Opgelicht

Afgelopen zomer een auto gehuurd bij firefly in Malaga. Vooraf alles betaald. Bij het afhalen op het vliegveld werd ons gevraagd 3 handtekeningen te zetten. Waarom? In snel tempo werd er een ( voor ons) onduidelijk verhaal verteld. Onze vraag nogmaals gesteld, waarom en ook verteld dat wij alles al hadden betaald inclusief een platina verzekering. Klopt, zei de medewerker en u bent zeer goed verzekerd. Achteraf geen kosten? Nee, nee, alleen voor de benzine.....was het gebrekkige engelse antwoord.

Terug in Nederland werd er 286 euro afgeschreven van onze credit card. Zoveel benzine kan er echt niet in een middenklasse auto!

Na meerdere mails over en weer met firefly, kom ik niet verder. Mijn geduld is zeer op de proef gesteld. We hebben 1 handtekening gezet onder een stukje met onduidelijke Engelse afkortingen. Waaruit blijkt dat we getekend hebben voor de kosten die gemaakt zijn om te tanken ( we hadden vlak voor de luchthaven getankt)'full insurance ( ja nogmaals betaald voor de verzekering), en nog wat kosten die onduidelijk zijn.

Bezoek Firefly Car Rental Reviews over Firefly Car Rental

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Firefly Car Rental
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden