AutoHuren.nl - 3 Reviews

Last updated: 9 oktober 2019
AutoHuren.nl Logo

20% aanbevolen, 3 Reviews

  1. AutoHuren.nl
  2. AutoHuren.nl Reviews
  3. Schrijf ook een review over AutoHuren.nl

Niet tevreden over AutoHuren.nl? Probeer dan eens CarDelMar.

AutoHuren.nl

AutoHuren.nl - Huur een auto op AutoHuren.nl

Via ons autoverhuur programma vindt u gemakkelijk, snel en overzichtelijk de voordeligste keuze uit het brede autohuuraanbod in 125 landen & 17.000 locaties wereldwijd. Wij bieden een all-inclusive huurauto, tegen de laagste prijs en gegarandeerd de beste service!

Verhuur

AutoHuren.nl Details

Hits: 684

URL: http://www.autohuren.nl/

CategorieŽn: Tussenpersonen

Reviews: 3


AutoHuren.nl reviews (3):

AutoHuren.nl - Slechte service

0

Review:
Via autohuren.nl een auto gehuurd voor een vakantie in Portugal. Aldaar heel veel problemen om auto mee te krijgen, autohuren.nl is niet bereikbaar vanuit Portugal en als men vanuit Nederland belt wel gehoor, maar de enige reactie was 'I can't help you' (alleen iemand die engels spreekt aan de telefoon). Achteraf ook per mail niet bereikbaar. Kortom zeer slecht.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Slecht communicatie

Hanno beveelt AutoHuren.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

AutoHuren.nl - Nooit meer autohuren.nl!!!!!

0

Review:
Nooit meer autohuren.nl!!! Laagste prijsgarantie slaat nergens op. Ik dacht alles geregeld te hebben voor het huren van een auto tijdens mijn vakantie in Kreta door de optie "Uitgebreide dekking van het eigen risico, ook bij schade aan glas, wielen, dak en onderkant." te kiezen bleek dat ik aangekomen bij Goldcar toch nog het eigen risico afgekocht moest worden moest voor 270 euro omdat alleen Visa geaccepteerd werd en 1.100 borg niet geaccepteerd werd door mijn Visa Card. Andere credit cards werden niet geaccepteerd. Van de uitgebreide dekking van autohuren.nl hadden ze nooit gehoord. Na moeizame engelstalige communicatie met autohuren.nl werd mij een veel duurder alternatief geboden waarvoor ik weer met de pendel bus naar het vliegveld terug moest. Na het vragen om opheldering wordt alleen naar onleesbare zinnen en termen verwezen in de kleine lettertjes in de algemene voorwaarden die je pas krijgt als je op autohuren.nl de transactie al hebt afgesloten. Het extra bedrag dat ik voor de 'uitgebreide dekking' heb afgesloten ben ik kwijt. Na 2 mails waarin ik vraag om opheldering wordt er niet meer gereageerd op mijn mails.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Slechte stugge communicatie soms in Engels dan weer in Nederlands. Niet voor rede vatbaar. Op gegeven moment wordt niet meer gereageerd. Verschuilen zich achter onbegrijpelijke kleine lettertjes die je pas krijgt na het sluiten van de transactie. Beste prijsgaranties is nergens op gebaseerd.

Joost beveelt AutoHuren.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

AutoHuren.nl - Oplichters

0

Review:
Ik ben door autohuren.nl opgelicht. Zij hebbn mij een fiat500 verhuurd op vliegveld Florence. Ik ging de auto ophalen, maar tot mijn verbazing was deze al weer doorverhuurd aan anderen. Dit omdat ik zgn te laat zou zijn. Ik kon nergens iets vinden over dat je binnen 1 uur de auto moet ophalen. Hij stond gereserveerd vanaf 15 uur. Wij kwamen bij het kantoortje om 17 uur.
Wat mij verbaasd is dat ik nog gebeld heb met autohuren.nl of alles goed was gegaan. Niemand zei iets over op tijd ophalen. Nadien zijn we echt in de steek gelaten door dit bedrijf. Ze hebben ons gewoon laten barsten. Het interesseerde ze helemaal niet dat wij daar stonden op een vreemde plek zonder te weten wat te doen.

Je moet je voorsttellen dat je een tv koopt en betaald, maar dat de tv gewoon nog een keer word verkocht aan iemand anders.

Sterke punten:
Zijn er niet.
Zijn gewoon klootzakken.

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen.

Marcel beveelt AutoHuren.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over AutoHuren.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou AutoHuren.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AutoHuren.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek AutoHuren.nl


Home Ľ Tussenpersonen Ľ AutoHuren.nl
DMCA.com Protection Status