Sixt bedrieglijke praktijken en onbetrouwbaar

Sixt bedrieglijke praktijken en onbetrouwbaar

Waarschuwing !!!! Stelling, is dit BEDROG

Op 18-07-2016 heeft mijn zoon een BMW gereserveerd voor een Vakantie naar Croatië. Deze reservering liep bij Sixt in Gronau Duitsland. Omdat mijn zoon geen creditcard had moest ik ook op het contract vermeld worden wat een klijne 100 EUR meer prijs was, maar goed wat doe je als vader. Bij het uitrijden van de papieren werd door mevr. Pullach balie medewerkster bij Sixt gevraagd waar de reis naar toe ging

Croatië zij mijn zoon, medewerkster! officieel is dat met deze auto niet toegestaan en loopt u het risico het land niet binnen te komen. Wij hebben overleg gevoerd en besloten voor een andere optie en wel een voertuig die wel toegelaten werdt helaas konden ze ons niet helpen omdat er op dat moment geen auto voorhanden was en werden wij gedwongen het contract te beëindigen. hier is ons meegedeeld dat er uit coulance 1 dag huur in rekening gebracht zou worden DUS NIET het volledige bedrag van 479,88 is van mijn rekening afgetrokken.

Er is geen ruimte bij Sixt om dit op te lossen. De stelling bij Sixt
' wij hebben nooit een toezegging gedaan '

weg geld en geen auto. mijn aanbeveling....... Ach diegene dit dit leest weet het al

Rein Jonker

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Onbetrouwbaar

Bezoek Sixt Reviews over Sixt

1 reactie

Haha, ja, als je de huurvoorwaarden van Sixt doorneemt dan staat er HEEL duidelijk in dat je met een Audi, VW, BMW en Porsche NIET naar landen buiten de EU mag. Kroatië ligt buiten de EU. Wij zijn vorig jaar ook met een huurauto van Sixt naar Kroatië gereden en hebben daarom een Ford Focus gehuurd van ze (zelfde station in Gronau overigens) en geen problemen gehad met de reis.

Bezoek Sixt Reviews over Sixt

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sixt
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden