Oplichterij

Op 20/08 mijn huurauto opgehaald aan de luchthaven van Cagliari (ELMAS).
Gloednieuwe wagen (12.500 km) zonder schade markering.
Bij het nachecken een zeer dikke en duidelijk zichtbare kras op zowel het linker als rechterportier. Dit gemeld aan één van de medewerkers die snel snel de kras op het nog 'maagdelijk blanco' formulier aanduidde. En weg was 'ie.
Op 01/09/2018 de auto terug ingeleverd . Bij nazicht door de een SBC supervisor, vond deze nog een ander defect onderaan de rechterbumper (een defect dat mijzelf niet was opgevallen bij het afhalen).
Ik werd ervoor verantwoordelijk gehouden (ondanks het feit dat ik die schade helemaal niet veroorzaakt had). Ik wees hen erop dat ik bij het afhalen zelf twee duidelijk zichtbare mankementen opgemerkt had die zij (moedwillig?) over het hoofd hadden gezien om alzo de volgende huurder (ik dus) achteraf een loer te kunnen draaien.
Zo komt het alleszins bij mij over. Schade opzettelijk niet aanduiden en hopen dat de achtloze huurder het niet opmerkt bij het afhalen zodat hij lekker aangeklaagd kan worden met alle kosten die ermee gepaard gaan.
Na mij behoorlijk kwaad te hebben gemaakt kreeg ik snel een klachtenformulier (in het Italiaans) voorgelegd dat ik maar moest invullen (gelukkig is mijn vriendin een Italiaanse).
SBC hanteert duidelijke maffiapraktijken . Klantvriendelijkheid is ook ver te zoeken.
Nooit meer !

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Afzetterij

Bezoek Sicily By Car Reviews over Sicily By Car

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sicily By Car
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden