Oplichters

Wij huurden een berlingo bij OK Rent a Car gedurende een week in Palma de Mallorca. Men leverde ons een zwarte Nissan x-trail 7 plaatsen. Wat een upgrade !Ik moest echter zelf en alleen als leek op een blanco formulier de schade noteren aan het voertuig. Dit op een zeer dukke parking te midden van alle aan en afrijdende voertuigen.Bij het binnenleveren van het voertuig werd dit gecontroleerd door 2 experts. Natuurlijk vonden zij overals krasjes die ik niet had opgemerkt.Dit koste mij €600,00 af te houden van mijn waarborg met MasterCard.Geen discussie mogelijk, de experts spraken enkel Spaans en ik was in tijdsnood wegens halen vliegtuig. Ik heb alles geprobeerd via OK Rent a Car, via Carflexi.com, via MasterCard en zelfs via de Europese Verbruikersunie om een andere schikking te vinden. Geen gehoor, zelfs geen antwoord op mijn verzoeken. Dit is aldus de zuiverste vorm van oplichterij en misbruik. Werkelijk de afpersing van de onwetende toerist. Waarschijnlijk werd deze zogezegde schade reeds 3 à 4 maal betaald.

Sterke punten
Tamelijk recente voertuigen en technisch in orde.

Zwakke punten
Oplichterij onwaardig een bedrijf te runnen.

Bezoek OK Rent a Car Reviews over OK Rent a Car

2 reacties

Exact dezelfde ervaringen met dit ballenbedrijf. Zelfs als ze de auto's gratis gaan aanbieden, ga ik nog niet terug naar OK Rent a Car. Slechtste autoverhuurbedrijf van Ibiza.

Dit bedrijf heeft volgens mij zijn grootste succes door het claimen van ongenoteerde schades; men laat je in het donker schades zelf opzoeken en noteren op het huurformulier van de auto die overigens onder de kleine en grotere schades zit uit het verleden; wij vonden er toch nog twee in het donker waar men erg luchtig overdeed en ze met tegenzin noteerde; bij inleveren moet de man eerst een kenteken in vullen en vervolgens vindt hij altijd nog een niet genoteerde schade (komen die dan in dat kenteken naar voren -want hij vond binnen 3 tellen en haast onzichtbare schade aan de binnen zijde van de achterdeur die wij met z'n tweeen bijna nooit geopend hadden). Het is al vreemd dat je bij je contract een lijst mee krijg met alle schade kosten per onderdeel en die zijn niet mis; in ons geval dus een schade gevonden die wij niet gemaakt hadden en die kostte 300 eur + 60 euro administratie kosten....dus dit bedrijf hoort bij de verhuur maffia en moet je niet me in zee gaan zeker niet als je je afkoop in Nederland hebt verzekerd dan schrijft men dit van je borg af en je moet het hier maar terug zien te krijgen (wat wij wel gaan proberen - maar oplichterij is het nog altijd)

Bezoek OK Rent a Car Reviews over OK Rent a Car

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over OK Rent a Car
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden