AutoHuren.nl

AutoHuren.nl - Huur een auto op AutoHuren.nl Via ons autoverhuur programma vindt u gemakkelijk, snel en overzichtelijk de voordeligste keuze uit het brede autohuuraanbod in 125 landen & 17.000 locaties wereldwijd. Wij bieden een all-inclusive huurauto, tegen de laagste prijs en gegarandeerd de beste service! Verhuur

AutoHuren.nl Reviews

  Betalen onterecht geint bedrag af van visa card

  Auto online besteld op 17 okt voor 18 okt. Reservering ging mis en heb daarom een mail erachteraan gestuurd omdat ik met spoed de 18 een auto in wenen nodig had. Zei konden het bedrag niet afschrijven en moest de eerstvolgende dag contact opnemen met autohuren.nl. Helaas zou dat te laat zijn en heb een ander bedrijf benaderd wat wel communiceert. Ze hebben toch later het bedrag nog geint, een kwalijke zaak !

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet reageren en zeklf de fout niet erkennen.

  Waardeloos

  Ze beloven veel, maar je krijgt weinig waar voor je geld. Bij aankomst op Herakilon airport wilden we onze 2 gehuurde auto`s (automaat) ophalen. Hier schrokken we wel even van wat ons werd aangeboden. 2 bijna oldtimers van 13 en 14 jaar oud. Het was al erg laat en ze konden ons niets anders meegeven. Deze auto’s 13 en 14 jaar oud, waren een gevaar op de weg. Verlichting was slecht, totaal versleten schokbrekers, elektrische raam was defect, km teller werkte niet meer. Ik was blij dat ik na 3 uur op onze bestemming (Ghania) was aangekomen. Volgende dag na veel telefonisch overleg gelukkig in deze plaats de auto’s om kunnen ruilen tegen 2 x fiat Panda, geen automaat en veel kleiner. Maar dit kost je dan ook weer een dag vakantie, wat een ellende… Zeer slecht bereikbaar. Je denkt bij problemen een Nederlands nummer te bellen, niemand neemt op. En als er na een kwartier iemand opneemt laten je ze zolang in de wacht staan dat je uiteindelijk zelf de verbinding maar verbreekt. Ik heb al vele jaren een auto gehuurd in het buitenland, maar zo slechte service als Autohuren.nl heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Ze proberen je ook extra verzekeringen aan te smeren en reserveren € 1000,- op je creditcard. proberen bij het inleveren ook nog schade aan de auto bij je te claimen. Gelukkig had ik van iedere kras en deukje een foto gemaakt. dat was eigenlijk niet te doen, zoveel krasjes en butsjes zaten er al in deze oldtimer.

  Sterke punten
  Slimme website, het lijkt best een betrouwbare organisatie.

  Zwakke punten
  Sorry, maar dat zijn er te veel. Vooral niet bereikbaar en dat lijkt me het meest belangrijk als er problemen zijn.

  auto huren vliegveld boedapest via autohuren .nl

  Auto huren.nl zijn een stelletje oplichters, telefonisch niet te bereiken of alleen in het Engels, auto gehuurd vliegveld Boedapest, extra verzekering afgesloten bij autohuren .nl,vliegtuig was iets te laat en waren daardoor iets te laat bij de Balie ongeveer 15 min, er direct 52 euro in rekening gebracht en 97 euro voor een schade die verzonnen is door Megadrive Global in Boedapest, want wij hadden voor het huren rondom fotos gemaakt van de Huurauto die vol met beschadigingen zat.Zo worden de mensen opgelicht door Megadrive Global in Boedapest wat samenwerkt met Autohuren.nl. Dus mensen wees gewaarschuwd geen auto huren bij autohuren.nl.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  stelletje oplichters

