Tevreden

Dit jaar na vorig jaar op Ibiza weer eenauto bij goldcar gehuurd. Geboekt via easyterra in Leeuwarden, hier de auto ook verzekerd Inc dekking eigen risico. Goede en betrouwbare info van easyterra ontvangen. Ze adviseerden niet in te gaan op de verzekering van goldcar terplaatse op Mallorca; was niet nodig.
Op Mallorca probeerde de medewerker van Goldcar mij wel een verzekering van 350 euro aan te smeren. Ik dacht dat ik de borg voor de auto moest pinnen maar het bedrag bedroeg 350 euro terwijl de borg 1050 was. Bij navraag kreeg ik te horen dat dit voor de verzekering was. Na nog wat aandringen om toch een verzekering af te sluiten besloot de medewerker uiteindelijk mijn creditcard alleen met de borg te belasten.
Bij de auto ophalen was verder niemand om samen de auto te contouren. Op het schaderapport stonden 2 schades. Ik heb daarbij een 10-tal kleine schades bij opgezet die verder ook niet werden gecontroleerd. Er werd een copies van het aangepaste rapport gemaakt en ik kon vertrekken. Tijdens mijn vakantie nog schade op de wieldoppen gezien die er ook al opzat. Men verzekerde mij dat dit geen enkel probleem was. De carrosserie en de banden waren het belangrijkste. Op mijn verzoek werd het schaderapport aangepast. Ik had wel foto's gemaakt bij het ophalen van de auto waar deze schade zichtbaar op was.
Bij het inleveren kon ik de sleutels afgeven. Een controle in mijn bijzijn vond niet plaats; dit vond ik niet prettig. Een medewerker reed weg in de auto voor de schoonmaak en ik kreeg wel bericht.
Nog voor vertrek kreeg ik keurig een eindrapport. Ik had vergeten de auto afgetankt in te leveren. Benzine + 50 euro boete werden opijn borg ingehouden conform contract.
Geen problemen gehad met goldcar

Sterke punten
Snelle afhandeling bij het ophalen van de auto op het vliegveld van Mallorca.

Zwakke punten
Ik mistte een gezamenlijke controle van de auto zowel bij het ophalen als het inleveren van de auto.

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Goldcar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden