RentalCars - 171 Reviews

Last updated: 6 september 2019
RentalCars Logo

8.9% aanbevolen, 171 Reviews

  1. RentalCars
  2. Benodigdheden
  3. Leeftijd bestuurders
  4. Beste Deals
  5. Tips
  6. Toeslagen en huurprijs
  7. Contactgegevens
  8. RentalCars Video
  9. RentalCars Reviews
  10. Schrijf ook een review over RentalCars

Niet tevreden over RentalCars? Probeer dan eens CarDelMar.

RentalCars

rentalcars.com is een van de grootste online autoverhuur bemiddelaars in de wereld, dat meer dan 2 miljoen huurauto’s per jaar in meer dan 6.000 lokaties ter wereld regelt. Met klanten in meer dan 180 landen hebben we een echte globale klantenkring die we ondersteunen door middel van een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en in meerdere munt eenheden. Al onze klanten hebben ook toegang tot meertalige ondersteuning via een gratis telefoonnummer of per email.

Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq: PCLN), zijn we lid van van de grootste reisorganisatiegroep ter wereld en deze bestaat uit Priceline.com, de grootste reisdienst voor prijsbewuste reizigers in de VS; Booking.com, de grootste online hotelreserveringen dienst in de wereld qua overnachtingen en Agoda.com de snelst groeiende online hotelreserveringen dienst in Azië;

RentalCars Details

Hits: 5707

URL: http://www.rentalcars.com/

Categorieën: Tussenpersonen

Reviews: 171

Benodigdheden

Om een auto te huren bij RentalCars, hebben klanten een debit- of credit card nodig. Bij het ophalen van een auto, moeten men ervoor zorgen, dat ze de volgende bescheiden bij zich hebben:
1. De voucher/ e- voucher. Hiermee kan een klant laten zien dat er is betaald voor de auto.
2. Een debit- creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Op deze kaart moet er voldoende krediet zijn ter garantie van de borgsom.
3. Elke bestuurder moet een geldige rijbewijs meenemen. De bestuurders moeten tenminste 12 maanden (en in sommige gevallen 24 maanden) in het bezit zijn van dat rijbewijs.
4. Daarnaast heeft het bedrijf een paspoort of identiteitskaart nodig om de auto mee te kunnen geven.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat er andere vereisten zijn om een auto af te kunnen halen. Het is daarom aangeraden om altijd de algemene voorwaarden, die men op de huurlocatie ontvangt, goed door te nemen.

Leeftijd bestuurders

Bij de meeste autoverhuurbedrijven moeten de bestuurders van de auto's tussen de 21 en 70 jaar oud zijn. Bestuurders die jonger dan 25 of ouder dan 70 jaar zijn kunnen een auto huren, maar de kans is groot dat zij dan een extra toeslag moeten betalen.

Beste Deals

RentalCars werkt samen met alle grote internationale verhuurders alsook met de vele kleinere lokale verhuurders om op die manier een breed aanbod van huurauto's tegen de beste prijzen aan de man te kunnen brengen. Dit stelt RentalCars in staat om tegen de beste deals een huurauto voor klanten te vinden, op meer dan 49.000 locaties wereldwijd. Middels de zoekmachine van deze site kunnen klanten prijzen vergelijken en hun ideale auto vinden tegen de beste prijzen.

Tips

Veel klanten weten niet altijd waarnaar ze moeten kijken bij het huren van een auto. Bij het huren van een auto moet vooral gekeken worden naar het volgende:
- De ruimte: In de meeste gevallen genieten klanten meer van een huurauto, die genoeg ruimte heeft voor zowel passagiers als bagage.
- Brandstofverbruik: Indien klanten niet van plan zijn om veel te rijden, dan kan een vol- tot- vol brandstofbeleid hen veel geld besparen.
- Locatie: Klanten kunnen voor het gemak kiezen om opgehaald te worden op de luchthaven. Daarnaast kan het ophalen van de huurauto met een shuttlebus, buiten de luchthaven, de klant veel goedkoper uitkomen.

Toeslagen en huurprijs

De meeste van de boekingen van RentalCars zijn inclusief diefstalbescherming, cascoschade vermindering (CDW), lokale belasting. luchthaventoeslag en wegenbelasting. Klanten betalen voor extra's wanneer ze de auto ophalen, tezamen met eventuele kosten voor jonge bestuurders, extra bestuurders, of het ophalen en inleveren van de huurauto op verschillende locaties. Dit wordt ook kenbaar gemaakt aan de klant alvorens zij de huurauto reserveren. Daarnaast kan het meenemen van een eigen autostoeltje of GPS een gemakkelijke manier zijn om de kosten te drukken.

Contactgegevens

RentalCars, Floors 9-12
Sunlight House
Quay Street
Manchester
M3 3JZ
Verenigd Koninkrijk

Tel.: 0858 880 744
Geregistreerd in Engeland en Wales onder registratienummer 05179829
btw-nummer: 855349007

RentalCars Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YPvgagm5HmA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


RentalCars reviews (169):

RentalCars - Een goed begin, een slecht einde

0

Review:
Via Rentalcars bij Goldcar op Gerona een compleet verzekerde Seat Ibiza gehuurd voor een ok prijs. Op Gerona vroeg de baliemedewerker van Goldcar óf er nog aanvullend verzekerd moest worden. Expliciet NEE aangegeven. Er moest nog wel een klein bedrag via CC betaald worden. Uiteindelijk wordt er bijna € 200 meer ingehouden.....Na heel veel mailverkeer, een klacht indienen en via tussenkomst van Rentalcars krijg ik daar (waarschijnlijk) nog € 150,00 van terug. Rentalcars kan verder niets meer betekenen.

Fred beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Belazerd door zakkenvullers Rentalcar.com

0

Review:
Beste lezer,

Op 15 augustus 2019 waren wij rond 8:30 uur bij Locauto.
Daar hebben wij de voucher van Rentalcar.com ingeleverd voor de reeds betaalde Renault Clio (afgeschreven op mijn rekening op 28 juni 2019 = 498,37)
Ik kreeg daar te horen dat de auto niet meegegeven kon worden omdat mijn voornaam op de voucher iets afwijkt van die op mijn rijbewijs. Daar staat namelijk mijn doopnaam op.
De reden dat wij de auto niet meekregen is volgens Locauto dat Rentalcars.com niet betaald als deze voornaam niet overeenkomt met de voucher!
Het was volgens Locauto niet mogelijk deze in het systeem te veranderen. Dat was iets wat alleen Rentalcars.com kon doen.
Vervolgens kregen wij een telefoonnummer wat wij moesten bellen in de UK.
Daar was niemand aanwezig. Pas na 09:00 uur kregen wij contact. Het eerste gesprek werd halverwege afgebroken. Na opnieuw bellen kregen wij Franceso D aan de lijn.
Van de medewerker Francesco D moesten wij een nieuwe overeenkomst afsluiten en de eerdere boeking annuleren. Erg Vreemd. Ook was de geboekte auto opeens niet meer beschikbaar zodat we alleen een duurdere auto bij Locauto konden krijgen.
Een aanpassing in het systeem was niet mogelijk.
Francesco D vermelde dat wij het eerdere bedrag voor de Renault Clio minus drie dagen huur binnen een paar dagen retour zouden krijgen.
Dit hebben wij tot nu toe niet ontvangen.

Omdat we op dat moment geen keus hadden hebben we een Ford geaccepteerd waarvoor Locauto 675,10 in rekening heeft gebracht. Afgeschreven op 25 augustus 2019
Van Rentalcars.com hebben wij geen teruggaaf ontvangen zoals eerder telefonisch toegezegd.

Op mijn email hierover heb ik het volgende antwoord gekregen


Beste Dhr de Kruijf

Hartelijk dank voor het contact opnemen over uw boeking met Locauto in Olbia, referentienummer 779785255, afgerond op 2019-08-25 07:30:00.
Het spijt ons te vernemen dat u uw huurauto niet op heeft kunnen halen.
Locauto had wel de auto voor u klaarstaan op het tijdstip door u geboekt.
Omdat u helaas niet van tevoren heeft aangegeven dat u de auto niet ging ophalen, kunnen we u geen restitutie aanbieden.
De Algemene Voorwaarden van alle auto's op onze site leggen uit dat er geen restituties mogelijk zijn voor annuleringen ná de geboekte ophaaltijd. U vindt ook een link naar de Algemene Voorwaarden van uw boeking op uw voucher.
We vinden het jammer dat u deze keer niet van de huur gebruik heeft kunnen maken, we hopen dat deze ervaring u er niet van weerhoudt om nogmaals te huren.

Rentalcars.com klantenservice

Ze lezen nog geen eens wat je als klacht indient. Nog nooit zo iets eerder meegemaakt. Het is zo onvolstelbaar dat het niet te geloven is. Spread the news !! Overigens horen Booking.com Priceline.com KAYAK tot het zelfde concern. Er zijn gelukkig alternatieven.

Sterke punten:
Geen één. Zeer zwak allemaal.

Zwakke punten:
Een en al wanprestatie en gericht op uitmelken

Aart de Kr beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Enorm slechte service

0

Review:
Peugeot SUV (2008) geboekt, Hyundia i20 gekregen, die was ook nog erg oud en vies van binnen. Eerst bij het ophalen, 1.5 uur heft het geduurd, met slechts 5 mensen voor ons. Alle gegevens die we online al hadden gegeven, opnieuw moeten opschrijven. Klacht gestuurd, werd gebeld, sorry enzo, maar we kunnen verder niets betekenen wat betreft deze boeking. Korte op eventuele volgende boeken, maar we kunnen niet zeggen hoe veel korting....?! Ik boek NOOIT meer bij rentalcars.com

Sterke punten:
Helemaal niets

Zwakke punten:
Eigenlijk alles

Steenbrink beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Zeer slecht bedrijf

0

Review:
Ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Rentalcars.com presenteert verhuurbedrijven welke zeer slecht scoren ten aanzien van betrouwbaarheid, zelfs zoals herhaaldelijk aangetoond fraude plegen. Goldcar (Spanje) is zo’n organisatie. De hoeveelheid aan klachten over dit bedrijf op internet is overweldigend. In Engeland is in mei 2019 een stuk gepubliceerd dat Britse toeristen waarschuwt voor dit bedrijf. Mijn eigen ervaring is dat dit bedrijf achteraf (zonder controle bij inlevering) foto’s opstuurt van vermeende schade en een bedrag inhoudt op mijn creditcard. Dit gebeurt geheel eenzijdig waarbij de foto’s geheel niets zeggen! Ik weet een ding zeker, ik heb geen schade toegebracht aan de auto. Op internet is een gigantische hoeveelheid van dit soort verhalen te lezen over vermeende schade en andere frauduleuze handelingen. Goldcar is mijns inziens en volstrekt criminele organisatie die uitsluitend tot doel heeft klanten zo veel mogelijk geld afhandig te maken. Rentalcars heeft mijn klacht in behandeling genomen maar zegt niets te kunnen doen. Los van mijn financiele schade neemt Rentalcars.com echter ook geheel geen verantwoordelijkheid voor de bedrijven welke zij aanbiedt! Een uitspraak van Rentalcars.com dat zij haar klanten een prettige en onbezorgde dienstverlening toewenst is mijns inziens volstrekt ongefundeerd en onverenigbaar met het gebrek aan verantwoordelijkheid ten aanzien van controle/toetsing van de kwaliteit van haar aanbieders! Ik wil iedereen hiervoor waarschuwen! Mij is in ieder geval duidelijk geworden dat ik vooraf zelf uitgebreid onderzoek had moeten doen en niet had moeten vertrouwen op een organisatie als Rentalcars.com

Sterke punten:
Geen, voegen helemaal niets toe.

Zwakke punten:
Dit bedrijf voegt werkelijk helemaal niets toe. Naar mijn mening is er geheel geen bestaansrecht.

Robb beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Dieven

0

Review:
Nooit meer.
Zeer onduidelijk info
Slordige klantendienst
Zeer moeilijk om te annuleren en je geld terug te krijgen.
Binnen de 5u moeten annuleren,
Na telefonisch contact waar ze melden dat ik kosteloos kon annuleren binnen de 7dagen.
2minuten later in gesprek worden die 7dagen plotseling 48u
Nog wat later moet het voor 17u30.
We annuleren direct na gesprek.Een paar uur later (5min na hun sluitingstijd) krijgen we bevestigingsmail met annuleringskosten van 50€.
Morgen eens bellen voor uitleg....

Word vervolgd

Sterke punten:
Geld aftrommelen van de mensen,
Liegen

Zwakke punten:
Onduidelijke info bij boeking

Dieter beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Hoe pluim je een klant

0

Review:
Door een rekening na te sturen voor een "zogezegde" upgrade die je sowieso dient te betalen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Bedriegers

Leo Herema beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Je wordt zwaar misleid bij Rentalcars.com

0

Review:
e wordt zwaar misleid bij Rentalcars.com je betaald te veel en krijgt ook niet de auto waarvoor je betaald hebt terwijl ze dat zo aangeven op de site. Staat in de kleine letters van hun (letterlijk 70 te veel betaald via deze broker) je kan beter direct naar een verhuurmaatschappij gaan.

Zwakke punten:
Misleidend

Kai beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Scammed

0

Review:
Fully insured and not being payout since 2016!!!!!!
Background
I rented a car via easyCar.com from 20/7/2016 to 15/8/2016 (Johannesburg airport South Africa).
Price Breakdown: Car hire charge €285.58 and Full protection €148.64
We picked the car up at the airport from Keddy by Europcar.
On 30 July 2016 we were involved in an accident to no fault of ours (the guilty party drove over a stop sign into our side).
Money
I was advised by Europcar, easyCar (rentalcars) to pay Europcar the amount of R52 191. I did so on 28/11/2016 and sent proof to easyCar (rentalcars) thereof. I have various emails and chats where they say they will reimburse me but the third party claim must be settled first (first by Europcar and lately they say by Hertz). I have provided a full accident report with the contact details of a witness that states my innocence.
It is more than 2 years now and I have not received any reimbursement for the insurance money nor for the rental that was terminated on the day of the accident as me and my wife were both incapable of driving due to injuries.
I am being ignored and ripped off as a client. My insurance from RentalCars seems worthless. Europcar ignored me since they got their R 52 thousand.

Sterke punten:
Leugens. Dus geen.

Zwakke punten:
Leugens. Negeer klanten. Ligt klanten op.

JPB van Logg beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Oplichters

0

Review:
in Birmingham via een creditcard van een vriend, zonder problemen. Later zag ik staan dat het alleen met een eigen creditcard zou moeten kunnen, maar ik had Sl geboekt. Daar aangekomen ben ik naar europecar gegaan om de auto op te halen, deze was via Rentalcars gehuurd! Hier bleken ze de borg niet van een normale maestro pinpas te kunnen halen en hij cancelde gelijk mijn boeken met het verhaal dat het geld gelijkteruggestort zou worden op mijn vriend zijn kreditcardaccount. Tot op heden is er nog geen cent teruggestort en pas na 3x bellen kreeg ik te horen omdat zij geen normale pinpas accepteren dat ik ook nog eens annuleringskosten moest betalen van €103 waar ik natuurlijk best kwaad over ben, want waarom kan ik wel gewoon boeken? De kosten van de huurauto waren €135, dus 2/3 moet ik gewoon betalen, niet normaal. Nu 1,5 week na mijn laatste telefoontje is zelfs het restant nog niet teruggestort. Niet normaal, dit is ook zeker de laatste keer dat ik iets via rentalcars boek. 4 jaar geleden ook via die vriend geboekt en toen was het geen enkel probleem. Niet iedereen heeft een creditcard namelijk. Er werd mij ook nog verteld dat ik dan volgende keer eerst maar eens de hele website moest lezen voordat ik ging boeken bij mijn laatste telefoontje.

Sterke punten:
Oplichten
Afspraken niet nakomen
Onduidelijk zijn

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen

Sebastiaan beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

RentalCars - Combinatie Rentalcars en Goldcar

0

Review:
De afgelopen 3 maanden 2 maal een auto gehuurd via de site van Rentalcars. Ik ontvang tenslotte 3 tot 5 maal per week een e-mail met aanbiedingen.

Deze aanbiedingen geven je het gevoel dat je een goede deal sluit en je leest alle voorwaarden, je gaat akkoord en je betaalt.

Vervolgens kwam ik aan in mei in Malaga en in juni in Faro waar ik beide keren via Rentalcars bij Goldcar terecht kwam. Als mystery shopper ben ik eenmaal in de rol van een niet wetende zakenman gestapt en eenmaal als toerist.

Beide malen zeer vriendelijk aan de balie van Goldcart opgelicht. Men weet zeer goed welke deal je hebt gesloten met Rentalcars en vervolgens krijg je ongevraagd extra verzekeringen, onduidelijke uitleg, vermijden vragen over creditcard en de daarop lopende verzekeringen. Oplichting na inleveren auto door een penalty te geven voor een niet volle tank. ( 110% vol met bewijs) Etc.

Rentalcars is snel qua service en restitutie, maar dit vraagt om een brede publiciteit omdat de toerist anno 2018 in Zuid Europa immer nog opgelicht wordt. Zelfs na de miljarden steun tijdens de Euro crisis is er geen besef van fatsoen. Bij deze waarschuw ik allen zeer goed te lezen, geen handtekening te zetten voordat alle voorbereide punten besproken te zijn en eventueel instanties inlichten over de praktijken/contracten.
De zogenaamde goedkope Rentalcar van 4% korting resulteert in bijvoorbeeld Portugal tot 10%-20% te veel betalen.

Kijk eerst naar alle alternatieven voordat U ingaat op de aanbieding.

Sterke punten:
zero

Zwakke punten:
alle

Moll beveelt RentalCars NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RentalCars

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RentalCars aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RentalCars aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RentalCars


Home » Tussenpersonen » RentalCars
DMCA.com Protection Status