  klantvriendelijkheid is ver te zoeken

  wilde een auto huren in Bologna, echter in het reserveringsproces was geen mogelijkheid om een andere bestuurder te vermelden. Hun FAQ gaf aan dat dit wel mogelijk was. Dus maar gereserveerd en een email er achteraan gestuurd met het verzoek dit te regelen. De volgende dag kwam een e-mail terug met de vraag of ik hen kon bellen. Dus maar gedaan. kreeg een hoogst onvriendelijk medewerker aan de lijn die ook nog eens een keer gebrekkig NL sprak. Hij liet mij weten dat ik een extra bestuurder kon doorgeven, maar dan moest de reservering geannuleerd worden om vervolgens een nieuwe reservering te kunnen doen op de juiste naam. Oh ja, de tarieven waren ondertussen gewijzigd, of ik even ruim 300 euro bij kon betalen. Toen ik liet blijken daar niet van gecharmeerd te zijn antwoordde hij doodleuk: "Dan stel ik voor om de hele reservering te cancelen en te wachten op een betere prijs". Het moet toch niet gekker worden, dacht ik bij mezelf. Dus omdat Autohuren.nl een incompleet reserveringsproces heeft word ik op extra kosten gejaagd. Ik had echter geen andere keuze meer. Dus maar geannuleerd. Dit was voor mij de eerste, en zeker ook de laatste keer om bij Autohuren.nl te reserveren!!!

  Sterke punten
  ben die niet tegengekomen

  Zwakke punten
  incompleet reserveringsproces, slechte klantenservice, niet klantvriendelijk

  Slechte service

  Via autohuren.nl een auto gehuurd voor een vakantie in Portugal. Aldaar heel veel problemen om auto mee te krijgen, autohuren.nl is niet bereikbaar vanuit Portugal en als men vanuit Nederland belt wel gehoor, maar de enige reactie was 'I can't help you' (alleen iemand die engels spreekt aan de telefoon). Achteraf ook per mail niet bereikbaar. Kortom zeer slecht.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Slecht communicatie

  Nooit meer autohuren.nl!!!!!

  Nooit meer autohuren.nl!!! Laagste prijsgarantie slaat nergens op. Ik dacht alles geregeld te hebben voor het huren van een auto tijdens mijn vakantie in Kreta door de optie "Uitgebreide dekking van het eigen risico, ook bij schade aan glas, wielen, dak en onderkant." te kiezen bleek dat ik aangekomen bij Goldcar toch nog het eigen risico afgekocht moest worden moest voor 270 euro omdat alleen Visa geaccepteerd werd en 1.100 borg niet geaccepteerd werd door mijn Visa Card. Andere credit cards werden niet geaccepteerd. Van de uitgebreide dekking van autohuren.nl hadden ze nooit gehoord. Na moeizame engelstalige communicatie met autohuren.nl werd mij een veel duurder alternatief geboden waarvoor ik weer met de pendel bus naar het vliegveld terug moest. Na het vragen om opheldering wordt alleen naar onleesbare zinnen en termen verwezen in de kleine lettertjes in de algemene voorwaarden die je pas krijgt als je op autohuren.nl de transactie al hebt afgesloten. Het extra bedrag dat ik voor de 'uitgebreide dekking' heb afgesloten ben ik kwijt. Na 2 mails waarin ik vraag om opheldering wordt er niet meer gereageerd op mijn mails.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte stugge communicatie soms in Engels dan weer in Nederlands. Niet voor rede vatbaar. Op gegeven moment wordt niet meer gereageerd. Verschuilen zich achter onbegrijpelijke kleine lettertjes die je pas krijgt na het sluiten van de transactie. Beste prijsgaranties is nergens op gebaseerd.

  Oplichters

  Ik ben door autohuren.nl opgelicht. Zij hebbn mij een fiat500 verhuurd op vliegveld Florence. Ik ging de auto ophalen, maar tot mijn verbazing was deze al weer doorverhuurd aan anderen. Dit omdat ik zgn te laat zou zijn. Ik kon nergens iets vinden over dat je binnen 1 uur de auto moet ophalen. Hij stond gereserveerd vanaf 15 uur. Wij kwamen bij het kantoortje om 17 uur. Wat mij verbaasd is dat ik nog gebeld heb met autohuren.nl of alles goed was gegaan. Niemand zei iets over op tijd ophalen. Nadien zijn we echt in de steek gelaten door dit bedrijf. Ze hebben ons gewoon laten barsten. Het interesseerde ze helemaal niet dat wij daar stonden op een vreemde plek zonder te weten wat te doen. Je moet je voorsttellen dat je een tv koopt en betaald, maar dat de tv gewoon nog een keer word verkocht aan iemand anders.

  Sterke punten
  Zijn er niet. Zijn gewoon klootzakken.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

Bezoek AutoHuren.nl

Schrijf je eigen review