Auto Escape

Auto Escape - Wereldwijd auto huren autoverhuur

Auto Escape Reviews

  AutoEscape is oplichting

  Vorig jaar betaalden we een voorschot aan AE voor een wagen in de luchthaven van Faro, Portugal. We kregen zogezegd de beste prijs bij de firma Guirin. Daar begonnen de problemen in verband met bijkomende kosten en kregen we als antwoord "On a rien à foutre avec AutoEscape" (vrij vertaald: we hebben met AutoEscape geen fluit te maken). Hun email adres werkte enkelrichting en reageren, klagen, bleef allemaal tevergeefs. Ik verzamel ondertussen zoveel mogelijk reacties en plaats ze op mijn website om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van de mafia praktijken van deze brievenbusfirma.

  Sterke punten
  Super oplichters, criminelen, fraudeurs

  Zwakke punten
  niet bereikbaar voor klachten, niet bereikbaar om hen persoonlijk te ontmoeten en te wurgen.

  bedrogen

  Onlangs huurde ik een wagen bij AUTOESCAPE. ik vond een heel schappelijke prijs (68EUR) Bij afhaling (Bari-Italie) bleek er een probleem. De verhuring werd blijkbaar verzorgd door GOLDCAR. Ik had de wagen geboekt met de kaart van mijn echtgenoot (daar wij maar 1 kaart bezitten) en bij afhaling werd er moeilijk gedaan omdat de kaart niet op mijn naam stond. De heren van GOLDCAR wilden de boeking niet laten doorgaan omdat de boeking op mijn naam stond en ik de kaart van mijn echtgenoot had gebruikt (die nochtans mee was en naast mij stond aan de balie). De persoon van GOLDCAR probeerde te bellen naar het kantoor van AUTOESCAPE maar vermits het toen al na middernacht was was daar niemand te bereiken. Wij stonden daar, gegijzeld ('s nachts, een eind buiten Bari) en konden niet anders dan het voorstel van GOLDCAR te aanvaarden; Ze maakten een nieuwe boeking voor 269 EUR, wij hadden geen enkele keuze.
  Uiteindelijk hebben wij 68 (AUTOESCAPE) en 269 (GOLDCAR) moeten betalen. De auto die we dus geboekt hadden voor 68 EUR (drie dagen) kostte ons uiteindelijk 337EUR. Autoescape wilde de 68 EUR (de boeking die wij deden maar die uiteindelijk niet doorging) nooit willen terugbetalen...
  NOOIT meet met AUTOESCAPE of met Goldcar

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen menselijkheid, bedriegers

Bezoek Auto Escape

Schrijf je eigen review