GANGSTERPRAKTIJKEN!

GANGSTERPRAKTIJKEN!

Bij afhaling aan de balie begint het met een poging om een extra-verzekering aan te smeren, hoewel ik een All Inclusive Pakket boekte. Dan worden er bovenop de betaalde huurprijs € 23 kosten aangerekend. Waarom? Servicekosten... wat service??
Dan krijg je een voertuig afgeleverd... Een auto??? Neen, een wrak....op tenminste 15 plaatsen serieus gedeukt en bekrast, echt geen futiliteiten! Wie wil krijgt foto's doorgestuurd!
Dan worden er na het inleveren €50.60 brandstofkosten aangerekend, hoewel ik een "full to empty" formule had geboekt. Ik neem aan : met een volle tank vertrekken en weer leeg inleveren... Vergeet het ... Voor € 50.60 benzine tanken in een Opel Corsa à 0.89€... dan moet je de koffer gedeeltelijk vullen, want in de tank gaat dat zeker niet!
NEEN, NOOIT MEER GOLDCAR! Ik ga terug naar Rentalcars.com... Met hun nooit problemen gehad!

Sterke punten
GEEN ENKEL! NADA! NIKS!

Zwakke punten
GEWOON OPLICHTERS! Als je klanten moet lokken met gunstige prijzen te afficheren en hen dan een heleboel geld af te troggelen.... dan is dat meer dan zwak!

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

1 reactie

Ook ik heb de 23 euro kosten aangerekend gekregen. volgens mij staat er niet in de voucher van easy terra en hebben ze dus geen recht om het in te houden. Daarnaast ook 1.5 uur gewacht bij het ophalen. Geen best bedrijf. ondanks dat het 23 euro is wil ik het terug. als ze dit bij iedereen doen verdienen ze lekker makkelijk geld.

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Goldcar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden