AutoHuren.nu is gespecialiseerd in de autoverhuur voor Vakantie Auto's. Indien u op zoek bent naar een auto tijdens uw vakantieverblijf, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden U gegarandeerd de voordeligste autohuur! Wij vergelijken op 4.000 bestemmingen wereldwijd de prijzen van verschillende verhuurders en U kunt vertrouwen op een uitstekende service met duidelijke Nederlandse huurcontracten, heldere voorwaarden en de grootste keuze huurauto's. Via deze uiterst duidelijke en gebruiksvriendelijke module kunt U zélf online reserveren! In samenwerking met o.a. Auto Europe autoverhuur, Europcar autoverhuur, Avis autoverhuur, Hertz en Alamo biedt AutoHuren.nu u niet alleen de beste autohuur-tarieven maar ook unieke voorwaarden, zoals bijvoorbeeld: Geen boekings-, annulerings - of wijzigingskosten, een gratis 24-uurs service en uiteraard onze prijsgarantie. Verhuur

AutoHuren.nu Reviews

 • We hadden via autohuren.nu een auto gehuurd. Deze zou lopen via Goldcar. In totaal zouden we 121 Euro kwijt zijn voor een week. Later kwamen we er achter dat het geen eigen risico toch een klein eigen risico bevatte. Namelijk het de lak en glas was niet meeverzekerd. Dit kon je achteraf voor max 5 euro per dag afkopen. Dit waren er achteraf geen 5 maar 8 euro per dag. Bij het afhalen kwamen er toch nog in 1 keer extra kosten bij. In totaal hebben we ex brandstof geen 121 Euro betaald maar 275 Euro . Dus mensen, pas op. Je word hier echt afgezet.

  Sterke punten
  De mailcontacten en telefonische contacten zijn professioneel. Maar achteraf blijkt het toch niet te kloppen wat ze hebben gezegd.

  Zwakke punten
  Veel hogere kosten dan afgesproken. Een behoorlijk beschadigde auto meegekregen.

  Door Jurgen op 1 maart 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek AutoHuren.nu

Schrijf je eigen review