Car Flexi Reviews

  Complete misleiding

  Ik dacht dat ik tegen een gunstig tarief een auto had gehuurd. Eenmaal aangekomen op hun kantoor moest ik nog extra betalen voor verzekering waardoor de huur dubbel werd. Wel betaald en de auto meegenomen omdat ik met me ouders op vakantie was in Malaga. Mijn ouders zijn op leeftijd waardoor ik noodgedwongen de auto heb meegenomen. Gelukkig daarna is alles goed gegaan. Had de auto voor 8 dagen. Kreeg het met een volle tank mee, heb het ook met een volle tank teruggeven. Maar ik zal NOOIT meer een auto bij ze huren. Uiteindelijk was ik het dubbele bedrag kwijt aan huur door die zgn verzekeringen.

  Simon

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Prijzen kloppen niet, je moet terplekke extra voor de verzekering betalen. Dit staat nergens op de site.

  huur nooit via Carflex

  vreselijk! alleen maar gezeik \\r\\nuiteindelijk op de luchthaven maar bij Sixt gehuurd uit nood.

  Oplichters!!!

  Carflexi.com is het slechtste autoverhuurbedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Aangekomen in tanger stond de auto op tijd klaar en maakte wij een ronde om de auto, deze had zeer veel beschadigingen en zelf in de voorruit zaten diverse putjes. Ik was bang dat dit erger zou worden. Hij garandeerde van niets. De tank van de auto was leeg en deze heb ik direct gevuld. Onderweg van Tanger naar Tetouan merkte ik dat er iets niet goed was met de banden maar wist niet wat. Op de berg in een bocht waarbij niet harder dan 40 reed kwam ik erachter. Wij raakte in een slippartij, de achterste banden gingen alle kanten op. Wij vielen bijna van een ravijn. Gelukkig heb ik de auto onder bedwang weten te houden, maar dit was de meeste angstigste moment in mijn leven. We reden door en stopte trillend bij de eerst volgende stop gelegenheid. Ik belde met Abdelrahman die mij de auto heeft verhuurd en deze nam mij niet serieus. De auto had volgens hem net een serviceberry gehad en er was niets mis mee. Ik werd kwaad en vroeg hem of hij denkt staniol lieg. Hij zou zelf ook vaak genoeg slippen op wegen dat was volgens hem normaal in Marokko. In tetouan aangekomen ben ik langs een garage gereden en deze gaf aan dat de banden vervangen moeten worden er zat nauwelijks ma nog profiel op. Ik heb de service lijn gebeld van Carflexi en deze namen mij iets serieuzer. Er werd de volgende dag een andere auto gebracht, het was dezelfde maar nieuwer. De banden hadden profiel. De angst zat er bij mij zodanig in dat ik mijn tweedaagse reisje naar fes heb geannuleerd. Ik durfde niet meer in de bergen te rijden. In tetouan durfde ik wel te rijden maar niet daarbuiten. Bij het afgeven van de auto vroeg ik om compensatie. Volgens Abdelrahman was er niets mis met de eerste auto deze werd volgens hem dezelfde dag weer verhuurd aan iemand anders. Ik werd boos en gaf aan dat de garage ook aangaf dat de banden versleten waren. Hij zei dat dit niet klopt en dat het normaal is om te slippen op de Marokkaanse wegen. Ik heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt. Het was toch allemaal goed gegaan er was toch geen ongeluk gebeurd. Ik zal nooit van mijn leven meer bij hen huren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Ga niet in zee met CarFlexi

  Een auto gehuurd via CarFlexi. De overeenkomst wordt mij via mail doorgestuurd in keurig Nederlands en met een totaalprijs van € 474,95 (eigenrisicobescherming inbegrepen). Ik betaalde een voorschot van € 173,95. Aangekomen in Sevilla moest ik de huurauto afhalen bij OKMobility. De lokale bediende liet me verstaan dat ik € 616 diende te betalen (verzekering inbegrepen) en dat er geen rekening werd gehouden met het reeds betaalde voorschot. M.a.w. deze huurauto heeft me geen € 474,95 euro gekost maar € 789,95. Eens ter plaatse in mijn vakantieverblijf heb ik meteen contact gezocht met CarFlexi. Via mail lukte dit plotseling enkel in het Engels en vond men dat alles correct was verlopen. Eens thuis vond ik een telefoonnummer en nam ik opnieuw contact op. Het gesprek kon enkel gevoerd worden in het Engels en de vertegenwoordiger hield voet bij stuk dat volgens hen alles correct verlopen was. Moraal van het verhaal, ze zijn niet eerlijk tegenover de klant en de klant (ik dus) is nogal wat geld kwijt.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen eerlijke overeenkomst met de klant

  Complete rip off and fraud!

  Complete rip off! When I picked up the car in Malaga, I was informed I needed to pay a deposit and it would be reimbursed. Coming home I found out that more money was deducted from my creditcard and after contact I found out that I had paid for additional insurance, without any information! Also I paid additional tank service, while I delivered the car back with a full gas tank and the desk actually signed off for it. Now Carflexi is not doing anything with my complaint and claim that they are only a middle man and an agency and instead of providing proof ask me to give reverse proof. Never again with this scam!!!

  Zwakke punten
  Poor communication and scamming customers

  Beware of CarFlexi

  I rented a car via CarFlexi web site. I received the car in the airport in Romania from a rental car company called InterRent. I purchased via CarFlexi web site "Excess Damage Protection" insurance. Part of the overall payment was payed to CarFlexi in their web site, and the rest should be paid at InterRent desk on the day I take the car.
  To my surprise, InterRent charged me with a much higher amount than agreed in the contract with CarFlexi. They did not agree to deliver the car at the price agreed with CarFlexi. According to InterRent this is the price of the car, and it does not include any insurance in addition to what I purchased thru CarFlexi.
  I didn't have a choice but to pay and take the car.
  When I came back home I contacted CarFlexi. They shake off any responsibility from their side, and did not agree to refund me on the excess amount I paid. They say that I purchased additional insurance at InterRent desk, which I didn't. They said I had to contact them right away, but they don't give you any phone number, and as a tourist who has just landed I didn't even have a local sim card to call them at this point of time.
  In short, if you don't want to be cheated, you better avoid any business with CarFlexi

  Sterke punten
  Nice web site

  Zwakke punten
  Scam
  Liers

Bezoek Car Flexi

Schrijf een review