VWP Shortlease

Shortlease Auto nu vanaf € 175 - Nieuwste Modellen & Top Service Shortlease je auto goedkoper bij VWP. Grootste keuze en directe levering uit eigen wagenpark. Transparant in prijs en direct opzegbaar. » Bekijk onze acties

VWP Shortlease Reviews

  Super

  We zijn snel aan een auto geholpen. Alles ging snel en goed.

  Prima

  Mark heeft ons goed geholpen en wij hebben nu een prima tijdelijke voorloopauto

  Sterke punten
  communicatie

  Ik voel mij belazerd

  Bij het inleverrapport heel mooi 4 schades bedacht en €770,- over mijn borg in rekening gebracht. Een van de kosten €60,- voor vlekken op bekleding terwijl er nooit drinken op de stoel is gevallen. Ik drink in de auto alléén water. Gehele periode was prima kwa verhuur, tot je de wagen moet inleveren. Zorg dat je extra foto's en filmpjes maakt bij het inleveren van de wagen, want eerlijk zijn ze hier niet. Antwoord op hoe het met de verzekering zit heb ik niet ontvangen.

  Update: Zij gaan ervanuit dat het verschillende gebeurtenissen zijn omdat zij 'vinden' dat de schade onmogelijk in één gebeurtenis zou zijn geweest en ik dus 'het geluk heb' dat ik niet 3x eigen risico hoef te betalen. Dus in plaats van de €290,- eigen risico houdt Shortlease €770,- in en had het het volgens hun verzonnen conclusie 3x €290,- moeten zijn. 'Had ik maar de schade moeten melden in de app voordat ik hem inleverde'. Wauw.

  Sterke punten
  Zolang je huurt en betaald zijn ze top.

  Zwakke punten
  Ze proberen je borg in te houden door schades ge verzinnen.

Bezoek VWP Shortlease

Schrijf een review