Bizar S L E C H T

Bizar S L E C H T

Catania / Sicilië

Via een NL reisorganisatie kregen wij het te stellen met de criminele verhuurorganisatie ColdCar. Hun verdienmodel is als volgt; zeer goedkoop autoverhuur aanbieden aan reisorganisaties om vervolgens op zeer agressieve wijze voor 170,- per week een aanvullende verzekering door je strot te duwen.

Als je dit niet wil dan wordt je nogmaals gewezen op alle risico's en krijg je een nagenoeg nieuwe auto mee waarmee (volgens mij) gemanipuleerd is.
Na 40 km. functioneerde de versnellingspook niet meer en kon zowel de achteruit als de 5e versnelling niet meer gebruikt worden.

Toen wij dit kwamen melden werden wij als grof vuil behandeld; er werd meteen 1.200,- van mijn creditcard afgeschreven en een vervangende auto kregen wij niet mee omdat het saldo van met card nu niet meer toereikend was.

Wij moesten maar na een andere verhuurder zoeken die een pinpas accepteerde... Verder werden wij door de manager smalend uitgelachen en kregen wij de opmerking dat wij zo stom waren geweest geen aanvullende verzekering af te sluiten.....

Check ook de huurauto minutieus op krasjes en schade, ons werd verteld dat onze auto geen plekjes, krasjes of deukjes had. De realiteit bleek anders.... Toen wij na 5 minuten teruggingen werd de manager ronduit boos en noteerde met grote tegenzin alle plekjes, krassen en deukjes.
Onze vakantie was meteen al én nu (na dit voorval) grondig verpest.

Check VOORDAT u bij een reisorganisatie boekt eerst of ze met GoldCar werken, zo ja: Boek een andere reis, anders wordt je (excusé le mot) uitgekleed en genaaid.

Sterke punten
Gewiekste oplichters

Zwakke punten
Lange wachttijden aan de balie
Zeer onvriendelijk /agressief personeel
Vuile auto's (zodat schade niet goed zichtbaar is)
€ 11,- benzinekosten verrekening voor 40 km.
Ondeugdelijke auto (in ons geval)

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Goldcar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden