Benzineprijs bij AVIS Itali� ca 4,50 per liter?

Benzineprijs bij AVIS Italië ca 4,50 per liter?

Nauwelijks engels of duits sprekende Italiaan aan de balie van AVIS in Treviso.
Verder wel netjes geholpen.

Kleine auto gereserveerd (Fiesta oid) en dit werd uiteindelijk een Lancia Ypsilon,
ook leuk om eens te proberen. Overigens was dit een 4-deurs versie wat wel apart is bij zo'n kleine auto. Ik heb 1x geprobeerd achterin in te stappen; vergeefs.

De auto was nagenoeg nieuw, schoon en netjes en functioneerde prima.Pittige wagen nog voor deze klasse en 6 versnellingen voor zuinig gebruik.

Terug bij afleveren op zondag geen gelegenheid gehad om even af te tanken maar omdat nog niet de helft uit de tank was (2x Treviso-Podo en 2x Podo-Fusina en ca 100km in de rondte...) kon dit niet meer zijn dan ca 25 liter max. om de tank vol te krijgen.

Aan de balie op de luchthavenw as niemand tevinden. Een andere klant van AVIS liep doelloos rond met de gehuurde navigatie app. die hij graag wilde inleveren maar dat is pas 5 minuten voor laatste incheck gelukt.
Ik kon mijn verhaal dus ook niet kwijt om de consequenties te horen.
In Italie kostte aan de pomp onderweg loodvrij ca 1,35 per liter dus laat dit x 25 liter Euro 35,- zijn. Een tientje voor de wasstraat en je blijft onder de 50,- eindafrekening.
AVIS rekent ruim 90 Euro af en dat is wel schandalig. Te meer als je bedenkt dat ik een aantal in een winkel gekochte dobbertjes in een doosje in het portiervak heb laten liggen. Het zou weer attent zijn geweest als ze dit hadden opgestuurt in een enveloppe.

Voor mij geen AVIS meer, Nooit meer! Eind deze maand in de USA zoeken we dus een andere club op om 4 weken een auto van te huren.

Sterke punten
Geen idee maar de auto was netjes.

Bezoek Avis Reviews over Avis

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Avis
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden