oplichterij

11 september fiat punto gehuurd bij herz op pisa airport met als tussenpersoon sunny cars, bij sunny cars alle risicos afgekocht, moest op airport toch iets ondertekenen dat bij schade het voor mijn rekening was.Auto in ontvangst genomen , auto had allerlei kleine schades en krassen 4 keer terug naar kantoortje met tekening van auto waarop met gemak alle krassen en butsen werden aangevinkt zijnde niet mijn verantwoording. Terug op airport auto ingeleverd daar stond een knakker die om auto heenliep en wat aantekeningen maakte en zei dat alles ok was. Wij vliegen naar huis en nu na bijna 3 maanden een rekening in de bus van 124 euro tav schade niet door mij veroorzaakt. Huur dus geen auto bij Hertz.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Oplichtersbende

Bezoek Hertz Reviews over Hertz

3 reacties

Die mens heeft groot gelijk heb net het zelfde meegemaakt betreffende betaling.
EEN BENDE GROTE OPLICHTERS ZIJN HET

Op 17/8/2013 een Fiat 500 in Verona (airport) gehuurd.
Na ruim 4 maanden wordt er 42,50 euro van mijn creditcard afgehaald vanwege administratie kosten,bestaande uit mijn naam aan de autoriteiten in Italie door te geven voor een verkeersovertreding(die inhield dat ik daar op een verkeerde plek in de parkeergarage op de luchthaven de auto had neergezet bij het terugbrengen.
Dat had ik gedaan op aanwijzing van een medewerker van Hertz en na een half uur wachten controleerde een andere medewerker van Hertz de wagen op eventuele schade van de auto maar zei niet dat ik de wagen op een verkeerde plaats had neergezet.En na hierover gereclameerd te hebben kreeg ik als antwoord dat het te lang geleden was om dit alles nog te checken.
En de boete voor het verkeerd parkeren moet nog komen.

Wij huurden een Herz auto in Australie in Brisbane voor 1 week en kregen naderhand een rekening van 121 AUD, omdat ze de auto van binnen hadden moeten reinigen met stoom, en dat terwijl hij hartstikke schoon was.
Dit wordt gewoon van je credit card afgeschreven zonder enige uitleg, pas na mailen zeiden ze dat er zand in zat, zo bizar.
Dus nooit meer Hertz.
Het zijn een stelletje oplichters.

Bezoek Hertz Reviews over Hertz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Hertz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden