Reviews van deze auteur

HappyCar niet te bereiken

Review over HappyCar

Als je een auto bij Happycar boekt moet je rekening houden met het feit dat je niet bij hun boekt maar in mijn geval bij Cardelmar en die weer bij Firefly. Het betreft de huur van een auto in Malaga Spanje.
Bij het afhalen van de auto wordt je door Firefly onder druk gezet om een extra all risk verzekering af te sluiten welke resulteert in een verhoging van de totale huurprijs van 60%. Ik zag dit aan de balie bij twee andere Nederlandse gezinnen gebeuren. Ik heb hierop Cardelmar en Happycar proberen te bereiken (in het weekend), maar dan is er op de 4 telefoonnummers, waaronder de hotline, die in je papieren staat niemand te bereiken.
Als je genoegen neemt met de met de € 700,- eigen risico vertelde ze me bij Firefly dat je dik kans hebt dat er een schade aan de auto wordt ontdekt die jij dan moet betalen en hoopt terug te krijgen via Cardelmar. Happycar zal hierin niets voor je betekenen. Je moet in dit geval ook zorgen voor een papieren rompslomp om alles te bewijzen.
De reactie van HappyCar op mijn klachten resulteren in enkel doorsturen naar Cardelmar. Zij doen verder niets voor je en sluiten de zaak af. Op de vraag waar ik een review kan schrijven over HappyCar laten zij niets weten. Geen wonder dat er alleen maar positieve reviews op hun site staan.
Een jaar eerder hebben wij een auto gehuurd via Happycar Alicante Spanje en zo ook bij Firefly uitgekomen. Ik heb toen precies hetzelfde meegemaakt en dacht dat ik zelf een fout had gemaakt, maar dit is dus een structurele actie.

Ik denk dat HappyCar geen lang bestaan heeft als zij zo door gaan.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
Zie review

reacties: