Niet doen!!! Goedkoop = Duurkoop. Vermijd CarDelMAr en Firefly

Niet doen!!! Goedkoop = Duurkoop. Vermijd CarDelMAr en Firefly

Je denkt eerst een mooie deal te hebben gescoort totdat je de auto gaat ophalen. 66 euro aan extra verzekering, als je deze niet afsluit, krijg je een (schade)auto mee met tientallen schades. 1000 euro borg waarbij ze dreigen dat bij elke pitje, krasje er 150 tot 500 euro afgaat, wat overigens moeilijk te controleren is. 55 euro verplicht volle tank. 23 verplicht tankservice + 3 euro CC fee. Pure oplichting.

Sterke punten
Totaal GEEN!!!

Zwakke punten
Klanten service tot 18.00, zie hierboven genoemde argumenten!

Bezoek CarDelMar Reviews over CarDelMar

1 reactie

De tarieven die je online ziet en waarvoor je huurt zijn instaptarieven. Daar gaat het mis. Je hebt dan geen volledige dekking, het is een truc. Je kan dit afkopen, terplekke bij autoverhuurder. En ja dan moet je dus bijbetalen. En doe je het niet, dan neem je risico. Je kan ook meteen vooraf bij het boeken bij Cardelmar dit risico
afkopen. Rechts in de balk aanklikken. Dan kan er niets misgaan met schade en je eigen risico. Terplekke zal de autoverhuurder je toch NOG een extra dekking aansmeren met allerlei praatjes en dreigementen, daar moet je dan niet intrappen. Neem via Cardelmar (of soortgelijke tussenpersonen) altijd een bekende autoverhuurder zoals Avis, Hertz, Europcar. Geen Goldcar, Firefly, of onbekende namen. Dan wordt het lastig bij discussies als je weer thuis bent. Zorg altijd dat je de auto controleert bij aanvang en bij het inleveren op krassen/deuken, en zorg dat je handtekeningen hebt op het formulier. Vind je extra deuk, dan weer terug naar de balie of medewerker, handtekening vragen. Het is even gedoe maar je slaapt beter.
Een goedkope auto, een onbekende verhuurder, een basisdekking met veel eigen risico, is een garantie op problemen. Je krijgt een wrak met deuken en krassen, en je moet toch nog extra bijverzekeren, en later krijg je toch gezeik en houden ze geld in.

Bezoek CarDelMar Reviews over CarDelMar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over CarDelMar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden