Oplichters!!

Op de luchthaven in Marrakech ontdekten we dat we bijna 5000 euro borg moesten betalen.Hadden we kunnen eten als we de moeite hadden genomen om 3x door te klikken op de site en de kleine lettertjes te lezen. De auto was een afgereden auto met rondom krassen, deuken en zelfs een tekening in de lak. Bovendien bijna een ton op de km teller. De verhuurder op de luchthaven probeerde 22.000 euro met onze visa te pinnen. Vanwege onvoldoende saldo (tja geen limiet tot 22.000 euro) kregen we de auto niet mee. Uiteindelijk een taxi genomen en met visa gebeld, daar werd ons het verhaal van de mislukte transactie van 22.000 euro verteld. Volgende dag uiteindelijk de auto meegekregen na nu wel het juiste bedrag te pinnen. Kregen we de auto mee met een brandend brandstoflampje. Zelf maar gauw getankt want we waren al lang bij dat we met een dag vertraging nu op reis konden. Van de kant van Rentalcars een flauw afpoeierberichtje van en Jesse. Dat we geen bonnetjes hebben van de taxiritten.....Duh, dat is zeker gebruikelijk in Marokko ..... Ook geen enkele compensatie voor t feit dat we nu 1 dag huur te veel betaald hebben door een fout van hen. Zelfs nog een bevestiging van Visa naar hen gestuurd als bewijs. Zoals verwacht geven ze niet thuis.

Wanneer ze onze klacht alleen maar serieus hadden genomen en ons de paar tientjes teruggegeven hadden dan waren we al tevreden geweest en zouden wij klant gebleven zijn. We reizen een aantal keren per jaar waarbij we gebruik maken van huurauto's maar voor ons NOOIT geen Rentalars meer. We gaan onze volgende vakantie zelf wel in zee met een verhuurder.

Sterke punten
Eigenlijk geen, want de getoonde prijzen zijn niet de werkelijke prijzen omdat er toch weer bijkomende kosten zijn die je zelf maar moet zien te vinden.

Zwakke punten
Zeer slechte klantenservice; duidelijk gericht op t afpoeieren van klanten ipv klachten serieus te nemen.
Wij moesten een borg van bijna 5000 euro betalen en dat werd niet direct vermeld; alleen zichtbaar na 3x doorklikken op site. Je moet t bedrag maar niet hebben dan sta je daar op een luchthaven en dan kun je natuurlijk fluiten naar t bedrag wat je inmiddels al wel betaald hebt voor de huur.
Afgeleverde auto werd afgeleverd met een volledig lege tank met een brandend benzinelampje.

Bezoek RentalCars Reviews over RentalCars

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RentalCars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden