"de goedkoopste" Adrem Utrecht = de duurste!

"de goedkoopste" Adrem Utrecht = de duurste!

Adrem adverteert dat ze zogenaamd de goedkoopste zijn. Ik had een busje gehuurd voor 29,95 huurprijs. Ik wist dat ik 270 extra km ging maken en die doorberekend worden.
Maar bij ophalen was het gereserveerde formaat van de bus niet voorhanden, ik kreeg een wat grotere bus mee. Waar ze 10 euro excl. BTW extra voor rekenden.
Verder hanteert Adrem het principe dat je niet MOET tanken, dat doen zij voor je en ze berekenen dan "het gemiddelde gebruik". Ik was daar al argwanend over en dat bleek bij afrekenen ook duur uit te pakken. De pomp om de hoek geeft een dieselprijs van 1,30 p/l, Adrem hanteert prijs van 1,38. Dat maakt misschien nog niet zo veel uit (hoewel het wel optelt), maar belangrijker, ze laten je niet jouw eigen gebruik betalen, maar ze bepalen zelf een eigen prijs die volgens hen gebaseerd op het gemiddelde gebruik van de bus. Dat is dus oncontroleerbaar. Ze maken geen onderscheid tussen relatief dure stadsritjes of langere autoweg ritten met zuiniger verbruik. Dus pas op, als je lange rit hebt gemaakt, zal de bushuur door die benzinetruuk veel hoger uitpakken!

Tevens nog een klacht over de erg lange wachttijden. Bij zowel ophalen als terugbrengen was ik een uur kwijt aan wachttijd.

Ik heb net ook de slechte recensies gelezen van mijn voorgangers (veel klachten over extra kosten tgv twijfelachtige schade). Dat is mij nog bespaard gebleven, maar mijn conclusie is wel: ik ga nooit meer huren bij Adrem, de "goedkoopste" verhuurder van Utrecht...

Sterke punten
geen enkele

Zwakke punten
Het benzine beleid waarbij je voor te dure kosten komt te staan. De gereserveerde bus niet voor handen en daarom een duurdere bus toegwezen krijgen met extra kosten. De veel te lange wachttijd.

Bezoek Adrem Reviews over Adrem

2 reacties

Adrem rekende het verbruik van diesel als 1 liter op 7km. Dat komt neer op 14 liter voor 100 km, terwijl de specificaties van Volkswagen Crafter busje aangeeft 7 liter op 100 km. Dat is dus een verdubbeling van het werkelijke verbruik.

Beter naar prima verhuur in Nieuwegein gaan. Top bedrijf

Bezoek Adrem Reviews over Adrem

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Adrem
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden