Pas op: Locarent onbetrouwbaar: checkout niet volledig, zware naheffing

Pas op: Locarent onbetrouwbaar: checkout niet volledig, zware naheffing

Ik heb via de Ryanair site ene auto gehuurd bij Alamo, kwam ter plaatse bij Locauto uit. Eigenlijk had ik toen al op mijn hoede moeten zijn, maar je bent blij dat je weg kunt uit de drukte, vakantie is net begonnen.

Tijdens de checkout, de controle op beschadigingen, heb ik de dame gewezen op diverse beschadigingen die niet op het formulier stonden. Ze heeft daar foto's van gemaakt en zou die toevoegen aan het dossier. vervolgens vroeg ze me te tekenen voor ontvangst, wat ik ter goeder trouw toen ook heb gedaan. Dit laatste is echter nooit gebeurd.

Pas 2 dagen na terugkomst krijg ik een aanvullende faktuur van €649,06 ivm schade aan de auto. Bij navraag worden mij 2 foto's gestuurd van de schade die al aanwezig was bij pickup.

Men houdt 'de poot stijf' en cverwijst mij naar het contract.

Al met al een onbetrouwbare service, zeker geen aanrader. Als je al bij hen geboekt heb, is mijn advise, annuleer de huur, ga naar een andere, bonafide verhuurder, maar doe geen zaken met deze firma.

Achteraf had ik mijn gevoel toch moeten volgen en niet met hun in zee gaan, helaas voor mij te laat, maar ik waarschuw iedereen die nog met deze firma in zee moet gaan: NIET DOEN!!

Sterke punten
Zij hebben alle informatie, jij hebt niets

Zwakke punten
Dit houden ze niet lang vol!

Bezoek Locauto Reviews over Locauto

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Locauto
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden