Oplichters!

Bij aankomst werd ons een extra "all-in" verzekering aangesmeerd, nou oke. Voor 115,- geen extra mogelijke kosten maken voor schades oid dat willen we dan wel. (terwijl we al eentje afgesloten hadden online, maar die was volgens hun niet geldig). Voor bezine werd er 110,- gereserveerd op de credit card en nog eens €40,- maar waarvoor dat was onduidelijk, maar was alleen voor de zekerheid, kreeg je naderhand terug.

Wij de auto netjes optijd terug gebracht. Oke jullie hebben all-in dus dan hoeven we de auto niet te controleren, is het in orde zo. Bij thuiskomst bleek dat dat €150,- (110+40) ingehouden was omdat er zand in de auto lag. En dan heb ik het echt over strandzand van de voeten. En de auto was aan de buitenzijde vies. Tsja, ibiza is een stoffig eiland.
Wat verwacht je dan, moeten we 'm ook nog door de wasstraat halen? Bij de aflevering ook niet even vragen is de auto netjes?! we waren tenslotte ruim optijd. Als we de matten even hadden moeten uitkloppen hadden we dat wel gedaan!!

Na wat mails gooien zij het op de algemene voorwaarden.

SCHANDALIG, hier huur ik nooit meer. O, of ik huur er nog 1x sluit ik wederom de all in verzekering af en rijd express de auto aan gordt. MOTHER FUCKERS!

Sterke punten
niks, geldklopperij

Zwakke punten
onduidelijke en oneerlijke communicatie. €150,- inhouden voor enkel wat strandzand in de auto.

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Goldcar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden