Drama

Huur hier NOOIT een auto, tenzij je opgelicht wilt worden.

Ze zeggen dat alles incl is, maar ter plaatse moet je nog voor verzekeringen betalen die dan opeens verplicht zijn.

Slecht huurauto, niks werkt, vol krassen en deuken.

Slechte klantenservice .

Sterke punten
Geen!!

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

1 reactie

Geachte Julien van Bosch,

Hartelijk dank voor uw email.
U heeft ons inderdaad gebeld op de dag van ophalen. Onze excuses dat dit over het hoofd werd gezien.
dit is hetgeen ik kreeg na klacht bij politie en pv opgemaakt , maar heb hemel en aarde verzet om zo ver te geraken , desondanks houden ze nog anuleringskosten achter, een goede 56 euro , waar ik feitelijk zou een vergoeding moeten krijgen voor al dat geloop en werk dat ik ervoor moeten doen heb om mijn geld weer te krijgen plus al de telefoongesprekken en andere onkosten nog maar te zwijgen van het feit dat ik nog een taxi heb moeten nemen om op mijn bestemming te geraken 3 uur later dan normaal in mijn hotel in mallorca , enfin het is een les boek zeker boek rechtstreeks in de luchthaven bij een bedrijf daar aanwezig en iet met een dat buiten de luchthaven is gevestigd en zeker niet met een tussen persoon die later met uw geld gaat lopen als er wat misloopt
deze mail kreeg ik 3 dagen nadat ik het pv heb opgestuurd met de klacht die ik heb neergelegd bij politie
Zoals vermeld in onze annulatiebeleid, gelden in dit geval de annulatiekosten gelijk aan drie dagen huur:

ANNULERINGEN RESERVERINGEN DIE VOLLEDIG BETAALD WERDEN TEN TIJDE VAN HET RESERVEREN: Deze kunnen gratis online geannuleerd worden tot 48 uur voor aanvang van de huur. Voor reserveringen die geannuleerd worden binnen 48 uur voor aanvang van de huur zal een annulerings toeslag gelden die gelijkwaardig is aan 3 dagen huur. Er zullen nog terugbetalingen, nog extra kosten bij komen bij het annuleren van een 3 daagse huur of minder. Er zal geen vergoeding plaats vinden of een extra toeslag voor reserveringen met huurperiodes van minder dan 3 dagen. Indien de auto niet opgehaald kan worden wegens onvoldoende documentatie of bij het niet kunnen vertonen van een geldige credit card zal de reservering behandeld worden als een annulering die gemaakt werd binnen 48 uur voor aanvang van de huur, op voorwaarde dat wij hier op de hoogte van worden gebracht op het moment dat u de auto ophaalt.

Via onze voorwaarden, welke beschikbaar zijn bij het boeken, werd u geinformeerd over de waarborgverplichting. U weigerde deze waarborg te laten blokkeren en ging ook niet akkoord met een extra verzekering ter verlaging van het eigen risico waardoor u geen waarborg meer zou moeten achterlaten.

De annulatiekosten van 3 dagen zijn toegepast en dit resulteerde in een terugstorting van 118.55 EUR.

Gezien wij u bij het boeken hadden geinformeerd betreffende uw huursvoorwaarden, kunnen wij niet akkoord gaan met een volledige terugstorting.

Rentalcars.com behandelt de zaak als gesloten.

Met vriendelijke groeten,

Imke Maes

Klantenservice - rentalcars.com
Floors 2-5
St. George's House,
56 Peter Street,
Manchester
M2 3NQ
UK
e: [email protected]
f: 0044 161 836 6737

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RentalCars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden