Krassenmakers

Bij Interrent huurauto in ontvangst genomen met een bijlage waarop aangegeven welke schade de auto heeft.
Aan de voorzijde onder de bumper een kleine kras, aangegeven op formulier, daarvoor moet ik tekenen. Bij eigen opname blijkt er op de achterbumper een grote scheur zit. Teruggegaan om dit alsnog op formulier te laten noteren. Wordt gedaan met daarbij paraaf van receptionist.
Bij retourneren wordt de oorspronkelijke schade als nieuw genoteerd, hiervoor wil men 370 euro in rekening brengen. Nadat ik aangeef dat deze schade op het uitgifteformulier al stond aangegeven wil men insinueren dat ik dit zelf op dit formulier achteraf heb aangekruisd, immers de kleur waarin dit aangemerkt staat is zwart terwijl de andere schade in blauw incl. paraaf is aangeduid. Na lang aandringen is de receptioniste bereid terug te zoeken het oude inleverformulier op te zoeken teneinde na te kijken deze schade daarop al vermeld stond. Na lang zoeken wordt verder zonder commentaar het schadeformulier verscheurd en ontvang ik een verklaring dat er niets aan de hand is! Maar door de verwarring die gesticht wordt had ik bijna het schadeformulier getekend; dan was ik 370 euro lichter geweest want de dame lichtte toe dat ik dan een tegenpartij had moeten hebben en die was er uiteraard niet!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Niet te vertrouwen en bovendien bleek de auto die zij mij hadden toegezegd zgn. niet beschikbaar te zijn, terwijl die auto er wel stond! Zo achteraf beschouwd een probeersel met deze auto met schade.

Bezoek InterRent Reviews over InterRent

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over InterRent
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden