Reviews van deze auteur

Dit zijn witteboorden verhuurders! Niet huren

Review over Bultman

Voor mijn schoonmoeder haar verhuizing kregen wij een waardebon van de grote verhuurpartij in Apeldoorn.
* Wij konden met grote korting een bus huren bij Bultman.
* Keurig een bus gereserveerd en opgehaald. Nette service waarbij een medewerker met een iPad alle schades van de bus liet zien. Het ging hier om een tiental schades! Niet gerepareerd en teveel om op te noemen.
* Na het inleveren van de bus kregen wij een rapport waaruit bleek dat wij een "nieuwe" schade veroorzaakt zouden hebben. De schade zou boven de € 350,00 zijn maar doordat we een "verzekering"hebben afgesloten was ons eigen risico slechts € 350,00

Maar wij hadden toch aangegeven dat we juist géén gebruik wouden maken van die extra afkoop toen we de bus kwamen ophalen? Klopt, maar het stond er toch op! Met die extra verzekering hebben we dus ons risico afgedekt wat mooi is want opeens is er een schade bij gekomen?!

Raar verhaal; maar helaas zit het juridisch waterdicht door het gebruik van de iPad, je hebt getekend. Dus de deze witteboorden hebben het goed voor elkaar. Zou de schade ook gerepareerd worden voor dat bedrag? Vast niet, de auto gaat met die "tientallen" schades zo op transport naar Oost Europa, Afrika of waar dan ook.

Net als in eerdere reviews heeft Bultman ons dezelfde poets gebakken!

Als extra aanvulling. De factuur hebben wij nooit ontvangen per post of e-mail. Alleen de 2e aanmaning met juridisch gedreig over wanbetalers, registers en extra kosten worden doorgegeven.

Never te nooit niet huren bij Bultman. Witteboorden!

Sterke punten
* Precies géén

Zwakke punten
* Zie review maar teveel om op te noemen.

reacties: