Oplichting

Bij het ophalen werd ons al 89 euro in rekening gebracht voor een volle tank. In een Opel Corsa past maar maximaal 45 liter en het tarief bij de plaatselijke pomp is 1,31. Dat kan dus maximaal 59 euro kosten. De eerste 30 euro hebben ze hier al onterecht mee binnen geharkt. Je denkt een all in tarief te boeken, maar daarnaast moet je ook nog 30 euro administratiekosten betalen.
Vervolgens brengen ze je nog een onverklaarbaar bedrag van 18 euro in rekening. Na afloop moet je de auto vol brandstof retour leveren en dan krijg je 58 euro terug, daar zit dus ook 31 euro tussen en in tegenstelling tot wat ze vertelden kregen we slechts 43 euro retour. Weer 15 euro verdiend. Al met al zijn we voor brandstof 94 euro extra kwijt geweest dan wat de brandstof werkelijk zou moeten kosten plus 30 euro administratie kosten. In totaal dus voor 124 euro meer betaald dan het all in boekingstarief.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Auto vooruit van binnen niet schoon. Airco die niet werkt.

Autobanden niet op spanning. Wordt duidelijk aangegeven op dashboard. Kleine moeite toch om dit even op te lossen lijkt me.

Bezoek Record Go Rent a Car Reviews over Record Go Rent a Car

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Record Go Rent a Car
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden