Reviews van deze auteur

Niet eens 1 ster waard

Review over Record Go Rent a Car

Deze maatschappij verdient nog niet eens 1 ster. Zij beheersen de knepen van pure oplichterij als geen ander. Eens ter plaatse word je de keuze gegeven een extra verzekering te nemen of een borg van 1100 euro te laten vast zetten. Op deze manier weet men bij het inleveren van de auto direct wie men kan "fucken" of wie niet. Waaronder wij dus!
Bij het ophalen van de auto word er gezegd foto's te maken van de schade, wat wij ook deden van de carrosserie, de bumpers, de ramen,... Niet wetende dat bij het inleveren iemand als een echte Sherlock Holmes met zaklamp opzoek zou gaan naar het kleinste tikkeltje schade waar je op voorhand als huurder zelf nog niets eens aan denkt om naar op zoek te gaan! Hierbij heb ik het dan over een krasje op het plastieken wieldeksel van een fiat 500 waar ze waarschijnlijk bij de vorige huurder ook al gebruik van hebben gemaakt! Met andere woorden, zij weten dus heel goed waar men moet zoeken om extra geld uit iemand zijn zakken te slaan. En wat voor extra geld!!?? Voor dit kleine krasje (niet door ons veroorzaakt) DURVEN ze dan ook nog eens 181 euro rekenen PLUS 50 euro administratie kosten.
Dit alles nadat wij zo zeker van ons stuk de luchthaven binnen reden omdat we enorm zorg hadden gedragen voor de auto. We zijn zelfs de luchthaven terug buiten gereden toen we realiseerden dat we vergaten te tanken, uit goede wil zijn we dus VOOR JULLIE nog gaan tanken op minder dan 3 km.
Kortom wij zijn razend! Dat jullie als bedrijf met zulke methodes kunnen leven kan er bij ons niet in. Als ik hieronder in een andere review volledig hetzelfde voorval kan lezen maakt voor mij van jullie de perfecte definitie van georganiseerde misdaad.

Mvg
3 personen waarvan jullie het vertrouwen in de mensheid hebben doen verliezen.

reacties:

Review: Huur all incl

Ik ben heel blij voor u dat u geen nare dingen mee hebt gemaakt met deze maatschappij maar wil het zeggen dat iemand kiest om niet voor die zogezegde all in te gaan niet eerlijk moet behandeld worden? Want daar gaat het bij mij om... iets met appelen met appelen en peren met peren...