Goede ervaring

Goede ervaring

De (mijn) ervaring leert, dat het huren van een auto in de praktijk niet zonder ) volledige) verzekering kan, er zitten anders te veel risico's aan verbonden.
Na heel veel vergelijk tussen alle verhuurders en lezen van reviews kwam ik tot de conclusie dat rechtstreeks huren (zonder tussenkomst van derden) en dan ook bij de verhuurder zelf de verzekering afsluiten, het minste gezeur en tot mijn verbazing het voordeligst uit kwam, ook al was de verzekering zelf al iets meer dan 200,- voor 20 dagen.
In de praktijk pakte dit ook zo uit': Bij het afhalen van de auto bij de luchthaven in Palermo werd direct geconstateerd dat ik de verzekering al bij hun zelf had afgesloten, dus verder geen gezeur, in tegendeel, het voordeel werd mij ook verteld dat ik de auto die ik mee kreeg , niet op schade hoefde te controleren en dat bij het inleveren dat ook niet werd gedaan, gezien hun verzekering alles volledig zou dekken, ik kon dan zo de sleutels inleveren( achteraf bleek dit ook daadwerkelijk zo te gaan).
Bovendien kreeg ik zonder bij te hoeven betalen een snelle en zuinige diesel en luxere auto ( met ingebouwde NL-navigatie ) mee, dan ik gereserveerd had.
Wel moest ik nog 114,- borg voor brandstof met mijn creditcard betalen, maar die kreeg ik netjes na 2 dagen nadat ik de auto had ingeleverd weer terug gestort.
Al met al, zolang men maar alles rechtstreeks bij de verhuurder zelf boekt, gaat het goed, is mijn ervaring!

Sterke punten
-Totale autohuurprijs incl. volledige verzekering rechtstreeks bij Goldcar zelf blijft voordelig in vergelijking met andere verhuurders

-Nieuwe auto's en modellen (wij reden een Peugeot 308 HDI bj.2015 met 4500 Km op de teller....wat een fijne auto is dat!)
- gratis annuleren

Zwakke punten
- Ondanks volledige vooruit betaling en verzekering, toch nog ( 114,-)borg moeten betalen

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Goldcar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden