OPLICHTING

Had via site KLM auto gehuurd bij Cartrawler. Reservering werd geaccepteerd, alle benodigde documenten werden toegemaild en kort van te voren het voucher. De aanbetaling van €25, de resterende autohuur en het bedrag voor de verzekering werden ook probleemloos afgeschreven. Auto afhalen en na twee weken terugbrengen op vliegveld Toulouse Blagnac. Bij een piepklein kantoortje van 'Firefly'. (Inmiddels weet ik dat dit een merk is van Hertz). Toen wij ons meldden legden we de gevraagde documenten voor aan de baliemedewerkster: de voucher, paspoort, rijbewijs, Visakaart. Alles geldig, authentiek, onbeschadigd en dik in orde. Daar lag dan ook het probleem niet. Wat wel het probleem was is nog steeds niet duidelijk. Ik spreek vloeiend Engels en redelijk goed Frans maar de woordenstroom van de medewerkster was onverstaanbaar. We kregen de gehuurde auto niet mee. NIET. Geen auto. Niets. We hadden dus geen vervoer en stonden daar met al onze bagage. Bij Avis een auto gehuurd en bijna het dubbele bedrag moeten betalen. Cartrawler emails gestuurd, geen reactie. KLM gemaild, wel een reactie, heel voorspelbaar, zij staan overal buiten. Ja ja. Maar de voucher droeg wel het KLM-logo. Ik ben hier nog niet mee klaar. Ik wil mijn geld volledig terug plus het meerdere da ik aan Avis heb betaald. Op internet vind je 100-en klachten over Cartrawler. Dat KLM haar goed naam laat bezoedelen door zo'n oplichtersbende!

Sterke punten
Op het oog correcte afhandeling van de boeking.

Zwakke punten
Contractbreuk, in gebreke gebleven. Gevraagd dienst niet geleverd.

Bezoek CarTrawler Car Rental Reviews over CarTrawler Car Rental

3 reacties

Ik vroeg me af hoe dit verder is afgelopen.. Heb je nog iets kunnen regelen? Ik zit nu ook midden in een vervelende procedure met CarTrawler en kan wel tips gebruiken.

Zoals gezegd kreeg ik geen enkele reactie van Cartrawler. Ik kreeg dus ook mijn geld niet terug. Ik heb mijn betalingen aan hen door Visa laten storneren en ondertussen maakte ik gebruik van mijn rechtsbijstandverzekering. Zij accepteerden dit als 'zaak' en gingen ermee aan de slag. Al spoedig werd hen duidelijk dat het onmogelijk was het juridisch vestigingsadres van Cartrawler te achterhalen. Ik dacht zelf aan Ierland, maar ik beschikte niet over een adres. En dat heb je toch echt nodig als je een partij juridisch wilt aanspreken. 'Firefly' is een onderdeel van Hertz Frankrijk. De rechtsbijstandverzekering stelde een schikking voor want ze wilden geen procedure tegen Firefly als Frans bedrijf. Dat had te maken met de te maken kosten in een procedure met een buitenlands bedrijf en het bedrag waar het geschil om draait. Dus ik kreeg de rest van mijn kosten vergoed door de rechtsbijstandverzekering. Dat klinkt fantastisch, ik werd toch 100% gecompenseerd? Dat is waar maar ik voel mij nog steeds aangetast in mijn gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid. Ik houd er een bittere nasmaak aan over. Ook mijn vertrouwen in de KLM is danig onderuitgehaald. Alles bij elkaar een smerige zaak van een smerige oplichtersbende. Nu twee jaar later voelt het nog steeds traumatisch. Sindsdien heb ik enkele keren een auto gehuurd maar elke keer met gevoelens van stress. Ik zal de wereld van autoverhuurders nooit meer vertrouwen.

Hi there , I just lost 290 euros to this company ,the ppl in the frontdesk try to sell you another expensive car you dont want , then they are getting nasty , then they threaten you with all kinds of stories that you will lose lots of money if you not take an extra insurrance in the car .... They will give you a feeling you getting robbed on the spot ... Beware thats the way they want you to go because if you cancel it immediately at the frontdesk the ppl behind the desk will tell a lie to the head office and you will being nailed ! SO NEVER HIRE A CAR HERE... You are being warned ... Marta B

Bezoek CarTrawler Car Rental Reviews over CarTrawler Car Rental

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over CarTrawler Car Rental
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden