Oplichters

Wij huurden een auto van Budget in Dallas.
Bij aankomst somde de meneer achter de balie onze bestelling/vaucher op en wij beaamden.
Hij legde ons een rekening voor die in dollars ongeveer overeenkwam met wat wij besteld hadden.
Wij hadden eerder een auto gehuurd via budget.com met volledige dekking zonder eigen risico, en het bedrag was inmiddels van onze creditkart rekening afgeboet zonder dat wij dat wisten. De meneer achter de balie schoof ons een rekening toe en daar deze ongeveer klopte met wat wij eerder waren overeengekomen hadden wij geen argwaan.
Wat bleek nu achteraf de verkoper dat het bedrag van de huurauto vervangen door een zeer dure extra verzekering (wat niet aan ons gevraag was of wij die wilden )
Wij hadden alleen onze overeenkomst bevestigd.
en hij had daar snel iets anders van gemaakt met afkortingen zodat wij er in trapten en uiteindelijk veel geld kwijt waren.
Wij zijn bestolen en opgelicht door Budget

Sterke punten
Zijn er niet slechte onbeschofte klantenservice

Zwakke punten
alleen maar

Bezoek Budget Reviews over Budget

6 reacties

Ik heb ook ZEER slechte ervaringen met Budget car.
De rekening klopt bij hun nooit.
Ze proberen je altijd verborgen kosten in rekening te brengen.

Ik heb dezelde ervaring, auto via het Internet gereserveerd, 480 dollar, bij balie via een gladjanus met een mooie babble werd het 590 doller aangezien ik verzekeringen bij moest betalen. Geen man obverboord dacht ik.... Aan het eind van de huurperiode heb ik dus 480 + 590 moeten betalen.. Oplichters !!!

Zoals in de bovenstaande reactie beschreven heb ik contact gezocht met de customer service, eerst telefonisch... er werd me een 50$ ticket aangeboden, daar zijn we dus niet mee akkoord gegaan. Ik kreeg een email door van de customer service ([email protected]). Hier mijn relaas neergelegd en ze hebben nu de rekening bijgesteld met 400$.. Dus toch een goede oplossing. Les voor de volgende keer: Auto huren in de US?? CDW (Collision Damage Waiver) en SLI (Supplemental Liability Insurance) checken.... Je hebt deze vaak niet nodig als je al een verz hebt in NL en je gooit hier dus geld weg... Check voordat je naar de US gaat. Ik heb Budget aangegeven dat dit de boodschap moet zijn als je daar een auto komt huren, want iemand met dubbele kosten het bos insturen is geen basis voor een tevreden klant... Oplichters staan achter de balie, het bedrijf (Budget) heeft me verder nu goed geholpen.

Ik had ook contact gezocht met Budget om hier over te klagen.
Ik werd bedreigd met nog meer extra kosten.
Het is een bedrijf van oplichters niet alleen achter de balie.
Ook de klantenservice is vreselijk brutaal en bedreigd je en steeld je geld .
Kortom ga nooit huren bij dit bedrijf

Het is overduidelijk dat shaolin een medewerker van budgetcar is.
Wij hadden via budget.com een auto zonder eigen risico gehuurd dus met cdw en sli verzekering.
En wij hadden ook alleen maar dit beaamt aan de budget medewerker in Dallas die opsomde wat wij gehuurd hadden ( middenklasse auto zonder eigen risico)
Wij hebben alleen maar ja gezegd tegen dat wat we gehuurd hadden.
Deze medewerker heeft ons toen gewoon belazert door in plaats va de auto een rare verzekering op onze rekening te zetten waar de kosten overeen kwamen met de auto huur.( dit heeft niets met opletten te maken)
We hebben budget.com hier over gebeld en werden verwezen naar budget Dallas.
Daar werden we ronduit onbeschoft behandeld en met hogere kosten bedreigd.
Zo wilde ze zelfs de huur verhogen van het navigatie systeem naar 25,00 euro per dag ( kijk op hun site wat het echt kost.
Gewoon onbeschoft oplichters bedrijf
Toen we Bud

Ha. Ha... een medewerker van budget.... Ik dacht het niet, ik werk gewoon voor een goudeerlijk Nederlands groen telecom bedrijf... Daar gaat het niet om, ik ben door de customer service goed geholpen, moet het natuurlijk allemaal nog op mijn credit card zien verschijnen, nu staat daar $1075 op afgeboekt, kan ik bijna een tweedehands auto van kopen in de US. Goede deal voor 10 dagen een autootje. Over oplichters, ik voelde me enorm belazerd en heb dat zo in een email naar ze gestuurd, ze zijn me met $400 tegemoet gekomen.. de oorzaak ligt denk ik gewoon bij Budget zelf, de baliemedewerkers staan natuurlijk op een incentive om zoveel mogelijk koppel verkoop te doen.. En dat is makkelijk bij buitenlanders die een voorboeking doen in de US zonder enige verzekering. Boek je via een NL site staan deze er vaak wel bij geloof ik... maar goed, oppassen dus.

Bezoek Budget Reviews over Budget

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Budget
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden