GOLD CAR NOOIT MEER !!!

GOLD CAR NOOIT MEER !!!

Via DoYouSpain.com een auto gehuurd bij Gold Car op Fuerteventura. Prijs is laag en denk dat is mooi meegenomen. Alles betaald krijg ik een mailtje of ik de optionele verzekering wil voor een gereduceerd bedrag. Indien ik dit niet nam zou ik ten tijde van het ophalen van de auto wel het volle bedrag moeten betalen of 600 euro borg moeten achterlaten. Ik betaalde ook de verzekering is meteen alles geregeld en heb ik geen problemen ten tijde van het ophalen.
Kom ik bij de balie begint de dame dat ik de verzekering moet betalen of 600 euro borg achterlaten. Ik laat mijn voucher zien dat ik betaald heb. Dat is van een ander bedrijf en ik moet toch betalen. Op een gegeven moment begon een andere dame zich ermee te bemoeien in het spaans. Deze andere dame was zeer onbeschoft en schreeuwde en begon te wijzen en een scene te creeren. Mijn kinderen raakte van slag van deze scene. Om erger te voorkomen en de boel niet verder te laten escaleren probeerde ik mijn reservering te annuleren maar dat kon niet meer. Ik kon alleen mijn verzekering welke ik had afgesloten terug krijgen. Vervolgens moest ik bij GoldCar de extra verzekering afsluiten. Verder moest ik al een volle tank benzine afrekenen en dit bedrag zou ik retour krijgen als ik de auto met een volle tank terug zou krijgen.
Kom ik bij de auto was dit een afgetrapte auto die niet eens de 600 euro borg waard was.
Nooit meer GOLD CAR. Schandalige service en onduidelijke voorwaarden. Tijdens mijn discussie kwam een andere klant zijn auto terug brengen en ook hij verklaarde dat hij NOOIT meer GOLD CAR zou gebruiken.
SCHANDALIG bedrijf. Betaal een aantal euro's meer en gebruik geen GOLD CAR !!!!!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zie review

Bezoek Goldcar Reviews over Goldcar

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Goldcar
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden