bij Plus Car een auto gehuurd. 1 keer op Lanzarote, 1 keer op Fuerteventura, 1 keer op Gran Canaria en twee keer op Tenerife.

    Voordelen zijn dat de kosten vooraf onomstotelijk duidelijk zijn. Geen rare fratsen met brandstof of andere bijkomende kosten: Je brengt hem terug met evenveel brandstof als dat je hem kreeg.

    Ook is een extra rijder gratis. Laatste keer twee gratis kinderstoeltjes meegekregen. Waren wel simpele dingen, maar toch gewoon prima!

    Ook een keer schade aan de auto gehad: We kwamen terug op de parkeerplaats en de spiegel bleek kapot te zijn. Blijkbaar iemand tegenaan gereden. Even gebeld en men bedankte voor het bellen en vroeg of het gerepareerd moest worden of dat we ermee door konden rijden. Er geldt geen eigen risico, dus daarna nooit meer wat van gehoord. Perfect!

    Doordat er nooit extra kosten of een borg worden gerekend, kun je gewoon betalen met je pinpas. Geen credit card benodigd dus!

    Auto's hebben her en der wat krasjes, niets ergs. Ook wel lekker voor de gemoedsrust als je zelf een krasje veroorzaakt. Is ook wel typisch Nederlands om een compleet schadevrije auto te betalen. De lage prijs moet ergens vandaan komen!

    Sterke punten
    Kosten vooraf duidelijk. Daarna geen gesjoemel meer.
    Auto's zijn relatief nieuw. Twee keer een vrijwel nieuwe auto gehad.
    Erg goedkoop voor het gebodene!

    Door Gertjan op 21 mei 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In maart 2016 een auto gehuurd op Fuerteventura voor 9 dagen. Op de afgesproken tijd konden we de auto direct meenemen het was een Seat Ibiza station. Keurige auto met wel wat beschadigingen en gevraagd hoe dit zat met terug brengen maar geen probleem hoorden we. Inderdaad goed gegaan. Het huurbedrag op de cent nauwkeurig afgeschreven wat al spot goedkoop was en verder alles in orde.
    Alle lof voor dit verhuur bedrijf en volgende keer weer daar een auto huren.

    Sterke punten
    Alles inbegrepen bij de prijs.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door CJ Dissel op 29 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al twee x gehuurd op canarische eilanden. Er staat iemand op je te wachten in de terminal die brengt je naar de auto. Papieren tekenen en klaar. Geen extra verzekeringen, kinderstoeltjes gratis (belanchelijk dat anderen daar bv 4 € pd voor rekenen) en gratis tweede bestuurder.

    Bij vertrek de auto achterlaten op de afgesproken plaats en vertrekken maar. Prima dus!

    Via mail vooraf kinderstoeltjes aangevraagd en waren dus ook aanwezig in de auto. Er werd binnen een paar uur reactie gegeven. Zo'n verhuurmaatschappij zoek ik ook op Mallorca.

    Sterke punten
    Zie boven.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Tanja op 28 januari 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • September 2013 hadden wij bij Autopluscar Lanzarote (Canarische eilanden), via internet, op www.autospluscar.com, een VW Golf, of gelijkende auto gehuurd voor een periode van 10 dagen. We werden bij aankomst op het vliegveld netjes opgewacht in de hal door een medewerker die ons doorverwees naar de parkeerplaats bij de vertrekhal (boven). Daar stond een 2e medewerker die de verdere afhandeling voor zijn rekening nam. We kregen echter een grotere/duurdere auto, Mercedes B klasse. Keurige auto, alles erop en eraan, zoals afgesproken. De prijs bleef ook gelijk aan de eerder gemaakte afspraak, ondanks een duurdere auto. Geen verborgen verassingen. Later thuis bleek ook keurig de afgesproken prijs afgeschreven te zijn, geen bijkomende kosten. Wij waren zeer tevreden.

    Sterke punten
    Afspraak is afspraak.

    Door Robin op 10 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek AutosPlusCar

Schrijf je eigen review