Extreme benzinekosten poging oplichting Door budget car rental wasington dulles airport

Extreme benzinekosten poging oplichting Door budget car rental wasington dulles airport

Ik had via expedia.nl een klasse Ford focus gehuurd en betaald voor 2 weken. Bij aanvang deelde de ceo van plaatselijke budget in Washington dulles airport dat hij niet kon beloven de focus te leveren. Volgens hem viel een fiesta ook in deze range. Dat is mijns inziens zeker niet het geval. Hij stelde een grotere auto tegen meerprijs voor. Toen ik daarmee niet akkoord ging was er opeens wel een ford focus beschikbaar. Pure poging tot oplichting. Bij terugkomst kon ik geen benzinestation op de luchthaven vinden. Ik leverde de auto met een kwart tank benzine af. Budget presteert het om daarvoor maar liefst 98.88 dollar te rekenen. Toen ik thuis de kleine lettertjes van het contract na ging lezen bleek dit contractueel ook nog overeengekomen te zijn. Terwijl zelf tanken circa 18 dollar zou kosten. Ik noem dit gelegaliseerde diefstal. Reclameren heeft geen zin gehad. Eens maar nooit meer een auto van budget.

Sterke punten
Leuke auto

Zwakke punten
Men probeert via trucs extra inkomsten te genereren en de doorberekende kosten voor benzine bedragen een vijfvoud van de werkelijke kosten.oplichters zijn het.

Bezoek Budget Reviews over Budget

1 reactie

Wij hebben precies dat gehad, ook op Dullus. Wat een oplichting. Lang verhaal kort. Voor alleen een 'upgrade' zijn we al voor 400€ meer op kosten gejaagd! To be continued..

Bezoek Budget Reviews over Budget

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Budget
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden