De meest vreselijke ervaring met autohuur ooit!

De meest vreselijke ervaring met autohuur ooit!

In januari online een auto gehuurd via Budget in Nederland voor een bezoek aan de VS in april op naam van mijn partner die meestal rijdt tijdens once vakanties.
Hij heeft echter geen creditcard dus even dubbel gecheckt dat dit geen problemen zou geven (in het verleden Bij Alamo en Hertz nooit een probleem mee gehad).
In de voorwaarden van Budget start 'de kaart waarmee de boeking is betaald, dient te worden overhandigd bij het afhalen van de auto'.
Niets bleek echter minder waar te zijn.

Bij aankomst in New York weigerde men ons de auto mee te geven omdat de kaart niet op naam van de hoofdbestuurder stond.
Op mijn vraag om de reservering om te zetten op mijn naam en mijn partner medebestuurder te maken kreegik ook een negatieve reactie.

Ik zal u het hele verhaal besparen maar het heeft 2 uur geduurd, lange en dure telefoongesprekken op mijn eigen gsm naar de reserveringsafdeling en uiteindelijk een nieuwe boeking gemaakt tegen het dubbele tarief met de belofte dat het zou worden uitgezocht en opgelost tegen de tijd dat we weer thuis zouden zijn.

We zijn nu bijna 6 weken verder. Ik heb gelijk bij aankomst contact opgenomen via email en alles uitgelegd maar ze hebben tot vandaag niet eens het fatsoen gehad om te reageren.
Ik heb intussen bijna eur1200.00 betaald voor 11 dagen autohuur, ben behandeld als een stuk vuil en blijkbaar niet de moeite waard om een fatsoenlijke uitleg en compensatie te ontvangen voor het feit dat ze met Hun gedrag, mijn vakantie grondig hebben verziekt!

Sterke punten
Absoluut niets!

Zwakke punten
Alles! Vreselijke klantenservice met personeel dat niet oplossingsgericht bezig was maar er op uit was om alles zo moeilijk mogelijk te maken, wetende dat je een auto nodig hebt. Aangezien het om een prepaid reservering ging, loop je ook niet zo maar weg.
Daar komt nog bij dat er hier in Nederland niet eens de moeite wordt genomen om een simpele reactie te sturen.

Bezoek Budget Reviews over Budget

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Budget
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden